Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Fecioara

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 02 februarie 2018, 36772 vizualizari

Cand Luna trece prin Fecioara, ar fi bine sa ne imprietenim cu albastrul, aceasta este culoarea de baza. Culori complementare: rosu si galben. 

Acum este momentul sa avem grija de sistemul nostru digestiv: daca avem nevoie de echilibrare, folosim rosu. Daca avem nevoie de relaxare a sistemului digestiv in urma unei suprasolicitari, atunci folosim albastru. Iar daca sunt afectiuni ale bilei, ficatului, splinei si stomacului, folosim culoarea galben.

In orice caz, in aceste zile, orice abuz asupra corpului produce efecte mult mai sonore si greu de trecut cu vederea.

Alimentatia este foarte importanta acum, precum si orice substanta pe care o folosim pe post de remediu sau terapie. Efectul este amplificat sau pare astfel, pentru ca suntem mai sensibili si absorbtiile intestinale sunt mult accentuate. De aceea, ar fi bine sa folosim remedii cat mai blande (naturale, in doze mici), sa evitam substantele chimice si medicamentele de sinteza, sa ne alimentam cat mai curat, sanatos si usor, chiar vegetarian. 

Ceaiurile pot fi de mare ajutor in cazuri de indigestie sau pur si simplu le putem folosi pentru a ajuta sistemul digestiv. In aceste zile chiar e indicat sa avem grija de organele digestive si de tot ceea ce inseamna sanatatea fizica si nu numai.

Luna in Fecioara este si despre vindecarea proprie, dar si despre vindecarea celorlalti, de fapt, despre a sluji si a fi in serviciul celor care au nevoie de noi, pentru a-i consilia. Sunt zile in care altruismul/generozitatea ar fi bine sa predomine, pentru ca de aici ne vine bucuria si, de fapt, propria vindecare.

Acum putem gasi terapeutul potrivit sau metoda optima pentru diverse dezechilibre. Insa, e bine sa ne abtinem de la a fi prea critici sau din cale-afara de perfectionisti pentru ca inclusiv acest comportament are efecte asupra sanatatii.

Astro Shop

Cele mai noi articole