Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Capricorn

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 19 decembrie 2017, 54520 vizualizari

Cand Luna se afla in Capricorn, tot ce facem pentru piele, articulatii, genunchi, are un efect benefic mult crescut. Culoarea predominanta a alimentelor si hainelor este recomandat sa fie albastru. Culori complementare: rosu, galben.

Orice tratament pentru piele poate avea rezultate uimitoare. Acum, pe langa nutrientii pe care e necesar sa-i furnizam pielii (in special vitamina E), e bine sa acordam mai mare atentie problemeloracestui organ, daca ele exista. Un remediu inspirat pentru o afectiune a pielii poate sa fie mult mai eficient decat daca e aplicat in alte zile. Ingrijirea unghiilor este de bun augur. 

Sunt zile in care e indicat sa adoptam o dieta bogata in minerale si sa ne asiguram ca bem suficienta apa. De asemenea, orice facem acum pentru cresterea mobilitatii articulatiilor, este ceva pentru care corpul nostru ne va multumi.

In alta ordine de idei, zilele cu Luna in Capricorn pot fi mai greu de dus din punct de vedere al starilor care e posibil sa apara si mai ales nemultumiri pot iesi acum la suprafata. Nemultumiri care tin de altii si de un anume sistem, dar mai ales nemultumire de sine si tendinta de a ne critica si pedepsi mai mult decat in alte zile. Asadar, e important sa ne amintim sa fim blanzi cu noi, dar in acelasi timp este esential sa recunoastem anumite adevaruri interioare.

Putem avea tendinta sa ne izolam, de altfel Luna in Capricorn nu e foarte sociabila, iar intalnirile si conversatiile ar trebui sa aiba loc doar in masura in care ne aduc ceva util, adauga valoare in viata noastra.

Cand Luna trece prin Capricorn este un motiv bun sa ne reevaluam sansele de a construi ceva durabil si sa alcatuim o strategie, un program pe care sa-l urmam pentru a obtine rezultatele dorite, indiferent in ce directie, pentru ca dispunem de mai multa putere, ambitie si concentrare.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole