Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2023

Autor: Delia Muresan - joi, 02 martie 2023, 5204 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MARTIE cu ajutorul cărților oracol.

Am folosit 5 seturi:  Arhanghelul Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid,  Earth Alchemy Oracle – Katie-Jane Wright, Oracle of Messages from the Ancestors – Dr. Steven Farmer și Mesaje de la Arhangheli - Delia Mureșan. 

Atmosfera generalăÎn Martie vine Arhanghelul Gabriel cu cartea Trezirea.

Trezirea înseamnă că vom fi nevoiți să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, vor apărea tot felul de situaţii, deci o să avem acele conștientizări puternice, dar necesare, care ne vor aduce mult mai aproape de noi, la o energie autentică. O să avem conștientizări care vor veni către noi ca niște piese de puzzle pe care le vom putea pune cap la cap și ne vor aduce mai aproape de noi, ne vor ajuta să fim într-o energie autentică, mai congruenți cu cine suntem noi cu adevărat. Cu ajutorul acestor conștientizări ne vom permite să facem lucrurile diferit, chiar dacă nu vor fi acțiuni ce par importante, este indicat să le facem și dintr-o poziție diferită. Este recomandat să așteptăm până când înțelegem ce anume trebuie să facem diferit și abia apoi acționăm.

Arhanghelul Mihail ne susține prin Noi începuturi și fresh start să ne eliberăm de trecut, să fim într-o energie a detașării și să avem încredere în toate experiențele noi din viața noastră, în ceva ce nu am mai făcut. Mesajul suplimentar ne spune că acum punem semințe pentru viitorul nostru. În martie punem semințele pentru ceva ce se va naște într-un viitor apropiat, este necesar să avem o atenție sporită cui împărtășim ceea ce simțim sau gândim pentru a ne proteja intențiile și ce este important pentru noi.

Este o lună care ne dezvăluie multe aspecte ale noastre uitate. Avem șansa să dezgropăm orice dureri, suferințe pe care le-am ascuns bine tocmai pentru a fi acceptate și vindecate. Nu este o lună de acțiune, este o lună de conștientizare, de înțelepciune, de conexiune cu adevărul din noi, de iertare a noastră și a celor care credem că ne-au greșit. Este un soi de resuscitare a noastră, de asumare, purificare și dedicare către tot ce înseamnă viața noastră aici pe Pământ. Da, o altfel de trezire spre a fi în contact atât cu rădăcinile noastre (strămoșii), cât și în același timp a accesa energiile divine și a le aduce aici pe pământ. Clar lăsăm o etapă în urmă și facem tranziția spre noi începuturi. Suntem ca niște ghiocei care acum ies la suprafață și se bucură de ce descoperă. 

În prima jumătate a lunii

Până pe 11 Martie începem să lăsăm să iasă la suprafață orice suferinţe, putem simți nevoia să urlăm, avem tendința să ne zbatem, să ne manifestăm teatral prin discuții aprinse, prin justificări, prin orice manifestare a ego-ului. Vom face asta până înțelegem că nu despre asta este vorba, nu trebuie să căutăm vinovați, ci este momentul să cerem ce merităm, să acceptăm ce nu putem schimba, să ne folosim vocea pentru a exprima cine suntem noi cu adevărat. Clar rugăciunile noastre au fost auzite însă acum manifestăm atât întunericul (mai ales), cât și lumina. Este bine să lăsăm și întunericul să se arate, iar apoi să aprindem lumina. Nu trebuie să ne fie frică de întuneric, avem nevoie de el, dar ar fi bine să învățăm să îl stăpânim. Să ne imaginăm viața ca pe o pânză albă, iar acum avem ocazia să pictăm ce vrem, să ne rescriem povestea vieții dacă asta alegem. Se deschid cerurile să facem asta. 

În partea doua a lunii

Din 11 până pe 22 Martie vom continua să lucrăm mult cu umbra noastră. Vom avea ocazia să alchimizăm multe aspecte din noi pe care le-am îngropat bine. O să avem tot felul de revelații, ce credeam că este spiritual nu ni se mai pare spiritual, ce credeam despre iertare nu mai este la fel etc. Se vor defini multe aspecte din viața noastră și vom ieși din orice matrix ne-am construit sau în care ne-au băgat alții, evident cu acceptul nostru. Semnele se vor ține lanț, primim mesaje clare legat de ce avem de făcut, ni se aduc în cale oameni, situații, evenimente care să ne susțină așa că nu mai avem nicio scuză. Vom avea nevoie să ne conectăm la corpul nostru, o să avem nevoie de mai multă hidratare, să mâncăm cât mai curat, să facem mișcare. În felul acesta ne scuturăm mai ușor de energiile stătute. De asemenea, putem ține un jurnal, chiar ar fi recomandat să notăm toate conștientizările pe care le avem în această perioadă. 

În ultima parte a lunii

Din 23 Martie până la finalul lunii ne dăm seama că s-a luat un văl de pe ochi și avem o mai mare claritate legată de viitorul nostru. Însă este foarte important să nu comunicăm altora planurile noastre, este bine să fim atenți la ce vorbim și cu cine. Există multe șanse ca să fim înțeleși greșit. Alții pot să înflorească și să se nască tot felul de povești, la fel noi putem înflori anumite lucruri și să ne autosabotăm. Este clar că avem nevoie să ne înconjurăm de oameni ca noi, care să ne înțeleagă fără să ne judece sau să ne taie aripile. Este clar că obstacolele au fost depășite, avem parte de altă înțelepciune, acum suntem pregătiți pentru schimbare și pentru o nouă etapă în viața noastră. 

Ne așteaptă o lună Martie oarecum aşezată pentru că nu suntem lăsați să acționăm de dragul acțiunilor. Trebuie să ne clarificăm ce vrem, să fim treji în viața noastră, asumați și mai ales înțelepți. Iar această înțelepciune o vom dobândi doar lucrând cu umbra noastră, cu întunericul din noi. Aceasta lună poate fi extrem de provocatoare pentru cei care acum se trezesc și o lună de aliniere pentru cei deja treziți, dar care au nevoie să fie autenici și congruenți. Arhanghelul Gabriel ne spune că nu mai avem unde să ne ascundem, suntem chemați la apel. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.roAstro Shop

Cele mai noi articole