Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Capricorn

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 19 decembrie 2017, 57872 vizualizari

Când Luna se află în Capricorn, tot ce facem pentru piele, articulații, genunchi, are un efect benefic mult crescut. Culoarea predominantă a alimentelor și hainelor este recomandat să fie albastru. Culori complementare: roșu, galben.

Orice tratament pentru piele poate avea rezultate uimitoare. Acum, pe lângă nutrienții pe care e necesar să-i furnizăm pielii (în special vitamina E), e bine să acordăm mai mare atenție problemelor acestui organ, dacă ele există. Un remediu inspirat pentru o afecțiune a pielii poate să fie mult mai eficient decât daca e aplicat în alte zile. Îngrijirea unghiilor este de bun augur. 

Sunt zile în care e indicat să adoptăm o dietă bogată în minerale și să ne asigurăm că bem suficienta apa. De asemenea, orice facem acum pentru creșterea mobilității articulațiilor, este ceva pentru care corpul nostru ne va mulțumi.

În altă ordine de idei, zilele cu Luna în Capricorn pot fi mai greu de dus din punct de vedere al stărilor care e posibil să apară și mai ales nemulțumiri pot ieși acum la suprafață. Nemulțumiri care țin de alții și de un anume sistem, dar mai ales nemulțumire de sine și tendința de a ne critica și pedepsi mai mult decât în alte zile. Așadar, e important să ne amintim să fim blânzi cu noi, dar în același timp este esențial să recunoaștem anumite adevăruri interioare.

Putem avea tendința să ne izolăm, de altfel Luna în Capricorn nu e foarte sociabilă, iar întâlnirile și conversațiile ar trebui să aibă loc doar în măsură în care ne aduc ceva util, adaugă valoare în viață noastră.

Când Luna trece prin Capricorn este un motiv bun să ne reevaluam șansele de a construi ceva durabil și să alcătuim o strategie, un program pe care să-l urmam pentru a obține rezultatele dorite, indiferent în ce direcție, pentru că dispunem de mai multă putere, ambiție și concentrare.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole