Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2022

Autor: Delia Muresan - luni, 02 mai 2022, 17948 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MAI cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Archangel Oracle Cards – Diana Cooper, Messages from the Mermaids – Karen Kay, Whispers of Healing – Angela Hartfield și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna mai avem o carte de apă (zece de apă) iar accentul luna aceasta este legat de tot ce înseamnă familie și de nevoile pe care le are familia, nevoile emoționale și materiale. Aș spune că în luna mai accentul va fi foarte mult pe relațiile de familie (părinți-copii, strămoși), nu pe cele profesionale ca în lunile anterioare. Moștenirile, de pe neam, secretele de familie, disputele de orice fel pot să iasă la suprafață. Intenția pe care noi ar trebui să ne-o punem în luna aceasta este să avem o viață de familie fericită și împlinită, adică să mă regăsesc în acel “acasă” alături de cei dragi.

De asemenea, observ nevoia de a lucra și vindeca copilul nostru interior, poate anumite traume din familie ne vor zgândări și vom înțelege că noi suntem responsabili de anumite lucruri pe care le creăm și pe care le ducem mai departe (putem să le dăm copiilor noștri). Cumva conștientizăm că nu este vina părinților noștri, că este de fapt responsabilitatea noastră să ne vindecăm.

Calitatea relațiilor noastre depinde și de bagajul pe care îl aducem cu noi. Așa că dacă vrem relații de încredere, armonioase, trebuie să vindecăm trecutul și să ne onorăm părinții, strămoșii. Dacă avem la rândul nostru copii este esențial să ne concentrăm pe relația cu ei, să nu le mai facem reproșuri și să nu le mai punem în cârcă problemele noastre. Să fim alături de ei așa cum au ei nevoie nu așa cum credem noi.

Arhanghelul Mihail, în completare, ne transmite – călăuzirea primită este reală și de încredere, adică trebuie să ne conectăm cu intuiția noastră, să dăm ego-ul deoparte și să nu mai dăm vina pe ceilalți. Spre exemplu putem să le impunem altora spunând: Eu știm mai bine, am mai trecut prin asta, fă cum zic eu… când de fapt nu este cazul să intervenim. În ceea ce privește a da vina nu mai putem spune: sunt așa sau reacționez așa pentru că am avut o copilărie nefericită. Trebuie să ne asumăm că singurii responsabili de modul în care ne trăim viața suntem noi.

Este, cât se poate de evident, o lună care pune accentul pe vindecare și eliberare și nu mai avem nicio o scuză. Ni se spune mai mult decât clar că știm ce avem de făcut, călăuzire am primit, este doar momentul să vedem dincolo de iluzii și să avem încredere în intuiția noastră. Așa să ne imaginăm ca este o energie de descărcare, ca atunci când vine o ploaie zdravănă sau chiar o furtună sau atunci când plângem până sare cămașa de pe noi. Da, și pt fi momente de descărcare puternice dar care aduc atât eliberare cât și vindecare. Natura ne poate arăta cum se face acest lucru și putem avea parte de tot felul de fenomene care vor descărca de fapt orice energii negative adunate, stătute. Ar fi bine să învățăm să observăm tot ce se întâmplă cu noi, în jurul nostru, să ne putem detașa, să nu luăm lucrurile personal și să ne concentrăm pe noi, pe eliberarea și vindecarea noastră. Ar fi bine să fim mai atenți ce ne face bine și ce ne face rău, spre exemplu observ că bem prea multă cafea sau observ că nu mă simt bine în preajma anumitor persoane etc. Observarea este primul pas iar apoi vom știi ce avem de făcut.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 13 mai vom simți că ne sunt testate limitele dar și credința noastră este pusă la încercare. Avem nevoie să lucrăm la încrederea în noi, să înțelegem că noi nu suntem familia noastră, suntem un univers întreg care are posibilități infinite. Dar aceasta familie noi ne-a ales-o și este important să ne onorăm rădăcinile și să eliberăm și vindecăm tot ce putem. Va fi nevoie să practicăm recunoștința pentru familia pe care am ales-o chiar dacă ne este greu să facem asta. Acest proces va scoate la suprafață multe emoții ascunse, frustrări chiar și secrete și vom fi nevoiți să ne luăm puterea înapoi. Nu mama, nu tata, nu bunicul sau bunica sunt de vină, noi nu ne-a asumat rolul în familie așa cum ni s-a cerut până acum. Ne va fi greu să vedem că am atras și alte relații, inclusiv prietenii, după acest tipar, iar acum ni se cere să ne găsim și familia noastră de suflete. Însă nu putem face asta cu adevărat până nu ne onorăm familia în care ne-am născut.

 

În partea doua a lunii

Din 14 până pe 23 mai pare că ne trezim dintr-un vis, pare că suntem într-o nouă realitate pe care încă nu o cunoaștem, nu o înțelegem. Dintr-o data parcă ni se cer lucruri pe care unii cred că le știm dar noi habar nu avem despre ce este vorba. Vom simți că suntem luați din oală sau că ne prinde ploaia fără umbrelă. Ni se cere să acționăm imediat, ni se cer soluții, parcă toata lumea ar aștepta ceva de la noi. Va fi nevoie să ne ridicăm vibrația, să învățăm să cerem ajutorul, să spunem: stai un pic că NU ȘTIU despre ce este vorba, sau să fim atenți la somatizările corpului nostru. Ni se vor arunca oportunități și efectiv de nicăieri ni se vor face propuneri și ne vom simți aruncați în apă. Este bine să spunem DA, vom învăța tot ce este de învățat pe parcurs și în același timp să nu uităm că putem sparge niste tipare vechi de generații. Iar aceste oportunități pot să ne aducă abundență. Merită, nu?

 

În ultima parte a lunii

Din 24 mai până la finalul lunii simțim că am făcut multe progrese. Avem capacitatea de a lăsa în urmă, cu mai multă ușurință, ceea ce ne impiedica să ne eliberăm, simțim ca am dat drumul la multe straturi de emoții statute și ne-am deschis inima spre a primi tot ceea ce era pregătit pentru noi. Vom simți că suntem mai ușori și că am eliberat multe poveri din suflet. Ne vom simți ca după un plâns bun, ca după o discuție grea dar eliberatoare. Vom avea nevoie de timp să integrăm tot ceea ce am trăit, să facem lucruri pentru noi, ne vom putea izola pentru a ne lua timpul necesar de repoziționare față de următoarea etapă din viața noastră.

Da, verbul a simți va fi foarte important în această lună.

Avem în față o luna mai care ne oferă o sansă extraordinară de eliberare și vindecare. Să ne punem intenția de a spăla și curăța orice tipare moștenite, orice datorii karmice cu ușurință și grație spre binele nostru cel mai înalt. Aceasta vindecare este absolut necesară pentru a ne putea adapta la energia lumi noi care ne așteaptă.

Cred în rezolvări magice! Doamne ajuta!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole