Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2022

Autor: Delia Muresan - marti, 04 octombrie 2022, 19955 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna OCTOMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Oracle of the Fairies – Karen Kay, Arhanghelul Mihail Cărți Oracol – Doreen Virtue, Magical Times – Jody Bergsma, The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna octombrie avem o carte de pământ (șapte de pământ), nu este o lună în care să se întâmple prea multe lucruri. Punem semințe, putem să ne gândim legat de ceea ce este important pentru noi, ne putem sfătui cu alți oameni, dar o să avem senzația că nu se leagă nimic. Chiar dacă acționăm: dăm un telefon, întrebăm pe cineva cum a făcut un anumit lucru, ne documentăm, pare totul în zadar, însă nu este deloc așa. Ceea ce facem acum este să mișcăm energia. Semințele, din momentul în care sunt plantate, au nevoie de timp, nu este cazul să ne îngrijorăm. Așadar, să nu încercăm să distrugem aceste semințe, scormonind după ele și stricându-le rădăcinile.

În luna octombrie putem să facem foarte multe lucruri, să inițiem diverse proiecte, chiar dacă nu vor ieși toate, nu este cazul să ne facem griji sau să intrăm în panică. Important este să facem cât mai multe acțiuni pe calea pe care vrem să mergem. Să avem așadar inițiativă și să facem totul detașat.  

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune să ne protejăm. Acest mesaj vine de obicei atunci când noi avem tendința să dezvăluim altora mult mai mult decât este cazul și să fim atenți să nu comunicăm prea mult din proiectele noastre, din planurile noastre pentru că s-ar putea ca alții să le acceseze și să le implementeze. Așadar, atenție la persoanele din jurul nostru, să vedem pe cine ne putem baza și pe cine nu.  Cel mai important este să nu dăm din casă și de fiecare dată când ne întâlnim cu cineva să nu uităm să ne protejăm. În felul acesta vom putea acționa fix cât este nevoie și ne vom proteja astfel ideile și proiectele. 

Este o lună în care pare că totul ne scapă de sub control, o lună pe care o vom simți ca pe un preș care se ia de sub noi și nu avem altă cale decât să ne abandonăm. Este clar că se încheie o etapă, unele aspecte din noi trebuie să se transforme, nu se mai poate, nu mai este altă cale. Vine un val puternic de conștientizări și ni se cere să lăsăm rezistențele, ego-ul, lipsa asumării și mai ales atitudinea de victimă. 

Toată energia aceasta, pe care o putem simți ca pe o presiune, nu vine decât să ne ajute să dăm drumul controlului și să ne abandonăm planului lui Dumnezeu. Avem nevoie de ritualuri de împământare pentru că vom vrea de multe ori să abandonăm și să spunem: gata, eu îmi iau jucăriile și plec, nu mă mai joc, nu mai vreau nimic, totul merge anapoda, etc. Să facem ritualuri de eliberare, de griji, de frici, de tot ceea ce ne ține pe loc pentru că nu mai putem locui în trecut, ceea ce a funcționat poate în septembrie, acum nu va mai funcționa: nici o scuză, nici o justificare, etc.

Așa cum copacii sunt împăcați că toamna le cad frunzele, așa și noi trebuie să acceptăm că este timpul pentru o altă etapă din viața noastră. Da, vom renaște din propria cenușă, vom reuși să îmbrățișăm schimbările și cu cât facem asta mai repede cu atât ne va fi mai ușor. Da, facem loc, golim ce nu mai avem nevoie tocmai pentru a ne îndeplini misiunea și a-l lăsa pe Dumnezeu să lucreze prin noi. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 octombrie vom încerca să căutăm justificări, ne vom zbate, din păcate, ca pe uscat, să le arătam celorlalți cât de valoroși suntem. Facem referiri la trecut spunând: Când eram la jobul acela șeful meu mă aprecia; sau În trecut tu ai făcut așa, acum de ce te-ai schimbat?! În trecut puteam destul de ușor să ne furăm singuri căciula sau să purtăm multe măști, acum totul se vede clar, nu mai avem unde să ne ascundem, pe cine să dăm vina, iar trecutul nu mai există.

În această perioadă ar fi bine să ne clarificăm ce vrem cu adevărat, să devenim mai înțelepți înțelegând că experiențele din viața noastră au venit pentru a ne ajuta să creștem. Este mai mult decât clar că trebuie să ne luăm puterea înapoi, să avem credință, curaj și încredere. Vor fi multe momente, dacă vom reuși să ne observăm, când ne vom da seama că ne facem singuri rău și ar fi cazul să fim mai blânzi cu noi. 

 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 20 octombrie suntem ajutați să vedem viața noastră dintr-o altă perspectivă, adică dacă am accepta provocarea, cum ar arăta viața noastră? Ni se va sublinia cât se poate de clar că toate alegerile noastre au consecințe pe care ar fi bine să ni le asumăm. Lucruri ascunse pot ieși acum la suprafață, chiar secrete de familie sau poate anumiți oameni pe care îi știam într-un fel, acum se arată altă față a lor.

Putem auzi clar goarna lui Gabriel care ne dă trezirea și ce credeam că este într-un anumit fel, acum va lua o cu totul altă turnură. Este indicat să nu ne certăm sau să dăm din casă, mai bine ne asumăm, ne repliem și mergem mai departe. Să ne imaginăm ce capodoperă putem face cu bucățelele sparte pentru că ne vom aduna mult mai puternici și mai înțelepți. 

 

În ultima parte a lunii

Din 21 octombrie până la finalul lunii vom avea parte de multe eliberări, avem ocazia să ne detașăm de toate situațiile care ne-au tras în jos. Dacă până acum ne-am zbătut, acum începem să acceptăm, să eliberăm, să ne iertăm și să ieșim din matrix-ul în care am trăit. Vom începe să ne concentrăm pe cât de departe am ajuns, pe călătoria care ne așteaptă și vom deschide porțile inimii. 

Ne așteaptă o lună octombrie în care ne vor fi testate rezistențele și va fi nevoie să dăm drumul acelor versiuni care nu vor să treacă în energia nouă. Va fi un val puternic de energie vibrațională înaltă care ne va ridica, important este să nu ne zbatem pentru că va fi nevoie să lăsăm să plece și tot ceea ce ne ține pe loc. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Muresan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole