Numărul îngerilor 11:11 - ce înseamnă și de ce este atât de special?

Autor: AstroCafe.ro - joi, 09 martie 2023, 7161 vizualizari

Probabil că ați văzut combinația de numere - 11:11 de ani de zile fără să vă gândiți prea mult la însemnătatea acesteia. Dar în ultimul timp, poate că ați auzit oameni spunând: „Este 11:11!  Pune-ți o dorință!" sau ați găsit postări pe rețelele de socializare legate de aceste numere. E foarte posibil chiar să cunoști o mireasă care își dorește foarte mult, ca data nunții ei să fie într-o zi de 11. Și acum vă întrebați: „Ce înseamnă 11:11? Ar trebui să fiu entuziasmat?” Răspunsul este: Da! Tocmai ai văzut un număr angelic.

Ce sunt „numerele îngerilor”?

Numerele îngerilor sunt o modalitate prin care îngerii noștri păzitori comunică cu noi. Cu toții avem un ghid spiritual sub forma unui înger păzitor. Nu este doar o simplă coincidență. Aceste sincronicități sunt modul în care îngerii voștri păzitori vă comunică mesajele lor, ghidându-vă. Secvențele de numere repetate (11:11, 2:22, 3:33, 4:44, 5:55) sau consecutive (12:34) pot fi interpretate ca și cuvinte pe care aceste ființe de lumină le folosesc pentru a comunica cu noi. Numerele sunt limbajul lor. Arhanghelul care a fost desemnat să vegheze asupra noastră de-a lungul vieții este, de asemenea, reprezentat de o succesiune de numere: poate fi chiar, data ta de naștere.

Îngerii tăi păzitori doar își fac treaba.

Responsabilitatea arhanghelilor ca „îngeri păzitori” este protejarea și ghidarea oamenilor cărora le-au fost desemnați de-a lungul vieții. Deși nu toți suntem conștienți de îngerii noștri păzitori și nu comunicăm activ cu ei, ei ne oferă constant semne discrete pentru a ne anunța că sunt mereu alături de noi. Pentru că fiecare om de pe Pământ are un înger păzitor, însă nu toată lumea este în contact cu el. Arhanghelul desemnat să ne protejeze, ne contactează într-un mod discret pentru a nu ne speria. Deși îngerii păzitori sunt de obicei ființe de lumină, frumoase,  care inspiră un sentiment de pace, mulți dintre noi ar fi șocați dacă o entitate non-umană ar apărea în fața ochilor noștri.

De ce văd numere de îngeri?

De obicei, vezi numere de îngeri, pentru că îngerul tău păzitor are ceva de spus. Poate că aveai nevoie de un memento că nu ești singur pe această lume. Dacă ești în dificultate, ei te anunță că totul va fi în regulă. Dar ei nu apar numai în perioadele de dificultăți, să ne asigure că totul va fi bine. De exemplu, dacă vezi numere în timp ce te distrezi în vacanță, ghizii tăi îți amintesc că ești protejat în timpul călătoriilor tale sau vei vedea viața dintr-o perspectivă diferită și vei învăța lecții importante de viață în timpul călătoriei.

Ce este atât de special la 11:11? 

Sensul numărului unu al lui 11:11 este „te îndrepți spre direcția corectă” (chiar dacă simți că totul în viața ta merge prost). 
Vezi numere angelice atunci când ai o zi deosebit de proastă? Acesta este îngerul tău păzitor care te asigură că o experiență importantă de viață te va împinge către scopul vieții pentru care te-ai născut, pe baza zilei în care ai venit pe această lume. Scopul ghidărilor din partea îngerilor este să te îndrume către o conștiință superioară, o trezire spirituală și o dezvoltare spirituală. Când vezi numere de îngeri în vremuri neliniștite, înseamnă că ghizii tăi îngerești  te invită să stabileşti o legătură mai profundă cu ei.  

Puteți să vă contactați îngerii păzitori și să cereți îndrumarea propriului înger ghid. Tot ce trebuie să faci este să pui întrebarea și răspunsul nu va ezita să apară.

sursa:angeloasis.com

sursa foto: PrinterestAstro Shop

Cele mai noi articole