Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Rac

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 01 ianuarie 2018, 82108 vizualizari

In zilele cu Luna in Rac e bine sa purtam imbracaminte si sa consumam alimente de culoare verde. Aceasta stimuleaza sistemul vegetativ, ajuta la echilibrarea functiilor stomacului, plamanilor, ficatului, vezicii biliare. Plimbarile in aer liber si exercitiile de respiratie sunt, de asemenea, benefice.

Taierea parului nu este recomandata.

Atentie la excesele culinare. Cu Luna in Rac, se activeaza amintiri legate de anumite mancaruri si arome "ca la mama acasa", existand predispozitie catre preparate traditionale, greu digerabile.

Tot ce facem pentru sanatatea stomacului, a uterului, sanilor are mai multe sanse de reusita, mai ales daca e vorba despre remedii naturale, neinvazive.

Interventiile chirurgicale asupra acestor zone nu sunt indicate acum.

Sunt zile cu mare incarcatura emotionala, cand cu totii ne dorim siguranta, securitate si putem obtine aceasta stare prin conectare cu familia, cu oameni dragi sau cu tot ceea ce ne ajuta sa simtim ca apartinem. Orice gest pentru a proteja si ingriji ne aminteste ca suntem importanti si contam.

Impamantarea este necesara, altfel ne putem lasa distrasi si contaminati usor de emotiile si gandurile din exterior. 

Perceptia asupra situatiilor din viata noastra este subiectiva, iar noi tindem sa fim excesiv de sensibili, de aceea e important sa nu dam frau liber nemultumirilor sau cel putin sa nu le dam glas strident. Pe de alta parte, relatiile cu familia pot capata nuante noi sau se pot reconfigura, reaseza...

Sunt excelente remediile pentru echilibrare emotionala (meditatie, exercitii fizice blande, anumite terapii, folosirea uleiurilor esentiale etc).

Sunt minunate plimbarile pe langa apa. Consumul crescut de lichide (apa, ceaiuri) este benefic.

Nicoleta Svârlefus @ AstroCafe.ro
www.astrocafe.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole