Ce activități de iarnă ți se potrivesc în funcție de semnul zodiacal

Autor: AstroCafe.ro - luni, 27 noiembrie 2023, 2057 vizualizari

Fie că alegi să te încălzești lângă un șemineu sau să aluneci pe pârtiile de ski, iarna vine cu o serie de activități care te vor satisface cu siguranță! Iată ce îți sugerez să încerci în această iarnă, în funcție de semnul tău zodiacal. 

BERBEC - Bătaie cu bulgări de zăpadă 
Berbecul, fiind semn de foc, iubește o competiție bună, așa că participarea la o luptă amicală cu bulgări de zăpadă este activitatea perfectă pentru iarnă! Doar să nu țintiți la față, bine?

TAUR - Decorarea prăjiturilor de sărbători 
Ce poate fi mai plăcut pentru un Taur decât o noapte în confortul casei, savurând desertul preferat? Răsfață-te cu niște prăjituri gustoase și flexeaxă-ți mușchii responsabili cu creativitatea, decorând prăjiturile preferate ca la carte! 

GEMENI - Construirea unei case de turtă dulce 
Gemenii sunt extravertiți și adoră să facă parte din grupuri mari, unde să socializeze și să se distreze. Ia-ți cei mai buni prieteni și lucrează împreună cu ei pentru a construi cel mai emblematic conac din turtă dulce. 

RAC - Maraton de filme 
Pentru un Rac, iarna se traduce prin “sezon de filme”. Fă-ți o cană de ciocolată caldă, așează-te confortabil alături de cei dragi și pregătește-te de un maraton de filme. Este în regulă să plângi când actrița principală  își sărută iubitul din copilărie sub vâsc la ferma locală de brazi.

LEU - Baie de soare  
Să fim sinceri: Leii preferă dansul în propriul lor ritm, iar dacă temperaturile reci nu le satisfac vanitatea, își fac imediat de drum. Așadar, dragi Lei, mergeți într-un loc cald unde puteți îmbrăca cel mai drăguț costum de baie, puteți bea un cocktail și vă puteți gândi la zăpada de acasă ca la o amintire demult uitată. 

FECIOARĂ - Goana după cadouri  
Fecioarele sunt organizate și de încredere, așa că, în loc să se relaxeze într-un tărâm al minunilor de iarnă, vor alege cu ușurință să fie productive. Astfel, își vor folosi zilele libere de dinaintea sărbătorilor pentru a cumpăra cadouri. Și când vorbim de organizare, Fecioarele vor avea la ele o listă cu cadourile de “Ziua Îndrăgostiților” și de zilele de naștere ale cunoscuților până în Februarie. Asta în cazul în care n-au cumpărat deja totul de sezonul trecut. 

BALANȚĂ - Colindat 
Balanța este adepta armoniei și ce poate fi mai armonios decât colindatul? Dragi Balanțe, răspândiți pace și bucurie în timp ce cântați și colindați din ușă-n ușă. Veți fi fericite și împlinite toată iarna! 

SCORPION - Băi în cadă cu hidromasaj   
Ce poate fi mai senzual pentru un semn de apă precum Scorpionul decât o baie caldă într-o cadă cu hidromasaj plină cu spumă? Fie că te relaxezi singur sau schimbi secrete cu cei mai de încredere confidenti ai tăi, cada cu hidromasaj este locul perfect pentru a te încălzi în această iarnă.

SĂGETĂTOR  - Snowboarding 
Un Săgetător nu este străin de adrenalină, așa că o zi ideală de iarnă este una petrecută pe pârtii! Ia-ți placa, încearcă niște trucuri noi și, ca întotdeauna, fii primul care ajunge la poalele muntelui.

CAPRICORN  - Voluntariat 
Capricornii sunt ambițioși, plini de resurse și determinați, așa că activitățile ce presupun voluntariat la bucătărie sau la împachetat cadouri pentru cei nevoiași par să li se potrivească de minune în acest sezon. Să-i ajuți pe alții în timp ce ești productiv? Împuști doi iepuri dintr-o lovitură și ești și bucuros de rezultate.

VĂRSĂTOR  - Băi cu gheață  
Vărsătorii aventuroși, știu că vremea rece nu le poate opri dorința de a rămâne activi! Încheiați o excursie sau un antrenament cu o scufundare rapidă în ape reci ca gheața  pentru a vă ridica adrenalina.

PEȘTI - Patinaj 
Peștii sunt fermecători, blânzi și tind să-i atragă pe toți din jur în tot soiul de activități delicate și pline de sensibilitate. Actul delicat și grațios al patinajului este activitatea preferată în acest sezon. Primești niște puncte bonus dacă ai propriile tale patine strălucitoare. 

Sursa articol: www.fabfitfun.com 
------- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole