Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2022

Autor: Delia Muresan - joi, 04 august 2022, 12980 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna AUGUST cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The Spirit Messages – John Holland, The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villooldo & Colette Baron-Reid, Rugăciuni câtre îngeri – Kyle Gray, Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna august vine alături de noi Arhanghelul Uriel, cartea se numește soarele. El ne transmite că deja avem rezultate, totul este bine. Ideile care ne vin în luna august pot să aibă bătaie lungă, sunt idei care ne pot duce spre succes, spre o nouă etapă. Este o infuzie foarte puternică de tot ceea ce înseamnă încredere, împuternicire, activarea puterii interioare. Arhanghelul Uriel activează în noi o forță și putem simți că nimic nu ne poate sta în cale legat de ceea ce ne-am propus. 

Este important să fim atenți în jurul datei de 19 august pentru că atunci putem să avem anumite revelații și chiar     v-aș recomanda în luna aceasta să aveți tot timpul cu voi un carnețel, să vă notați ce idei aveți pentru că acestea pot să facă diferența pe mai departe.

De asemenea, soarele (cartea) ne spune să ieșim mai mult în față, să ne asumăm lumina, chiar dacă pe unii o să îi deranjeze și să înțelegem și mult mai mult ce avem de făcut. Pe scena vieții ne asumăm acum rolul principal și vedem cum este primit acest rol de către cei din jur dar și cum ne simțim noi în acest rol. 

Arhanghelul Mihail ne transmite foarte clar – ai încredere și onorează-ți sentimentele. Așadar să recunoaștem ce simțim, că sunt emoții pozitive sau negative, este important să le conștientizăm. Doar așa vom prinde încredere, ne vom învinge fricile și vom face ce avem de făcut. Să nu ne prefacem că totul este bine dacă nu este ci să gestionăm cu iubire tot ce iese acum la suprafață. 

 

Avem în față o lună care, spre deosebire de luna iulie, vine cu multă introspecție, cu revelații și reconfigurări de situații. Poate tot ceea ce am știut până acum să nu mai fie valabil, mai ales la nivel de informație. Conștientizările pe care le avem pun viața noastră pe o altă vibrație și chiar dacă vom avea tendința să ne învinovățim: oare cum de nu am văzut sau știut anumite lucruri până acum, este momentul să ne purtăm cu noi cu multă blândețe și înțelegere. Energia lunii aduce lumină în situațiile noastre de viață unde ne-am orientat după indicațiile ego-ului și ne dă șansa de a ne elibera, vindeca, repoziționa și de a ne pune pe o altă frecvență.

Putem simți un fel de urgență în a face lucrurile, o presiune din exterior însă orice decizie pe care o luăm în această lună este bine să o facem chibzuit, dintr-o energie așezată, detașată și diferită de tot ceea ce am făcut până acum sau mai bine să ne rugăm pentru clarificare și limpezire. În această lună este indicat să punem accent pe curățare și echilibrare energetică, pe vindecarea aspectelor din copilărie care pot fi rădăcina unor provocări actuale, pe munca cu umbra noastră sau aspectele de umbră ale arhetipurilor noastre, pe reevaluarea relațiilor și modul în care gestionăm relațiile din viața noastră. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 12 august suntem testați să ne eliberăm de tot ce ne împiedică să accesăm starea noastră naturală de bucurie. Este ca și cum trecem printr-un scanner și ni se transmite foarte clar unde avem blocajele și ce avem de făcut. Evident că nu este atât de simplu pentru că vor ieși la suprafață aspecte din noi care erau confortabile cu situația cum era ea până acum. Așadar să fim atenți la tot ce înseamnă scuze, inflexibilitate, atașamente, nevoia de a avea dreptate, încrâncenare, control, neputință, rezistență, defensivă, lipsa capacității de a primi. Iată câte aspecte de umbră ies la suprafață și toate ne împiedică să curgem și să ne bucurăm de viață. Bineînțeles că vom porni și într-o vânătoare de vinovați, vom încerca pe cât posibil să dăm vina pe exterior doar că de data asta totul se va întoarce cu o și mai mare putere înapoi spre noi. Așadar îngerii ne transmit să curgem, să ne asumăm responsabilitatea și să facem echipă cu ei înțelegând că dacă este ceva ce trebuie să plece sau să pierdem este spre binele nostru. 

 

În partea doua a lunii

Din 13 până pe 19 august va fi o perioadă de incubație, ar fi bine să strângem ideile care ne vin, să lucrăm la proiectele noastre și în special să acordăm atenție unor proiecte noi. Este esențial să lucrăm pe curățare și echilibrare energetică, atât cu Arhaghelul Metatron dar și cu Arhanghelul Zadkiel care ne va ajuta să trasformăm și alchimizăm ce ne ține pe loc. Nu este deloc o perioadă indicată să luăm decizii majore, pentru că nu avem încă toate datele sau ne scapă ceva din vedere. O altă temă indicată de îngeri pentru această perioadă este iertarea. Cu iertarea trecem marea, adică iertarea ne va putea deschide porți nebănuite și ne va ajuta să aducem lumina acolo unde avem nevoie. 

 

În ultima parte a lunii

Din 20 august până la finalul lunii încep să se contureze mult mai bine pașii pe care îi avem de făcut și direcția pe care ar fi bine să mergem. Este o perioadă de clarificare, de limpezire și de revelații. Multe adevăruri pot ieși acum la suprafață, tot ce este ascuns este acum în lumină, oamenii pot să își arate adevărata față, vom înțelege de ce anumite lucruri nu s-au legat sau ce putem face de aici înainte. Și chiar dacă ce vine spre noi nu este tocmai ceva plăcut, vine cu o ușurare, în sfârșit știm ce se întâmplă și avem datele pentru a putea acționa. Dacă până acum eram pe faza scurtă la mașină, acum pe faza lungă avem mai multă claritate și totul pare să facă mai mult sens. 

Ne așteaptă o lună august care ne invită să stăm cu noi, nu este o lună pentru acțiune sau pentru a lua decizii importante dar este o lună care aduce multă limpezire, clarificări și mai ales lumină. Să ne bucurăm de aceste daruri pentru că avem mare nevoie de ele. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută!

Delia Mureșan www.deliamuresan.ro 

 Astro Shop

Cele mai noi articole