Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Săgetător

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 15 decembrie 2017, 58252 vizualizari

 

Tot ce facem în zilele cu Luna în Săgetător, pentru coapse și pentru circulația sângelui în general, aduce beneficii înzecite. Masaj în zona coapselor (mai ales în zonele cu celulită), consum crescut de vitamina E (din alimente: germeni de cereale, ulei de in, ulei din germeni de grâu, pâine integrală, alune crude, goji etc), alimentație ușoară (multe fructe și legume), cu nutrienți de calitate (celulita, de exemplu, este o afecțiune în strânsă legătură cu alimentația).

Culoarea zilelor Săgetătorului este roșu- stimulează circulația, ajuta întoarcerea venoasa (în zilele Săgetătorului deseori se activează afecțiunile venoase). Fructele și legumele roșii au mai mare forță astăzi. Îmbrăcămintea roșie sau macar câteva accesorii roșii sunt binevenite.

Culori complementare- galben și albastru (dacă suntem agitați, folosim mai puțin roșu, și completăm cu aceste culori).

În zilele cu Luna în Săgetător, mai ales când este în descreștere, se poate începe cu mai mult succes o cură de detoxifiere hepatică, iar remediile pentru ficat și pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile și demersurile (tehnicile) pentru atentuarea și transcenderea furiei e posibil să fie mult mai eficiente decât în alte zile. Orice facem pentru a înțelege cauza, rădăcina furiei și frustrării poate să restabilească echilibrul în corp și nu numai.

Totodată, sunt zile în care e important să ne concentrăm pe imaginea de asamblu și nu pe detalii, să fim atenți la convingerile pe care le avem, în ce măsură ne susțin sănătatea și bucuria, cum arată filozofia noastră de viață și cât de atașați suntem de aceasta. Sunt zile de optimism, în general, dar se pot face și excese multe pe fondul exaltării și a entuziasmului fals sau exagerat.  Totuși, acum putem depăși mai ușor situații dificile, găsim mai ușor soluții, avem curaj să explorăm căi noi și chiar e indicat să încercăm ceva nou, să facem ceva diferit...

Să vă fie de bine!

Nicoleta Svârlefus by AstroCafe.ro
www.astrocafe.ro 
*Bibliografie: Ritmurile Lunii, Johanna Paungger & Thomas Poppe

Astro Shop

Cele mai noi articole