Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Leu

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 03 ianuarie 2018, 42202 vizualizari

Cand Luna se afla in Leu, sunt zile excelente pentru a folosi uleiuri si masti pentru par, pentru ca au efecte excelente. Orice faceti pentru par (coama) acum are efect benefic. Sunt zile bune pentru tuns si vopsit parul, mai ales daca Luna este in crestere.

De asemenea, tot ce facem pentru a imbunatati functionalitatea coloanei vertebrale si a inimii, cu exceptia interventiilor invazive la aceste niveluri, poate avea rezultate mult mai bune decat in alte zile.

Respiratia constienta, in timp ce ne concentram in zona inimii, poate schimba in sens benefic energia, tonusul, ritmul cardiac si starea psihica.

Culoarea de imbracat sau mancat este rosu (mai ales daca sunteti obositi si devitalizati). De evitat rosul, daca sunteti agitati sau aveti afectiuni cardiace sau circulatorii.

Galben si albastru - culori complementare- scad tensiunea arteriala, echilibreaza, au efect benefic asupra inimii. Verdele este indicat by default, fiind factor de echilbru.

In zilele Leului, e foarte bine sa bucuram copilul din noi, sa facem ce ne place, sa ne distram, sa descoperim moduri de expresie de sine si afirmare. E un moment bun si pentru a relationa cu copiii sau pentru a ne aminti sa ne jucam pur si simplu.


Nicoleta Svârlefus @ AstroCafe.ro
www.astrocafe.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole