Ingeri si Arhangheli

Mesajul ingerilor pentru luna IUNIE 2019. Incheieri si rezolvari inedite

In luna iunie avem din nou energia apei. Va fi o luna in care vom trece printr-o paleta larga de emotii. Vom fi cand sus, cand jos. Atentie sa nu ne entuziasmam prea repede de unele lucruri pentru ca ne vom da seama ca nu au baza reala. Asadar dam amploare lucrurilor si cand suntem pusi pe treaba ne retragem, ne dezumflam ca un balon. Stiti momentul ala cand cineva ne intreaba daca stim sa facem un anumit lucru, iar cand ni se spune sa aratam ce stim ne fastacim. Putem sa fim „dezamagiti” dar si noi putem sa ii dezamagim pe altii.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2019. Respect de sine

Este important in aceasta luna sa ne lasam inspirati, sa lasam lucrurile sa curga, sa facem ce simtim. Sa nu uitam sa ne notam ideile pentru ca vom fi inspirati divin. Mesajele noastre vor ajunge mai usor la oameni pentru ca vom comunica la nivel de suflet. Spre exemplu vor fi persoane la care le-am spus de multe ori ce sa faca pentru evolutia lor iar acum vor auzi si vor actiona. De asemenea orice comunicare media este incurajata, asadar sa transmitem ceea ce simtim pentru ca altii vor fi inspirati. Vom avea o mare putere de alchimizare si transformare si unele situatii, care pareau de nerezolvat, se pot schimba peste noapte.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna IANUARIE 2019. Punct si de la capat!

Se incheie o etapa si ar fi bine sa verificam daca sunt lucruri pe care le-am amanat: nu am facut anumite curatari, am vrut sa sarim anumite etape, nu am iertat pe cineva, nu am practicat recunostinta, nu am semnat un contract, nu am lucrat cu noi sa schimbam anumite obiceiuri proaste etc., sa facem acest lucru in ianuarie. Ne intoarcem in trecut pentru a ne alinia cu ce avem de facut in acest an. Sa nu uitam ca suntem ceea ce suntem azi datorita alegerilor din trecut, insa in fiecare moment putem alege altceva.
Citeste tot articolul