Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2022

Autor: Delia Muresan - marti, 04 ianuarie 2022, 12659 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IANUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue, Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, The Power of Surrender Oracle Cards – Judith Orloff, Angel Power –  și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna ianuarie îl avem alături pe Arhanghelul Rafael. Cartea aceasta ne vorbește foarte mult de tot ceea ce reprezintă relațiile, despre decizii importante. Trebuie să fim atenți la sănătate. Numărul cărții în tarot este șase deci o să fim destul de provocați prin frică și vom avea foarte multe momente în care ne vom îngrijora. Este bine să nu intrăm în stări de frică (înlocuim frica cu credința). Nu este întâmplător că șase este și vibrația anului.

Luna ianuarie ne va lucra pe toate tipurile de parteneriate. Toate relațiile apropiate încep să fie testate. Aceste relații vor trebui să treacă pe o altă energie, să se transforme, să evolueze. Compromisurile în relații nu vor mai putea fi susținute. Arhanghelul Rafael ne spune că avem nevoie de relații sănătoase, nu mai putem permite relațiilor toxice și nesănătoase să fie în viața noastră.

Arhanghelul Rafael ne roagă ca în cazul în care somatizăm din cauza relațiilor să lucrăm cu noi și să ne repoziționăm. Nu este celălalt de vină și această strategie de victimizare nu o să mai funcționeze. Ne putem pune intenția de a ne realinia cu ceea ce este cel mai bine pentru noi.

De asemenea Arhanghelul Rafael ne pune să ne gândim de ce avem anumite provocări pe sănătate, de ce somatizăm, el setează și resetează tot ceea ce înseamnă sănătate sau chiar vindecare. El ne susține să înțelegem corpul nostru, energia noastră și să trecem la un alt nivel din punctul acesta de vedere. Arhanghelul Rafael ne conectează la tot ceea ce înseamnă vindecare și modalități noi de vindecare. Pentru cei care au misiunea de a îi ajuta pe oameni pe calea lor de vindecare va fi important să își asume misiunea. Nu se mai pot ascunde.

Ni se repetă mesajul și trebuie să știm că nu mai sunt acceptate compromisurile și să admitem care sunt situațiile care ne trag în jos. Chiar nu mai este loc de amânare sau de scuze.

Arhanghelul Mihail ne spune că toate lucrurile se aliniază spre binele nostru cel mai înalt și există un rezultat favorabil, chiar dacă ne este greu să îl vedem. Trebuie să renunțăm la control și să facem ce simțim că este bine pentru noi, astfel lucrurile se vor așeza și se vor echilibra. Și Arhanghelul Mihail ne atrage atenția legat de relațiile toxice, este important să acționăm și să ieșim din ele. Arhanghelul Mihail ne transmite să avem încredere și credință.

 În această lună vom simți nevoia să setăm limite, să ne impunem și să spunem: NU. Avem tot ceea ce avem nevoie și putem să facem asta acum. Să ne imaginăm că toate visele noastre depind de această decizie, nu vom putea da naștere la nimic nou până nu facem curat în viața noastră. Vom observa imediat cum ne crește vibrația, cum avem o cu totul altă energie și poftă de viață. Setarea limitelor ne va elibera atât pe noi cât și pe cei din jurul nostru.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 ianuarie, va fi nevoie să evaluăm relațiile nostre, să le punem sub lupă și să vedem care persoane ne ridică și care ne coboară, care sunt persoanele care atunci când stăm în preajma lor simțim cum ne încarcă și care sunt persoanele în preajma cărora simțim cum pierdem din energie, din vitalitate. Da, unele din aceste relații pot fi cu persoane din familie însă putem învăța să spunem nu, să transmitem ceea ce credem și să ne asumăm deciziile, chiar dacă acestea nu sunt pe placul lor. Este momentul să ne urmăm visele, să credem în ce este important pentru noi chiar dacă alții nu sunt de acord sau chiar dacă anumite persoane susțin că îi dezamăgim. Trebuie să vedem acum adevărul, să nu mai ținem atât de aparențe, să lăsăm garda jos și să credem în miracole. Avem nevoie doar de recunoașterea noastră, avem nevoie ca noi să ne onorăm și poate abia atunci vor vedea și alții. Și da, toate aceste lucruri le putem obține cu ușurință pentru că merităm. Tot ceea ce avem de făcut este să ne dăm din calea noastră și să permitem îngerilor să intervină.

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 24 ianuarie este necesar să facem câteva schimbări importante. Pentru aceasta vom avea nevoie să avem încredere în noi, în potențialul nostru, în visele noastre. Suntem invitați să ne conectăm cu energia apei, să stăm în preajma apei, să facem băi cu intenția de a ne purifica de tot ceea ce ne stă în cale. De asemenea, Arhanghelul Rafael ne reamintește să ne hidratăm, acest lucru ne va ajuta să ne conectăm cu nevoile corpului nostru și vom reuși să ne eliberăm mai ușor de toate emoțiile stătute. Va fi nevoie să urmăm călăuzirea divină, chiar dacă totul pare în ceață, intuiția ne va conduce pas cu pas spre tot ceea ce avem nevoie. Iar cu cât ne vom deschide inima mai mult cu atât tot ceea ce vom face va prinde viață și vom vibra de entuziasm. În această perioadă este bine să trăim în prezent, să urmăm semnele și să ne bucurăm de lucrurile simple. Cu cât ne vom lăsa mai mult să curgem, după ce ne-am asumat schimbările, cu atât vom simți mai mult binecuvântările divine.

În ultima parte a lunii

Din 25 ianuarie până la finalul lunii vom fi îndrumați să facem cursuri, să învățăm ceva nou, de asemenea vor ieși la suprafață dependențele noastre. Poate acum ne dăm seama că avem dependență de tehnologie, de dulce, de muncă, de o anumită persoană și este important să recunoaștem și să acționăm. Posibil în această perioadă să fie nevoie să mergem la doctor însă îngerii ne recomandă să consultăm cel puțin două persoane, să nu îmbrățisăm niciun verdict, să ne rugăm să găsim cea mai bună persoană care ne poate ajuta și cel mai bun tratament pentru noi. Îngerii ne pot aduce aminte de anumite persoane care nu mai sunt printre noi și care aveau aceleași dependențe. Cei dragi de dincolo ne susțin să nu facem aceleași greșeli ca și ei. De asemenea ne ajută mult acum să stăm în preajma copiilor care ne aduc aminte cât de prețioasă este viața și ne reamintesc că prin joc și prin inocență putem afla răspunsurile pe care le căutăm.

Așadar avem în față o lună ianuarie în care este important să ne concentrăm pe relațiile nostre dar și pe starea noastră de sănătate.

Să ne gândim că începem acest an în forță, cu treabă multă dar cel mai important – îngerii ne trasmit că avem nevoie să ne punem pe primul loc, pentru că dacă noi suntem bine și cei din jur sunt bine. Să spunem NU altora și să ne spunem DA nouă, în felul acesta ne luăm puterea înapoi, ne restabilim starea de sănătate și construim relații armonioase.

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro 

 Astro Shop

Cele mai noi articole