Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2022. Ieșirea din tunel

Autor: Delia Muresan - sambata, 05 noiembrie 2022, 18355 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Spellcasting – Flavia Kate Peters & Barbara Meiklejohn-Free, Arhanghelul Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue,  Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine, Nature’s Whispers – Angela Hartfield & Josephine Wall și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna aceasta noiembrie avem o carte de pământ (asul de pământ), vine cu abundență, asocieri, contracte, documente, încep să dea roade toate semințele acestea pe care le-am pus în octombrie și este ca o ieșire din tunel. Foarte multe lucruri pe care noi le-am făcut în februarie sau aprilie pot să aibă rezultate în luna aceasta noiembrie.

Sunt aspecte importante care se vor lega pe finalul anului așa că pot să vină situații care să ne scoată din zona de confort, pe tot parcursul anului, dar avem apoi această șansă în noiembrie de a semna un contract, de a atrage niște bani, sau de a avea niște bani pentru a face niște investiții.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne asumăm angajamentul față de noi, față de viața noastră și față de scopul nostru în această viață. Va trebui ca acest angajament pe care ni-l asumăm în noiembrie să fie în directă legătură cu susținerea misiunii noastre și o să primim ceea ce avem nevoie, chiar dacă nu ne așteptam. Dacă de exemplu ai nevoie de o mașină să te susțină în misiunea ta acest lucru se poate materializa, dar dacă vrei o mașină așa ca să te poți plimba nu se va întâmpla acest lucru. Deci tot ceea ce se materializează ne va susține să ne facem misiunea și așa trebuie să ne punem și intențiile.

 

Este o lună în care putem să simțim chemarea de a face ceva cu totul diferit decât până acum, avem nevoie să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, iar dacă până acum obișnuiam să ne îngrijorăm acum înțelegem că este mai importantă credința și că noi suntem cei care alegem. Da, vor fi multe lucruri care se întâmplă în jurul nostru și mulți vor rula multe programe de frică dar noi putem să alegem altceva și clar suntem ajutați să facem asta. Însă este important să fim sinceri, să nu băgăm sub preș ceea ce simțim. Să spunem: DA, simt frică dar eu aleg credința nu frica, nu las frica să mă controleze pe mine. Făcând asta ne luăm și puterea înapoi și avem șansa să evoluăm. Este clar o perioadă de trezire și de ridicare a vibraței.

Toți avem această șansă imensă în noiembrie doar trebuie să profităm de ea. Clar vom primi multe semne că suntem sau nu pe misiune, ce avem de făcut, ni se vor împlini din vise, vom realiza lucruri de care nu ne credeam în stare. Clar, avem condiții favorabile, avem susținere doar să nu ne împotrivim și să mergem înainte, să nu mai privim înapoi. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 12 noiembrie va fi nevoie să ne punem în ordine prioritățile, ce contează acum cu adevărat, în ce aleg să îmi investesc energia, cu cine aleg să mă îmi petrec timpul, iată întrebări pe care ar fi important să ni le punem acum și care vor defini următorii pași pe care îi vom face. Este o perioadă în care ne putem pune intenții, putem călători tocmai pentru a ne detașa și a vedea viața noastră cu alți ochi. Evident vom aveam nevoie de motivație și acum este momentul în care putem să ne ambiționăm și să întelegem ce merităm cu adevărat. Să ne conectăm cu cine suntem noi cu adevărat și să nu uităm să cerem ajutorul. Poate fi un moment important, vom întâlni pe cineva care ne va susține, putem semna un contract sau face o schimbare care ne va schimba viața.

 

În partea a doua a lunii

Din 13 până pe 22 noiembrie se creează scenariile perfecte pentru ca relațiile noastre să treacă într-o altă etapă. Este foarte clar că avem nevoie de o resetare și vom fi atenți cum ne consumăm energia. Vom înțelege cât de prețios este timpul nostru, câte lucruri avem de făcut și vom face alte alegeri în ceea ce privește relațiile. Chiar nu mai este nevoie să demonstrăm nimic, nu mai vrem să avem dreptate și da, în primă fază ne vom simți vinovați sau poate credem că suntem egoiști dar este o lecție pe care este necesar să o învățăm. Este important să ne ascultăm intuiția și să nu uităm să avem grijă de noi. Vom avea de învățat lecția respectului de sine și va fi nevoie să fim autentici fără nevoia de a împăca pe toată lumea sau de a face să fie bine. Va fi nevoie și de răbdare pentru că acest proces este unul de durată.

 

În ultima parte a lunii

Din 23 noiembrie până la finalul lunii vom lucra mult pe acceptare, să ne acceptăm pe noi dar și pe ceilalți așa cum sunt. Să acceptăm că unele situații nu pot fi schimbate dar noi ne putem schimba perspectiva, totul ține de noi. Vom vedea cum se încheie unele situații dificile, ceea ce ne va aduce ușurare dar în același timp putem simți oboseală, putem să ne simțim copleșiți de energia nouă care vine peste noi.

Este important acum să mergem înainte, să nu ne speriem că doar este de bine, să avem încredere în cine suntem, în misiunea noastră, să ne hrănim pasiunile, să stăm în medii și cu oameni care ne încarcă. Este o perioadă faină care ne dezvăluie multe din energia acelei lumi noi care urmează să se nască.

Ne așteaptă o lună noiembrie care vine ca un balsam, vine ca un moment de respirație magic și care ne aduce multe daruri. Deși vom avea încă multe teste de trecut suntem atât de susținuți, ba chiar putem avea momente în care să ne simțim duși în brațe. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole