Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2022

Autor: Delia Muresan - vineri, 02 septembrie 2022, 15804 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna SEPTEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The nature of infinite love & gratitude – Dr. Darren R. Weisman, Arhanghelul Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue, Spellcasting Oracle Cards – Flavia Kate Peters & Barbara Meiklejohn-Free, Magical Times – Jody Bergsma și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna septembrie avem tot o carte de foc (șase de foc) care vine cu vești bune, cu recunoaștere, cu premii, cu o energie care ne face pe noi să ne simțim răsplătiți dar, de asemenea, vine și cu foarte multă oboseală, epuizare, agitație, cu foarte multe gânduri. Am tras mult de noi și acum ne putem resimți. Este acea senzație de reușită dar după mult efort, multă zbatere. 

Provocarea în această lună este să ne bucurăm, să ne așezăm, să integrăm cât mai mult din tot ceea ce noi am reușit să facem până în acest moment. Chiar dacă este o carte care ne aduce vești bune putem simți nevoia să renunțăm, putem să ne spunem că a fost prea greu, că nu mai avem chef de nimic sau ce rost are să mergem mai departe. Nu este cazul să ne facem planuri ci doar să ne acordăm timp pentru integrare și odihnă. Să ne punem intenția să se dizolve acea agitație interioară de care ne mai putem agăța fără să vrem. 

Cartea suplimentară de la Arhanghelul Mihail ne spune să ne rugăm, să ne așezăm, să aducem recunoștință în această situație și să lasăm lucrurile să se așeze cum este mai bine. Rugăciunea ne va conecta la momentul prezent și nu ne va lăsa să mergem în trecut sau în viitor. Ne vom centra în inimă și vom reuși să ne simțim inima plină. Chiar avem multe motive de recunoștință. 

Această lună pune accentul pe echilibru. Este esențial să ne echilibrăm viața și chiar este indicat să facem o analiză: unde am pierdut energie, unde am dăruit prea mult pentru că am vrut să primim atenție, care relații ne încarcă și care ne storc, ce am amânat și ar cam fi cazul să facem. Este evident că suntem pregătiți să renaștem, să pășim în puterea noastră, să învățăm să ne iubim pe noi. O lună care ne provoacă să facem alegeri: ce rămâne și ce pleacă din viața noastră, pentru ce facem loc, etc. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 septembrie, pot ieși la suprafață acele aspecte care ne împiedică pe noi să creștem. Mai exact, putem fi înconjurați de întuneric sau de situații provocatoare tocmai pentru a descoperi ce anume exact ne împiedică să evoluăm. Este important să ne exprimăm adevărul interior, să nu ne mai ascundem, să ne asumăm. Tot ceea ce nu este iubire trebuie să plece, trebuie să se cearnă.

Așadar, dacă nu faci ceva cu iubire, acest lucru se va vedea, dacă doar crezi că iubești, dar nu o faci, acest lucru va ieși la iveală, etc. Sunt multe teste de încredere dar care pe viitor vor face sens și vom înțelege că am fost mereu ținuți de mână și suntem în siguranță.

 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 21 septembrie parcă suntem într-o călătorie, este important să acceptăm și să îmbrățișăm schimbările care sunt atât de evidente și care ne vor scoate din zona de confort. Va fi nevoie să lucrăm pe voință, să vrem să mergem mai departe, să vrem să facem o schimbare, să vrem să facem un efort, să vrem să fim în fiecare zi mai buni, să vrem să trăim viața la adevăratul nostru potențial. Dacă vrem, calea ni se va deschide foarte ușor, dacă ne împotrivim, vom simți că mergem împotriva curentului, că toată lumea are ceva cu noi, etc. 

O practică care ne va ajuta mult în această perioadă și nu numai este recunoștința. Să mulțumim pentru tot ceea ce ne servește viața acum (chiar și pentru provocări) pentru că așa vom reuși să ne facem lecțiile mult mai repede și mai ușor. De asemenea, este o perioadă în care vom putea avea foarte multe idei, inspirație și este bine să ne notăm tot ceea ce ne trece acum prin cap. Mai târziu o să înțelegem de ce acest aspect este așa de important. 

 

În ultima parte a lunii

Din 22 septembrie până la finalul lunii primim o infuzie de curaj pentru că ni se termină scuzele și este necesar să acționăm. Nu mai putem da vina pe nimeni sau că nu avem bani, că nu se aliniază planetele, totul este aranjat divin, doar trebuie să acționăm. Însă este important să fim sinceri cu noi, nu tot ceea ce ni se transmite sau nu toate ideile noastre merită atenție și energie. 

Așadar, să ne folosim de intuiție pentru a știi ce avem de făcut și pentru a nu face compromisuri. Este un moment magic și acum putem să ne urmăm visele, acum suntem susținuți. De asemenea, acum putem întâlni oameni sau poate anumiți oameni revin în viața noastră cu anumite propuneri sau idei care ne vor deschide porți nebănuite. 

Ne așteaptă o lună septembrie care ne împinge în afara zonei de confort, care ne așterne în cale oportunități neașteptate. Este un moment bun de evaluare și de resetare a vieții noastre. Ce merită energia noastră și ce nu merită? Iată o întrebare ce ar fi bine să o punem în această lună.   

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole