Sagetatorul - prinderea viselor si fuga dupa posibilitati

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 16 decembrie 2015, 176968 vizualizari
Sagetatorul - prinderea viselor si fuga dupa posibilitati

Dintre toate semnele zodiacului, Sagetatorul este semnul cu cea mai multa viziune.
Nimeni nu poate prinde un vis mai bine decat Sagetatorul. El este cel care viseaza visele imposibile intr-un mod natural.

Da-le Sagetatorilor o galeata de lamai si ei se vor intoarce cu ea plina de limonada, cu o gramada de oameni dupa ei care isi doresc sa cumpere un pahar. Acest semn are un fel aparte de a captiva audienta, prin energia lui pozitiva si acesti nativi pot face din ceva simplu, precum apa cu zahar, ceva care pare mult mai bun decat este in realitate.

Sagetatorul este un semn care gandeste in stil mare. Jupiter, cea mai mare planeta, este guvernatorul acestei zodii, facand astfel sa nu existe limite pentru imaginatia ei.

Sagetatorii sunt cei care pot scruta orizontul si pot vedea posibilitatile acolo unde nu este absolut nimic. Indiferent cat de innegurata pare a fi o situatie, un adevarat Sagetator poate visa pana si cele mai imposibile scenarii, pentru a rasturna situatia.

O parte dintre celelalte semne ar putea spune ca ideile Sagetatorului sunt absurde si imposibil de atins, insa indiferent de ce spun acestea, Sagetatorul va da inainte, oricum. Acestuia nu ii pasa de ce gandesc cei din jur. Atunci cand vad ceva ce ii inspira, urmeaza acel lucru, cu minte, trup si suflet.

Viziunea este cea care trezeste spiritul Sagetatorului – il inspira, la fel cum il inspira si ideea ca nimic nu este imposibil. Ia-i multitudinea de posibilitati unui Sagetator si l-ai omorat. Viziunea este ceea ce ii hraneste mintea si sufletul.

Un detaliu important despre acest semn, demn de tinut minte, este faptul ca Sagetatorul nu este interesat de rezultatul final. Atingerea liniei de finish nu este niciodata scopul unui Sagetator. Aventura este ceea ce cauta el cu adevarat.

De fapt, Sagetatorii sunt primii care sa devieze de la drum si sa schimbe planul brusc. Amestecul domeniilor este ceea ce fac ei cel mai bine. Spontaneitatea o au in maduva oaselor si constant cauta sa devieze de la curs. Nimic nu ii incanta mai mult pe Sagetatori ca aventura, acestia simtind permanent nevoia de emotie a necunoscutului.

Secretul pentru a captiva un adevarat Sagetator este sa le spui ca exista o aventura ce il asteapta. Va veni in fuga.

Multi spun ca Sagetatorul nu iubeste nimic mai mult decat sa calatoreasca, insa sunt destul de multe persoane nascute in acest semn care sa contrazica acest lucru. Ceea ce le excita cel mai mult simturile este sa priveasca lumea din jur. Aceasta este cheia care ii porneste cu adevarat. Sagetatorii iubesc o idee noua sau sa vorbeasca despre un sistem de credinte, la fel de mult cum ii place sa calatoreasca in toata lumea si sa cunoasca oameni noi.

Lumea larg deschisa este adevaratul lor teren de joaca, iar acesta este umplut nu numai de locuri, ci si de oameni si idei, de asemenea.

Atunci cand lucrurile devin plictisitoare, poti uita de tot. Nimic nu pune pe fuga mai repede un Sagetator. Acestia detesta redundanta si lucrurile care stagneaza, zi dupa zi, transformandu-se in rutina. Daca raman blocati intr-un punct pe care nu il pot schimba macar din cand in cand, spiritul lor moare, se ofileste putin cate putin.

Libertatea este lucrul de care au nevoie cu adevarat, precum si abilitatea de a nu se simti niciodata incorsetati. Granitele si limitele nu vor avea loc niciodata in lumea unui Sagetator. Acestia sunt exploratori si au nevoie de foarte mult spatiu pentru a respira si explora lumea.

Sagetatorii au nevoie sa fie capabili sa se ridice si sa se miste, oricat de putin. Alergatul este ceea ce fac ei cel mai bine, deoarece statul jos prea mult nu functioneaza niciodata bine pentru ei. Au nevoie de stimulare. Pana si ceva simplu precum sa se urce in masina si sa conduca pret de cateva minute, fara o destinatie anume, ii face sa se simta bine. Fiorul dat de cautarea permanenta a necunoscutului ii linisteste intotdeauna.

Un alt detaliu de retinut este ca ideograma pentru Sagetator este un centaur. Aceasta este o creatura magica, jumatate om, jumatate cal. Un Sagetator are nevoie sa se ridice si sa isi puna la treaba picioarele, asa cum o face un cal. Acesta este semnul care se simte cel mai bine alergand pe distante lungi, simtind cum ii bate vantul in par.

Cand vine vorba despre relatii, Sagetatorul este mai curand un semn complex, in mod special pentru cei care cauta conexiune eterna. Adevarul secret este ca devotamentul poate deveni un gand coplesitor pentru un Sagetator. Nu e vorba ca nu sunt capabili de asa ceva, ci doar ca au nevoie de suficient de mult spatiu pentru a respira, de-a lungul intregului proces. Unele persoane sunt dispuse sa le ofere acest spatiu, altele nu.

Liberatea este ceea ce are nevoie Sagetatorul, pentru a putea ramane alaturi de cineva, pe termen lung. Incorsetarea lui il va indeparta. Tineti minte ca libertatea nu este echivalentul promiscuitatii. Sagetatorii doar au nevoie de spatii ample, pentru a lasa aventurierul din ei sa iasa la suprafata. Indiferent ca ne alaturam calatoriei lui sau nu, Sagetatorul trebuie sa stie ca are o portita de iesire si de a fi exploratorul care este, in fond.

Cheia inimii oricarui Sagetator este intocmai acea cheie care ii deschide poarta catre libertatea de care are nevoie, oferindu-i posibilitatea de a fi spiritul expansiv ce ii ofera confort. Aceasta libertate va fi cea care il va intarata, de altfel, sa se intoarca mereu acasa. Desi nu sunt extraordinar de domestici, Sagetatorii isi iubesc casele si, cel mai adesea, se si intorc la ele.

Ultimul element important intr-o relatie de lunga durata cu un Sagetator are de-a face cu viziunea. Daca ii oferim acestui semn posibilitatea de a vorbi despre visele sale, ne putem conecta la inima lui mare. Sa aiba pe cineva care il asculta si care crede in el il face pe Sagetator sa se simta complet, implinit.

Lasa-l pe Sagetator sa fie un spirit liber si vei simti iubirea sa intorcandu-se inzecit.

Crystal B.

Sursa:www.elephantjournal.com
Traducere: Alice Danila
Imagine: www.expatideas.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole