Luna în harta natală - Imaginație, creativitate, intuiție, protecție 

Autor: AstroCafe.ro - joi, 08 iunie 2023, 3883 vizualizari

Luna, în Astrologie este semnul care guvernează Racul. Luna reprezintă nevoile noastre personale cele mai profunde, obiceiurile și reacțiile noastre de bază și inconștientul nostru. Acolo unde acționează Soarele, Luna reacționează. Cum reacționăm sau răspundem instinctiv la probleme? De ce simțim că avem nevoie pentru un sentiment de siguranță? Găsiți răspunsurile aflând unde aveți Luna în harta natală.

Luna este asociată cu mama și cu energia feminină în general. Luna este atât copilul nostru interior, cât și mama noastră interioară. Este semnul cel mai receptiv, și reflectiv. Luna reprezintă reacțiile noastre spontane și instinctuale. Așa cum Luna înconjoară Soarele, într-o manieră protectoare simbolică și reflectă lumina Soarelui, Luna din astrograma noastră, arată cum ne protejăm și cum facem să ne simțim mai în siguranță și mai confortabil.

De asemenea, ne putem gândi la Lună ca fiind cea care ne animă pentru că este guvernatoarea fluxului și al refluxului ritmic al activității și energiei. Luna este un mediator între lumea interioară și lumea exterioară. În timp ce Soarele este rațional, Luna este irațională. Comportamentele obișnuite și prejudecățile sunt guvernate de Lună. Este posibil ca prejudecățile să nu fie puse în practică, deoarece Soarele nostru le poate cenzura, dar Luna este cea care ne guvernează reacțiile și sentimentele spontane.

Pentru unii dintre noi, Luna ne poate conduce personalitatea într-o măsură mai mare decât Soarele. Acest lucru este valabil mai ales dacă Luna în harta noastră natală se află într-un semn de apă (Rac, Scorpion sau Pești). Pentru a avea parte de fericire în viață, este înțelept să fiți în echilibru în raport cu importanța pe care o acordați acestui semn. 

Extazul fără cuvinte, tristețea tăcută, visele secrete, imaginea ezoterică despre tine pe care nu o poți transmite lumii sau pe care lumea nu o înțelege sau nu o prețuiește, reprezintă efectele Lunii din harta ta natală. 

Când știi ce ar trebui să faci, dar nu găsești modalitatea corectă de a face asta, Luna ta este cea care știe. De asemenea, când întâmpini situații de genul “nu știu de ce am spus asta”, era Luna ta în harta natală care se exprima. 

Lucrurile pe care le știi fără să te gândești – intuiții, bănuieli, instincte – sunt produse ale Lunii. Modurile de exprimare pe care le simți că sunt cu adevărat cele mai profunde forme de manifestare ale Sinelui tău autentic, aparțin Lunii: artă, litere, creație de orice fel, dragoste, fler în afaceri.

Orice simțiți că este cel mai profund în interiorul tău, indiferent dacă ești sau nu capabil să faci ceva în privința asta în lumea exterioară, este produsul Lunii tale și al semnului pe care îl ocupă Luna în harta ta natală la momentul nașterii. 

Luna infuzează trecutul în viața noastră prin intermediul sentimentelor, în timp ce Soarele reflectă prezentul sau starea de “aici și acum”. Atunci când suntem ghidați de Lună, devenim imaginativi, creativi, intuitivi, sentimentali, adaptabili, introspectivi și protectori. Pe partea negativă, putem fi capricioși, neliniștiți şi iraționali.

În harta natală, poziția Lunii într-un anumit semn, arată cum ne emoționăm și cum răspundem la chemările noastre interioare în mod instinctiv. 

Sursa: www.cafeastrology.com 

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole