Astrologie

Cine nu are Rac, să-și facă rost!

Deseori percepuți duri, prea defensivi și legați prea strâns de ceea ce iubesc, Racii sunt ființe de o complexitate greu de primit de către ceilalți și, în același timp, sunt neobosiți în a-și dezvolta simțurile pentru a percepe cât mai mult din ceea ce îi înconjoară și le alcătuiesc viața.
Citeste tot articolul

FAZELE LUNII și influențele asupra organismului

Strămoşii noştri cunoşteau influenţa fazelor lunii asupra organismului şi-şi coordonau diferitele activităţi funcţie de aceasta. Oricine a observat că în anumite zile are mai mult poftă de dulce, iar în altele de sărat ori acru. Oricine a simţit că anumite părţi ale organismului funcţionează mai bine şi altele mai puţin bine. Există un întreg “CALENDAR” al momentelor oportune sau mai puţin oportune pentru diferite activităţi.
Citeste tot articolul

Jupiter în mers direct, în Fecioară- 9 mai 2016. Expansiune controlată și Succes meritat

Astăzi- 9 mai, Jupiter și-a reluat mersul direct în Fecioară, semn în care va mai sta preț de 4 luni, mai exact până pe 9 septembrie 2016. Odată cu acest eveniment, notăm și conjuncția la grad perfect a Soarelui cu Mercur retrograd, însoțită de un fenomen astronomic rar (are loc de 13-14 ori într-un secol) si anume faptul că trecerea lui Mercur prin fața Soarelui este vizibilă, prin interpunerea acestuia între Soare și Pământ.
Citeste tot articolul

Horoscop 2016: Întoarcerea fiului risipitor

Trecerea dintre ani vine cu o față de clovn, ce ascunde în spatele unei măști zâmbitoare o tristețe dulce-amară. O privire de vultur ar înregistra că majoritatea se bucură nu pentru că vine 2016, ci pentru că se termină 2015.Bilanț 2015 și promisiuni 20162015 ne-a frământat ca pe c...
Citeste tot articolul

Marte în Fecioară, vestitorul celor 544 de trepte

Marte parcurge semnul Fecioarei între 25 septembrie și 12 noiembrie 2015. Cu toată forța și toată viteza, Planeta Roșie intră pe tărâmul lui Mercur, guvernatorul Fecioarei, pregătind întâlnirea cu Jupiter, aflat tot aici. Dar cea mai clară dovadă că Universul în care trăim funcțio...
Citeste tot articolul