Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Varsator

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 17 ianuarie 2018, 24935 vizualizari

Cand Luna se afla in Varsator, ne jucam cu galben (culori complementare: rosu si albastru). Aceste culori (regasite in dieta si imbracaminte) ajuta circulatia venoasa din zona gambelor, mai ales in caz de varice sau retentie de apa. Un masaj usor al gambelor si genunchilor, cu un ulei esential de calitate (cel de chiparos e potrivit, de exemplu), precum si aplicarea apei reci alternativ cu apa calda, ajuta de asemenea foarte mult.

Nu trebuie ratate zilele Varsatorului pentru ingrijirea acestei zone din corp, foarte importanta prin faptul ca pe acolo trec toti nervii si vasele de sange.

Pentru a pastra echilibrul psihic si concentrarea, este recomandat consumul de fructe uscate si nuci.

Sa nu uitam insa ca, ori de cate ori Luna traverseaza acest semn zodiacal, stimuleaza in mintea noastra zone noi de gandire si perceptie si poate face sa apara la suprafata idei, solutii, abordari inedite. Foarte multa creativitate, chiar daca mai rece, lipsita de latura aceea emotionala si dramatica, mai mult orientata catre stiinta, descoperire si constienta, este disponibila in aceste zile. Putem descoperi un culoar nou de cunoastere, suntem mai curiosi, mai imprevizibili si dornici de experiente noi.

In zilele cu Luna in Varsator, e bine sa ne concentram asupra unui bine comun, a unor proiecte care ii implica si pe prieteni sau alte grupuri de oameni, sa fim mereu deschisi la nou si neasteptat. Luna in Varsator aduce mereu o viziune proaspata, daca permitem.

Astro Shop

Cele mai noi articole