Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Autor: Delia Muresan - duminica, 05 iunie 2022, 16929 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IUNIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Butterfly Oracle Cards – Doreen Virtue, Gateway Oracle Cards – Denise Linn, The Shaman’s Dream Oracle Cards – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Cărți de tarot cu Îngeri – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna iunie avem o carte de foc (patru de foc), aceasta vine ca și o încununare. Dacă am simțit că nu suntem stabili sau că nu merg anumite lucruri, în luna aceasta iunie putem să avem sentimentul că lucrurile încep să se stabilizeze. Este recomandat să practicăm recunoștința, mulțumirea, pentru că s-ar putea să vrem mai mult sau să forțăm lucrurile. Să nu încercăm să profităm de această energie pentru că nu este vorba despre asta acum. Posibil să ne vină și niște resurse pe zona financiară, dar este posibil ca acestea să fie investite în zona familiei. Chiar dacă ne stabilizăm nu vom putea folosi resursele (inclusiv timpul, energia, banii) așa cum vrem ci așa cum o să ne dicteze Dumnezeu. Va fi nevoie să mulțumim că se așează lucrurile și nu să fim supărați că nu putem face ce vrem. 

Luna iunie poate să vină cu renovări, reașezări, relocări, reamenajări, cu finalizarea unor proiecte, pentru că avem nevoie să aducem o energie proaspătă în viața noastră.

Cartea de completare de la Arhanghelul Mihail ne spune că ceea ce am visat la un moment dat se poate împlini acum. Nu este însă cazul să forțăm sau să împingem lucrurile mai mult decât este cazul. Arhanghelul Mihail prin acest mesaj ne transmite să înlocuim frica cu credința, să avem curaj, încredere și putere de-a ne bucura de tot ceea ce noi manifestăm.

Este o lună care ne testează să închidem uși din trecut, să închidem cicluri, să nu ne mai lăsăm trași în tot felul de povești sau programe. Clar vom vedea cum înaintăm, pașii pe care îi facem acum sunt extrem de importanți însă să nu uităm să ne bucurăm de fiecare pas. Vom avea tendința de a lua totul în serios, de a pune presiune pe noi. Însă nu astfel vom putea accesa ceea ce ne dorim și este pentru noi. Detașarea este esențială, oricum vom înțelege lucrurile cu totul altfel decât am făcut-o până acum. Vor veni multe semne că suntem pe drumul cel bun, să fim atenți la sincronicități. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 iunie vor ieși la suprafață orice fel de contracte care trebuie încheiate, va fi nevoie și să refacem anumite contracte, să scriem anexe sau alte clauze. Acestea se referă atât în planul fizic cât și cel spiritual, cu anumite persoane. Este o perioadă în care putem somatiza desprinderea de corzi, arderea de karmă, focul fiind foarte prezent. Ne putem pune intenția de purificare a tot ceea ce ne blochează prin energia focului.

Vom avea provocări să ne apărăm convingerile și deciziile, să rămânem fideli nouă. Înțelegem că ne-am dat puterea și acum rescriem ce este de rescris. Realizăm și unde nu este cazul să forțăm sau să insistăm pentru că este mai mult decât clar că trebuie să ne alegem bătăliile cu înțelepciune. Pe corpul fizic putem avea tot felul de somatizări, să fim atenți la corzi energetice, atașamente sau orice alte energii joase pe care le putem prelua foarte ușor. Suntem inspirați și de Arhanghelul Gabriel care lucrează, mai exact ne dictează ce avem de făcut pe misiunea personală. Este o perioadă bună să ne gândim ce schimbări profesionale vrem să facem și ce ne aduce cu adevărat bucurie. 

 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 22 iunie continuăm să lucrăm pe ce este important pentru noi și avem multe conștientizări legate de cine suntem, care sunt valorile noastre, care este impactul pe care noi îl avem în lume, care este amprenta noastră energetică. Dar nu ne mai mulțumim cu puțin, ne dorim să ieșim din carapace și asta poate fi deranjant pentru cei din jur. Se pot naște diverse conflicte sau discuții contradictorii, putem să ne consumăm din nimic, putem să ne dăm seama că ceea ce ne dorim noi nu mai este la fel cu ce își doresc persoanele din jurul nostru. Mai ales pe planul profesional s-ar putea ori să vrem să facem lucruri diferite sau noi, care nu sunt aprobate sau realizăm necesitatea unei schimbări radicale pe acest plan.

Îngerii ne îndeamnă să nu luăm decizii pripite, să ne apărăm convingerile dar să ne luăm și un timp de gândire. Avem nevoie de minunata detașare pentru a ne reseta, de asemenea îngerii ne îndeamnă să facem voluntariat sau activități diverse care să ne încarce bateriile și care să ne confere o altă stare de spirit. 

 

În ultima parte a lunii

Din 23 iunie până la finalul lunii simțim cum se pornesc toate. Parcă totul se întâmplă dintr-odată, putem să ne simțim luați pe sus. Acum putem simți că este un moment decisiv de spargere a unor limitări, ieșire din zona de confort. Vom vrea să construim doar cu oameni cu care noi rezonăm, cu proiecte în care putem pune suflet, altfel ce rost mai are. Vom face pași în acest sens și vom simți bucuria copilului din noi. Este un moment tare așteptat care ne va aduce ușurare și fericire. 

Avem în față o lună iunie care vine cu multe clarificări pe plan profesional, mai ales al misiunii personale. Ori lucrurile se vor alinia, ori va fi nevoie să ne repoziționăm. Clar o lună de foc cu multe arderi și multe daruri. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole