Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Autor: Delia Muresan - vineri, 02 iulie 2021, 18923 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IULIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue, Magical Times – Jody Bergsma, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna iulie îl avem alături pe Arhanghelul Metatron – care zice Punctul Zero, Gata – Visătorul cu mesajul de a ne arunca în necunoscut. Astfel în iunie putem să semnăm contracte, să ne găsim sediu, să începem o nouă colaborare, etc., iar apoi în iulie, pentru că avem toate aceste lucruri, ne vom trezi că nu știm de unde să începem, suntem ca în prima zi la un nou loc de muncă. Va trebui să ne asumăm mai multe lucruri, să ne aruncăm în necunoscut. Dacă suntem angajați este posibil ca șeful nostru să ne provoace cu ceva nou, sau s-ar putea să primim o provocare de la unul dintre colegi și va trebui să gestionăm chestiunea aceasta, dar provocările sunt pe toate planurile.

Totodată luna iulie vine cu foarte mult entuziasm, posibilități, oportunități, pentru că vedem că putem face ce am visat, dar vine și cu oarecare doză de frică pentru că ne aruncăm în necunoscut și facem ce nu am mai făcut.

Ca să fie și mai clar, Arhanghelul Mihail ne spune că vom avea parte de noi începuturi și de un fresh start. El ne susține în noi oportunități, să ne vindecăm trecutul, să înțelegem ce avem de făcut și să facem schimbări majore în viața noastră. Putem face cunoștință cu noi la începutul și la sfârșitul lunii și o să ne dăm seama că această lună a schimbat foarte multe lucruri în noi, suntem cu totul și cu totul alte persoane. 

Când vine și Arhanghelul Metatron care apasă butonul de restart, este mai mult decât restart, ajungem la o transformare interioară importantă.

După ce am fost în vârtejul lunii iunie acum urmează renașterea, urmează să ne adunăm, să ne asumăm schimbările, să înțelegem cu exactitate în ce moment al vieții noastre suntem, să ne dăm șansa de a ne elibera de trecut și anumite condiționări și să ne punem pe un drum nou. 

Intențiile pe care le punem acum și care sunt aliniate cu cine suntem noi cu adevărat vor prinde roade cu ușurință. Se creează mult mai ușor contexte favorabile pentru ce avem noi nevoie acum și vom identifica ușor și schimbările pe care le avem de făcut. Gata, ceața s-a ridicat, acum este momentul să privim lucrurile față în față și să ne punem pe treabă. Fricile, influențele celorlalți, faptul că poate încă nu credem că merităm ne vor bântui însă este important să înțelegem că suntem protejați și în siguranță. Că să descărcăm orice încărcătură negativă este recomandat să petrecem cât mai mult timp în natură. 

Ce putem face concret? Îngerii ne transmit să mergem înainte fără frică și să nu uităm nicio clipă că avem ajutoare de nădejde. Un alt aspect pe care ar fi bine să îl conștintizăm în această lună este că nimeni nu ne poate lua ceva ce este în dreptul nostru divin sau cum se mai spune: ce este al tău este pus deoparte. Să lucrăm pe iluzia pierderii și să ne hrănim cu bucuria de a trăi aceste timpuri și de a face acum lucrarea lui Dumnezeu. Este mai mult decât evident că este nevoie de fiecare dintre noi. 

 

În prima jumătate a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 iulie o să se lucreze intens cu noi pentru a înțelege că merităm tot ce este mai bun, pentru simplul fapt că suntem fiecare copilul lui Dumnezeu. Va fi nevoie să avem credință, nici un salt în necunoscut nu poate fi făcut fără credință. Vom avea ocazia în această perioadă să deschidem porți către vindecare, să conștientizăm ce blocaje aveam, ce anume putem face pentru a păși pe drumul acesta al vindecării, iertării și iubirii. De asemenea relațiile noastre sunt puse sub lupă, vom înțelege ce relații ne fac bine și care ne trag în jos, și mai ales ce am putea schimba la noi pentru a ne înconjura de oameni care ne respectă și care ne văd cu adevărat. Însă foarte important este să nu punem presiune pe noi, să lăsăm lucrurile să vină spre noi, fară a le zgândări, fără a căuta ceartă, fără a încerca să controlăm lucrurile. O sa iasa la suprafață fix ce avem nevoie și exact atât cât putem duce. Să nu uităm așadar să practicăm detașarea și relaxarea.  

 

În partea doua a lunii

Din 10 până pe 18 iulie vom avea o perioadă bună de nebună. Da, nu am greșit când am scris așa. Pe cât de bună ni se va părea această perioadă dupa ce trecem de ea, pe atât de nebună o să ni se pară cât timp suntem în ea. Parcă lumea reacționează ciudat, parcă tot timpul cineva stă în spatele tău și primești șuturi, și unele nu chiar plăcute. Poate pe când crezi că ceva s-a terminat îți dai seama că abia începe. Poate eram blocați iar acum curg opțiunile, soluțiile și asta nu face decât să ne bage și mai mult în ceață. Poate un vis este pe care să devină realitate și realizezi că nu mai vrei acel lucru. Totul pare dat peste cap, însă este ca atunci când îți faci curat în casă, scoți toate lucrurile afară, începi să triezi, descoperi lucruri faine de care nu mai știai, sau descoperi că ai ținut cu dinții de alte lucruri și acum este momentul să te eliberezi de ele. Oricum tot ceea ce credeam despre noi se resetează acum. Nu mai este vorba de vise sau cai verzi pe pereți ci de aspecte concrete, care pot prinde formă, însă trebuie să știm cu adevărat ce vrem. Noi scriem atât scenariul, noi edităm, noi publicăm, noi jucăm rolurile principale, nimeni altcineva. Ni se va răspunde la rugăciuni însă întrebarea este dacă mai vrem ceea ce ne-am rugat să avem sau dacă nu este momentul să ne lăsăm surprinși de viață. 

 

În ultima parte a lunii

Din 19 iulie până la finalul lunii va fi o perioadă de examene. Va fi nevoie să ne cunoaștem prioritățile, să avem încredere în ideile noastre și în mesajele venite prin intuiție și prin inspirație divină. Va fi nevoie să pășim în afara zonei de confort, să activăm războinicul pașnic din noi pentru a lua atitudine acolo unde am fost călcați în picioare. Este clar o energie care va pune lucrurile la punct și ar fi bine să avem încredere că acum este momentul să acționăm așa cum suntem călăuziți. Însă atenție mare să acționăm din intuiție, nu din ego și/sau din disperare. Ne va aștepta o călătorie cu totul nouă și depinde care este energia din care facem lucrurile. Putem primi în această perioadă multe răspunsuri, vom avea șansa unor întâlniri de destin, vom face conexiuni și vom avea șansa de a evolua. 

Așadar avem în față o lună iulie care ne împinge să renaștem pe toate planurile. Este momentul să punem lucrurile la punct, să acționăm călăuziți de intuiție ceea ce înseamnă aruncarea noastră în necunoscut. Iar daca facem asta activăm credința în noi, iar daca avem credință îl simțim pe Dumnezeu aproape, iar dacă îl avem pe Dumnezeu cu noi, cine poate fi împotriva noastra?!  

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro 



Astro Shop

Cele mai noi articole