Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Gemeni

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 30 decembrie 2017, 39202 vizualizari

Când Luna e Gemeni, ne putem ajuta corpul și mintea să rămână în echilibru, folosind culoarea galben (culori complementare: roșu și albastru), în alimentație și îmbrăcăminte sau în alte moduri creative. 

Masajul este indicat, mai ales în zona umerilor și brațelor, dar să fie blând. Tot ce facem pentru sănătatea sistemului respirator dar și pentru brațe și mâini poate avea efecte mult peste așteptări, cu condiția să nu fie metode invazive. Pentru sistem respirator putem difuza uleiuri esențiale pure în încăperea în care stăm, în mașină sau pur și simplu inhalăm din palme. Uleiuri care pot fi folosite pentru îmbunătățirea funcțiilor respiratorii: eucalipt, mentă, lavandă, ghimbir, maghiran etc.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

În zilele cu Luna în Gemeni sunt de evitat intervențiile chirurgicale care vizează căile respiratorii sau umerii, brațele. Sunt zile excepționale pentru mișcare, exerciții fizice (eventual în aer liber), plimbări, dans. De asemenea, conversațiile și întâlnirile interesante pot ajuta la menținerea unei stări psihice bune. Informarea, documentarea, cunoașterea sunt de mare interes și foarte benefice, cu condiția să știm să triem totul după cum e potrivit pentru noi.

Dieta ar fi bine să fie cât mai ușoară, frugală, cu mese dese și reduse cantitativ, bazată pe fructe și legume. 

Exersarea respirației conștiente este sănătate curată acum.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

În rest, să fim atenți la toate mesajele corpului și nu numai. Mai ales cele care sunt legate de sistem respirator și chiar de ficat, pancreas... 

Zodia Gemenilor este asociată cu cuvântul. În zilele cu Luna în Gemeni e necesar să ne îngrijim de cuvânt ca de noi înșine. Să avem grijă ce, cât și cu cine vorbim. Unde dăm drumul cuvintelor și ce creează modul în care folosim limbajul și comunicarea. Ce gânduri plimbăm prin minte, cultivandu-le și dezvoltându-le. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram 

Astro Shop

Cele mai noi articole