Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Berbec

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 23 ianuarie 2018, 96266 vizualizari

Culoarea indicată pentru a se regăsi în alimentație, în zilele cu Luna în Berbec este roșu (legume, băuturi, fructe). Culori complementare: albastru și galben. Circulația, mai ales în zona capului, poate fi defectuoasă în zilele Berbecului, așa că apar mai frecvent dureri de cap, amețeli, migrene. Alimentele roșii ajuta ca irigarea să se facă în mod optim și totul să fie mai ușor.

Pentru situația în care, dimpotrivă, exista presiune crescută a sângelui și agitație, se folosesc culorile complementare: albastru și galben, în alimentație. Au efect relaxant.

Berbecului îi corespunde zona capului. Prin urmare, e momentul să ne îngrijim de această zonă, prin remedii blânde, tratamente sau diverse tehnici care se adresează capului sau se desfășoară prin atingerea capului. Acestea vor avea efect terapeutic dublu în zilele cu Luna în Berbec.

Un masaj al feței și capului este, bineînțeles, binevenit. Tratamentele cosmetice și estetice se pot face cu rezultate foarte bune, dacă nu sunt invazive.

Sunt zile bune pentru tuns, mai ales dacă ne dorim o coafură cu volum și/sau bucle.

Exclus: intervențiile chirurgicale la acest nivel, chiar și o banala extracție dentara ar trebui amânată dacă e posibil, mai ales când Luna este în creștere.

De evitat baile și mâncărurile/băuturile fierbinți, alimentele picante, alcoolul în exces, în zilele Berbecului.

În orice caz, când e Luna în Berbec e bine să fim prudenți și atenți pe unde mergem. Să evităm accesele de furie, impulsivitatea, grabă excesivă. Conflictele nu sunt deloc o idee bună acum, pentru că pot fi ușor escaladate.

În schimb, e momentul să facem lucruri care ne cer îndrăzneală, curaj, energie, zvâc! Sau să începem ceva.

Să vă fie de bine!

Nicoleta Svârlefus   
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programeAstro Shop

Cele mai noi articole