Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2022

Autor: Delia Muresan - vineri, 01 aprilie 2022, 15584 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine, Angel Dreams Oracle Cards – Doreen Virtue & Melisa Virtue, Spellcasting Oracle Cards – Flavia Kate Peters & Barbara Miklejohn-Free și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna aprilie avem o carte de pământ (trei de pământ) și o vom simți ca un moment de respiro, de răgaz. Această lună vine cu nevoia de creativitate, exprimă puterea creativității în munca în echipă. În luna aprilie primim semne foarte clare dacă acțiunile noastre au dat roade sau nu, așadar dacă am acționat acum putem primi recunoaștere, putem primi confirmările pe care le așteptam. În luna aprilie dacă vrem să creăm niște proiecte sau să dăm naștere unor lucruri sau să colaborăm cu cineva este luna perfectă pentru a face aceste lucruri. 

Fiind energia lui trei, echipa poate să fie formată din trei persoane sau pot fi trei persoane ca și energie care să înceapă un proiect. Vom înțelege ce am făcut bine și ce nu, dar este o energie care ne susține, nu este o energie pe care să o simțim că ne dă în cap. Putem respira ușurați că am aflat ce merge și ce nu și știm și mai clar ce avem de făcut. 

Arhanghelul Mihail ca și completare ne transmite că persoanele pe care le întâlnim și mai ales una dintre ele, poate cea cu care începem acea colaborare, este o persoană de încredere. Această persoană este cea care ne poate ajuta sau susține sau putem să întâlnim o anumită persoană care să ne inspire sau care să ne transmită un mesaj important. Datorită acestei persoane o să ne putem repoziționa și o să înțelegem ce avem de făcut. Așadar să fim atenți la persoanele pe care le întâlnim în această lună.

 

Este extrem de interesant cum aprilie începe cu luna nouă pe data de 1 și terminăm luna tot cu o lună nouă pe data de 30 aprilie. Această energie nouă parcă ne protejează dar ne și invită la acțiune. Este clar momentul să mergem mai departe, să facem loc noului, să evoluăm și să creștem. Putem să simțim această perioadă ca pe o etapă necesară în evoluția noastră. Acum este momentul să ne clarificăm ce vrem să facem pe mai departe, care este direcția în care vrem să mergem, să ne acceptăm darurile, să cerem ajutorul, să comunicăm ceea ce simțim etc. Fiecare va avea o temă și vor fi teme existențiale care acum își pot găsi răspunsurile. Așadar cum ne vom așterne acum, așa vom trăi o perioadă. Ar fi bine să profităm de această energie protectoare, care ne oferă acest răgaz și care ne dă o șansă nemaipomenită. Cuvintele cheie pentru această lună ar putea fi: claritate, comunicare, siguranță, intuiție. Adica întâi ne vom pune intenția legat de a știi ce avem de făcut, de a avea claritate. Apoi mesajele vor veni și va fi nevoie să comunicăm ceea ce simțim, ce ne dorim etc. Apoi vom avea teste de trecut pentru a ne simți în siguranță și apoi ne vom folosi de intuiție și de abilitățile extrasenzoriale pentru a merge mai departe aliniați cu planul lui Dumnezeu.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 aprilie apar tot felul de situații care ne cer atenția. Va fi nevoie să găsim soluții creative, să rezolvăm anumite probleme sau situații, ni se cere să fim cumva pregătiți ca de un examen, însă nu vine cu stres, vine cu o energie blândă care ne spune: uite vezi câte știi, câte poți, ce persoană minunată ești, uite că ești de ajuns și nu îți lipsește nimic. Deci așa-zisele provocări vin doar să ne arate că puterea este la noi. Este clar acum că avem poate a doua șansă și ar fi bine să profităm de ea. De asemenea ni se spune să ne apărăm drepturile și convingerile și să nu ne justificăm în fața nimănui. Putem realiza că atunci când ne asumăm responsabilitatea avem și puterea de a schimba totul. Noi suntem creatorii vieții noastre. Să fim atenți la oglinzi și la oamenii care ne vor ajuta prin reflexia lor să evoluăm. În această perioadă sunt încurajate și călătoriile pentru că vom putea întâlni oameni noi care să ne schimbe cursul vieții. 

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 21 aprilie suntem parcă în cantonament. Ne pregătim, ne șlefuim abilitățile, facem cursuri învățând de la cei mai buni, lucrăm cu ghizii noștri spirituali pe care îi rugăm să ne deschidă alte porți. Este o perioadă plină de creativitate, de idei, de noi conștientizări și revelații. Dacă avem ca interes un subiect din zona spirituală cum este geometria sacră, spre exemplu, sau alte subiecte profunde acum este momentul să le studiem, pentru că acum le putem pătrunde cu adevărat sensul. De asemenea acum putem începe să scriem, să ne facem un blog, să începem să scriem o carte, să lucrăm la un proiect nou. Acum primim încurajări și ni se trimit în cale și oamenii de care avem nevoie. O perioadă abundentă în idei, revelații și conștientizări. 

 

În ultima parte a lunii

Din 22 aprilie până la finalul lunii vom avea o perioadă în care vom simți nevoia să ne întoarcem în zona de confort. Adică de ce sa ne fie bine? Cum se poate și altfel? Hai mai bine să stăm în banca noastră. Vor fi multe astfel de gânduri care vor vrea să ne distragă atenția. Însă este important să plângem după ce lăsăm în trecut, este important să ne asumăm acel doliu tocmai pentru că ni s-a arătat luminița. Să ne punem întrebarea cât de importante sunt visele noastre pentru noi și dacă am renunța de fapt la ce renunțăm, oare nu tot la noi?! Vom fi împinși să ne clarificăm prioritățile, să primim cu inima deschisă noul și să învățăm să ne exprimăm. Poate va fi nevoie să îi anunțăm pe cei din jur unele decizii importante pe care le luăm, poate va fi nevoie să învățăm să comunicăm sau să ne exprimăm sentimentele. Dacă vom intra în hora va fi nevoie să jucăm și ne vom bucura că am făcut asta. 

Așadar avem în față o lună aprilie care ne oferă un context frumos și generos, un context plin de creativitate și inspirație. Evident ar fi minunat să profităm de acest moment și să ieșim din zona de confort. Însă atenție să nu forțăm lucrurile pentru că dacă ne vom lăsa mânați de impulsivitate vom face gesturi pe care le putem regreta. Îngerii ne invită la a duce această energie în direcția unor noi proiecte și ne îndeamnă să ne manifestăm potențialul. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro

 Astro Shop

Cele mai noi articole