Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Pesti

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 20 ianuarie 2018, 60108 vizualizari

Cand Luna trece prin semnul sensibil al Pestilor, la fel de delicati e necesar sa fim si noi cu corpul nostru. Orice obicei toxic este acum mai puternic resimtit, asa ca e important sa evitam pe cat posibil excesul de alcool, tutun, medicamente sau alte substante daunatoare.

Din punct de vedere fizic, Pestii guverneaza zona picioarelor. Masajul reflexogen delicat in aceasta zona este de doua ori mai benefic, daca este facut in zilele Pestilor. De asemenea, masarea intregului corp, cu uleiuri care stimuleaza circulatia limfatica, dar si la relaxare, este o alegere minunata. Ajuta la detoxifiere.

Mersul pe jos de asemenea este un remediu excelent, mai ales daca e in preajma unei ape, ajuta la impamantare si echilibrare emotionala.

Cand Luna este in Pesti, nu sunt recomandate taierea unghiilor de la picioare, indepartarea stratului cornos sau interventiile dure asupra acestei zone.

Sunt zile bune pentru a fi blanzi si generosi, atat cu noi cat si cu ceilalti. Orice mod in care putem contribui cuiva e tamaduitor si ne poate aduce multa bucurie.

In zilele cu Luna in Pesti, muzica, dansul, pictura, dar si rugaciunea, meditatia, introspectia... sunt adevarata terapie.

Culoarea aferenta Lunii in Pesti este verde, iar culorile complementare sunt violet si portocaliu. Insa avand in vedere varietatea influentelor si liniilor energetice de la nivelul picioarelor, nu e musai sa respectam aceste culori.

Totusi, e benefic sa consumam cat mai multe alimente verzi, sa avem o dieta usoara, cu multe ceaiuri de plante. De asemenea, e bine sa ne imbracam in verde, mai ales daca ne simtim obositi, devitalizati, sau avem picioarele obosite.

Astro Shop

Cele mai noi articole