Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Gemeni

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 30 decembrie 2017, 36831 vizualizari

Cand Luna e Gemeni, ne putem ajuta corpul si mintea sa ramana in echilibru, folosind culoarea galben (culori complementare: rosu si albastru), in alimentatie si imbracaminte sau in alte moduri creative. 

Masajul este indicat, mai ales in zona umerilor si bratelor, dar sa fie bland. Tot ce facem pentru sanatatea sistemului respirator dar si pentru brate si maini poate avea efecte mult peste asteptari, cu conditia sa nu fie metode invazive. Pentru sistem respirator putem difuza uleiuri esentiale pure in incaperea in care stam, in masina sau pur si simplu inhalam din palme. Uleiuri care pot fi folosite pentru imbunatatirea functiilor respiratorii: eucalipt, menta, lavanda, ghimbir, maghiran etc.

In zilele cu Luna in Gemeni sunt de evitat interventiile chirurgicale care vizeaza caile respiratorii sau umerii, bratele. Sunt zile exceptionale pentru miscare, exercitii fizice (eventual in aer liber), plimbari, dans. De asemenea, conversatiile si intalnirile interesante pot ajuta la mentinerea unei stari psihice bune. Informarea, documentarea, cunoasterea sunt de mare interes si foarte benefice, cu conditia sa stim sa triem totul dupa cum e potrivit pentru noi.

Dieta ar fi bine sa fie cat mai usoara, frugala, cu mese dese si reduse cantitativ, bazata pe fructe si legume. 

Exersarea respiratiei constiente este sanatate curata acum.

In rest, sa fim atenti la toate mesajele corpului si nu numai. Mai ales cele care sunt legate de sistem respirator si chiar de ficat, pancreas... 

Zodia Gemenilor este asociata cu cuvantul. In zilele cu Luna in Gemeni e necesar sa ne ingrijim de cuvant ca de noi insine. Sa avem grija ce, cat si cu cine vorbim. Une dam drumul cuvintelor si ce creeaza modul in care folosim limbajul si comunicarea. Ce ganduri plimbam prin minte, cultivandu-le si dezvoltandu-le. 

Astro Shop

Cele mai noi articole