Astrologie

Zodii si daruri

Exista zodii mai generoase si zodii mai practice, care fac calcule serioase inainte sa investeasca intr-un cadou pentru cineva. La fel cum anumite zodii primesc mai usor, stiu sa se bucure de daruri, in timp ce altele fie nu stiu sa se bucure, fie nu apreciaza cadourile fie prefera mai degraba o suma de bani decat un cadou nefolositor.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Scorpion

In zilele cu Luna in Scorpion, sa bem apa multa, iar cand e Luna in descrestere, e minunat sa tinem post (negru, daca ne tine), pentru ca acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment daca ne-am propus sa renuntam la un viciu, la ceva nesanatos, la un comportament care nu ne sustine sanatatea si prosperitatea sau ne ia din putere.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Balanta

Balanta este un semn asociat cu rinchii + zona lombara, vezica urinara, zona soldurilor si sistemul endocrin. Tot ce facem in aceste zile pentru a imbunatati functiile renale si/sau pentru a ameliora o serie de disfunctii sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales daca sunt metode blande, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.
Citeste tot articolul

Zodiile și schimbarea

Exista zodii care initiaza schimbari una dupa alta, pentru ca asa se simt vii si exista zodii care sunt reticente si greu de urnit cand e vorba de vreo schimbare. In linii mari, semnele mutabile sunt cele mai adaptabile si de obicei fac cele mai multe schimbari in viata: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.
Citeste tot articolul

Zodiile si casatoria

Cand vine vorba de casatorie, zodiile se comporta diferit. Unele se grabesc la altar, altele ezita. Unele sunt statornice si vor legamant pe viata, altele sunt ceva mai schimbatoare, adora libertatea si posibilitatea de a se razgandi pe parcurs. In orice caz, zodiile se pot caracteriza, in linii mari, din punct de vedere al disponibilitatii pentru casatorie, al vitezei cu care se indreapta spre starea civila, al statorniciei si fiedelitatii etc.
Citeste tot articolul