Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2022. CLARITATE

Autor: Delia Muresan - luni, 04 iulie 2022, 17414 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IULIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Spellcasting – Flavia Kate Peters & Barbara Meiklejohn-Free, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, Magical Times – Jody Bergsma și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna iulie avem o carte de foc (Regina de foc) – avem această susținere a unei energii feminine:  încrezătoare, caldă, inteligentă și grațioasă, este o energie care ne ajută pe noi să ne întindem aripile și să ne asumăm mai mult, să facem ceea ce nu am crezut că suntem în stare să facem, ne dă mai multă independență și creativitate. Deci ar fi bine să ne cultivăm aceste abilități: să fim mai încrezători, empatici, să acționăm inteligent și cu ușurință. Să fim atenți și la interacțiunile cu persoanele cu energie feminină care au aceste calități, o să avem multe de învățat de la ele. 

În luna iulie avem nevoie să facem ceea ce ne este frică, avem nevoie să spunem DA în situațiile de care fugim pentru că vom reuși. Spre exemplu, să ne asumăm să facem ceva pe cont propriu. Vom avea nevoie să ne asumăm independența și ar fi bine să ne desprindem corzile energetice în cazul în care sunt situații în care nu ne simțim bine și mai ales ne simțim constrânși. Din punct de vedere profesional poate ar fi bine să ne reevaluăm relațiile și să ne impunem cu multă căldură, lejeritate, inteligență, nu cu dramă. Știm foarte clar care este acum poziția noastră și   ne-o asumăm.

Arhanghelul Mihail ne transmite prin cartea de completare să nu uităm să avem simțul umorului. Este clar că o să ieșim din zona de confort, dar trebuie să privim fiecare experiență într-o nouă lumină pentru a putea atrage iubire și energie vindecătoare. El ne transmite că ne susține, să ne dăm drumul și ne va însoți la fiecare pas. Toate acțiunile pe care le facem în această lună trebuie să le facem cu detașare și să nu luăm lucrurile personal. Să ne spunem: hai să vedem ce o să iasă din tot ceea ce îmi propun acum.

Avem în față o lună care ne va împinge să luăm decizii importante. Oare alegem să fim fericiți sau să avem dreptate? Oare alegem zona de confort sau alegem să ne urmăm visele? Oare alegem oameni care ne umilesc sau alegem să avem alături oameni care ne respectă? Oare alegem să mai rămânem în locuri de muncă care nu ni se mai potrivesc sau alegem să ne punem în valoare potențialul? Putem primi răspunsuri importante în această lună DACĂ ACȚIONĂM.  Clar vom fi împinși să ne apărăm valorile și să învățăm lecția respectului de sine. O să spunem: Gata! Până aici a fost! 

Este bine însă să eliberăm frustrările, să nu ne descărcăm pe cei din jur, să înțelegem că tot noi am ales situațiile în care suntem și tot noi le putem schimba. Să avem compasiune față de noi, față de cei din jurul nostru și să ne concentrăm pe aspectele pozitive, ocaziile pe care ni le aduce situația de față. Atunci când suntem recunoscători se deschid porți nebănuite și putem atrage cu ușurință ceea ce ne dorim. 

 

În prima parte a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 13 iulie va fi nevoie să ieșim din negare, atât legat de anumite situații care dacă nu s-au schimbat până acum nici de acum înainte nu o să se schimbe sau legate de anumite dificultăți pe care le băgăm sub preș. Este necesar să ne luăm vălul de pe ochi, să acceptăm ce nu putem schimba și să schimbăm ce putem schimba. Îngerii ne oferă claritate, tot ce avem de făcut este să ne deschidem să vedem adevărata față a lucrurilor. Iar după ce avem claritate, vom putea lua decizii care să ne aducă fericire, să ne ducă spre împlinirea viselor.

Clar este o perioadă decisivă și este important să ascultăm ce vrea sufletul nostru și nu ego-ul nostru. Să nu împărtășim cu ceilalți planurile noastre pentru că putem naște invidii, să facem multe curățari de frici și influențele celorlalți pentru a putea merge înainte. Este momentul autenticității, sincerității și deschiderea spre noi pespective. 

 

În partea a doua a lunii

Din 14 până pe 25 iulie va fi important să ne asumăm angajamentul față de deciziile pe care le luăm. Vor fi unele provocări dar este important să mergem înainte și să facem ceea ce ne cere intuiția. Ar fi bine să avem mereu cu noi un carnețel și un pix pentru că vom avea parte de multe revelații și idei care ne vor susține în ce avem de făcut. Vom avea tendința să facem multe lucruri deodată, să ne stresăm mult, să punem multă presiune pe noi însă îngerii ne amintesc că avem nevoie de somn și odihnă tocmai pentru a avea bateriile încărcate și pentru a avea claritate. Așadar să nu uităm să avem grijă de noi. Pentru a ne fi mai ușor îngerii ne spun să ne conectăm cu inocența din sufletul nostru și ea ne va călăuzi. De asemenea să avem încredere în procesul acesta de schimbare, nu putem forța lucrurile, la fel ca și în natură, există un ciclu pe care ar fi bine să îl respectăm. Să ne eliberăm de frică și să lăsăm lucrurile să curgă, cu relaxare, detașare și bucurie.  

 

În ultima parte a lunii

Din 26 iulie până la finalul lunii vom lucra mult pe claritate pentru că vom avea parte de multe teste, multe interferențe. Este evident că trebuie să ne scuturăm, să ieșim din ceață și iluzii, să ne eliberăm de trecut și să ne asumăm noile începuturi. Știm ce avem de făcut, nu avem nici o scuză, totul este deja pregătit doar trebuie să ne prezentăm și să ne asumăm rolul pe care ni l-a dat Dumnezeu. Primim tot suportul de care avem nevoie, pe toate planurile așa că acum este de datoria noastră să spunem DA și să ne bucurăm de daruri. 

Ne așteaptă o lună iulie care ne susține în luarea unor decizii importante și ne deschide spre noi începuturi. Și să vrem nu ne mai putem ascunde, acum este momentul pe care poate l-am așteptat de multă vreme. Aș numi această lună iulie luna lui DA. Să ne bucurăm de ea. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole