Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 15 decembrie 2017, 56610 vizualizari

Tot ce facem in zilele cu Luna in Sagetator, pentru coapse si pentru circulatia sangelui in general, aduce beneficii inzecite. Masaj in zona coapselor (mai ales in zonele cu celulita), consum crescut de vitamina E (din alimente: germeni de cereale, ulei de in, ulei din germeni de grau, paine integrala, alune crude, goji etc), alimentatie usoara (multe fructe si legume), cu nutrienti de calitate (celulita, de exemplu, este o afectiune in stransa legatura cu alimentatia).

Culoarea zilelor Sagetatorului este rosu- stimuleaza circulatia, ajuta intoarcerea venoasa (in zilele Sagetatorului deseori se activeaza afectiunile venoase). Fructele si legumele rosii au mai mare forta astazi. Imbracamintea rosie sau macar cateva accesorii rosii sunt binevenite.

Culori complementare- galben si albastru (daca suntem agitati, folosim mai putin rosu, si completam cu aceste culori).

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.

Totodata, sunt zile in care e important sa ne concentram pe imaginea de asamblu si nu pe detalii, sa fim atenti la convingerile pe care le avem, in ce masura ne sustin sanatatea si bucuria, cum arata filozofia noastra de viata si cat de atasati suntem de aceasta. Sunt zile de optimism, in general, dar se pot face si excese multe pe fondul exaltarii si a entuziasmului fals sau exagerat.  Totusi, acum putem depasi mai usor situatii dificile, gasim mai usor solutii, avem curaj sa exploram cai noi si chiar e indicat sa incercam ceva nou, sa facem ceva diferit...

Sa va fie de bine!

Nicoleta Svârlefus by AstroCafe.ro
www.astrocafe.ro

*Bibliografie: Ritmurile Lunii, Johanna Paungger & Thomas Poppe

Astro Shop

Cele mai noi articole