Mesajul Ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2022

Autor: Delia Muresan - joi, 03 februarie 2022, 17470 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron Reid, Magical Times  – Jody Bergsma, Angel Power – Gaye Guthrie și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În luna februarie 2022 avem o carte de foc (nouă de foc), care este legată de misiune. Avem clar nevoie de o schimbare dacă încă facem compromisuri legate de locul de muncă, loc în care nu ne mai regăsim, dacă avem așteptări exagerate sau încă sperăm ca unele situații să se rezolve. Acest mesaj este o chemare la tot ceea ce înseamnă a ne pune în slujba lui Dumnezeu și a fi acolo unde ne vrea Dumnezeu. 

În luna februarie este bine să ne punem intenția să fim pe misiune, să înțelegem ce avem de făcut din punct de vedere profesional. Tot ceea ce am făcut până acum ne va ajuta și ne va susține. 

Posibil să avem parte de opoziția celorlalți, poate de ridiculizare, poate de oameni care să ne dezamăgească, important este să avem încredere și curaj să mergem înainte. Nu o să putem ignora această chemare așa că ar fi bine să nu mai opunem rezistență și să ne lăsăm conduși acolo unde este nevoie de noi.

Pentru cei care suntem deja pe misiune, o să fie foarte multă treabă, dar va fi nevoie să ne punem mai mult la dispoziția celorlalți și va fi nevoie să venim poate cu soluții noi sau repoziționări, metode noi, instrumente noi, pentru a susține toată această energie.

Arhanghelul Mihail ne transmite ca și completare că nu am greșit cu nimic, ceea ce confirmă din nou faptul că vom dezamăgi anumiți oameni și alți oameni ne vor dezamăgi pe noi. Putem trece prin diverse situații: poate este necesar să plecăm dintr-un loc de muncă, poate va trebui să îi spunem cuiva că nu mai vrem ceva anume și poate acea persoană se baza pe noi sau poate va trebui să spunem anumitor persoane dragi că vrem un timp pentru noi sau poate că nu vom câștiga suficient într-o anumită perioadă și avem nevoie de susținere sau poate vom primi reproșuri. Ni se spune totuși că nu am greșit cu nimic.

Ni se reîntărește ca și în ianuarie ideea că nu este cazul să ne întoarcem la relațiile toxice chiar dacă am vrea să revenim în zona noastră de confort. Este momentul să mergem mai departe.

În această lună vom simți cum mocnește în noi acel foc care reprezintă acea chemare, acea nevoie de a fi de folos, nu doar de “a avea”, “a achiziționa” ci pur si simplu “a fi în prezent”. Înțelegem că doar prezența noastră, energia pe care o punem în tot ceea ce facem contează. Va fi nevoie să renunțăm la show-uri, la a demonstra, suntem și este suficient. Grea misiune dar ni se dă șansa să o învățăm în această lună. 

În același timp este o lună în care pot apărea diverse oportunități pe care este important să le cântărim bine, să vedem dacă nu vin doar ca niște teste și să mergem acolo unde ne cheamă inima. Este esențial să avem alături mentori sau prieteni care să ne susțină să fim noi, care să înțeleagă că alegerile pe care le facem acum trebuie să ne aducă fericirea și nu doar diverse recompense materiale. Îngerii ne recomandă să căutăm compania unor oameni care ne inspiră pentru că prin exemplu lor ne susțin și pe noi. Dacă suntem deja pe cale, ar fi bine să ne asumăm rolul de a fi o inspirație pentru cei din jur. 

Va fi nevoie să stăm de vorbă cu fricile noastre, poate o să ne simțim vinovați, cum a zis și Arhanghelul Mihail, însă atunci când facem ceea ce simțim, totul se va alinia în viața noastră. Va fi nevoie să fim blânzi cu noi, să înțelegem că suntem o sursă de lumină și iubire, iar acțiunile noastre trebuie să ne reprezinte. Lumina este focul care ne călăuzește, tot ce avem nevoie este să o urmăm și să avem încredere în Planul lui Dumnezeu. Cu cât vom reuși să ne detașăm, să nu punem atâta presiune pe noi, cu atât vom avea mai multă claritate. Va ieși la iveală tot ceea ce avem nevoie să știm și ne va fi mai ușor să ne asumăm rolul pe care Dumnezeu l-a ales pentru noi. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 februarie, vom avea de evaluat ce fel de contracte am făcut, ce fel de jurăminte, promisiuni. Am spus poate: „din locul acesta de muncă vreau să ies la pensie” sau „toată viața mea vreau să lucrez pentru șeful/șefa mea” sau ai spus „eu niciodată nu o să dezamăgesc pe cineva” sau „mai bine stau în banca mea”. Cu toții am făcut promisiuni și contracte pe care este esențial să le conștientizăm pentru a schimba clauze sau chiar pentru a le anula. 

Să ne punem intenția să iasă la suprafață toate acestea și să avem curajul să facem curat. Da, acum le ardem, acum le dăm drumul pentru că acestea ne blochează calea, ne blochează să ne asumăm misiunea și rolul aici pe Pământ. Vom simți fiecare că am fost ALEȘI pentru această viață și nu mai putem amâna momentul în care să ne asumăm măreția. Vom simți că inima ni se umple de recunoștință atunci când realizăm că Dumnezeu a zis: „Da, am încredere în tine! TU ai fost ales să faci asta! Te iubesc necondiționat!” Așa-i că ți se încălzește inima? Da, TU, cel care citești aceste rânduri ești așteptat(ă), doar primește călăuzirea și vei ajunge să te bucuri de binecuvântarea lui Dumnezeu. Dacă ești deja pe cale arată-le și altora că se poate și dă mai departe această energie magică a urmării misiunii date de Dumnezeu. 

 

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 21 februarie primim o avalanșă de confirmări, înțelegem tot mai multe, parcă se dezleagă tot felul de aspecte din viața noastră. Dar simțim cum se lucrează puternic: îngerii păzitori, ghizii, arhanghelii, dar mai ales persoanele dragi plecate ne aranjează tot felul de întâlniri, ne aduc în cale tot felul de oportunități. Să fim foarte atenți la sincronicități pentru că vin multe semne și tot ce avem de făcut este să le urmăm. 

Suntem îndrumați să ne stabilim prioritățile, să ne antrenăm cu mult curaj și energie pozitivă, mai exact‚ “să ne punem centurile” pentru că urmează aventura. Putem simți entuziasm dar și frică, pentru că vom fi forțați să ieșim din zona de confort, dar parcă am așteptat o viață acest moment așa că energia momentului ne va susține să ne dăm drumul mult mai ușor. Orice eliberări făcute în această perioadă (mai ales cele făcute pe lună plină) ne vor ajuta foarte mult. La fel de mult ne ajută și energia grupului. Meditațiile făcute împreună cu cineva, tot ce este făcut împreună cu cineva, într-un grup, vor avea un impact mult mai puternic. Totuși îngerii spun să fim din nou atenți că vor fi și teste, nu tot ce zboară se mănâncă, să cerem semne clare înainte de a lua orice decizie și să fim atenți la capcanele pe care ego-ul nostru le poate întinde. 

 

În ultima parte a lunii

Din 22 februarie până la finalul lunii vom fi nevoiți să acționăm, să facem concret ce ne-am propus. „Norocul este de partea celor curajoși” ne zic îngerii. Da, vor fi multe momente cruciale și va fi nevoie să facem și un pas în spate și să lăsăm lucrurile să se așeze ca abia apoi să luăm o decizie. Îngerii ne zic: nu te arunca cu capul înainte, fii din nou atent(ă) la semne și ascultă-ți intuiția. Așadar, se cern lucrurile în această perioadă. Să nu ne cramponăm de aspecte materiale gen: Nu știu cum o să mă descurc cu banii! sau N-am bani pentru așa ceva!. Acestea nu sunt motive să renunțăm. Însă dacă observăm că valorile noastre sunt diferite de valorile promovate de cineva să facem bine să luăm acest lucru ca pe un semn că nu acolo este locul nostru. Da, ce trebuie să știm aflăm acum, unele porți se vor închide, spre binele nostru, iar cele care sunt pentru noi nu doar că vor rămâne deschise ci ne vor invita, ne vor chema și vom avea sentimentul că de abia acum lucrurile se vor îmbunătăți în viața noastră. 

Așadar, avem în față o lună februarie cu multe oportunități dar și teste. Intuiția noastră va fi nevoie să fie “la post” pentru a putea distinge ce este potrivit pentru noi. Însă este o lună care ne poate pune pe misiune, poate asta am căutat toată viața, uite șansa este ACUM. Sau suntem pe misiune și oamenii au nevoie să fim pentru ei un exemplu de inspirație. Așa că va fi nevoie să lucrăm cu noi pentru a reuși să fim acel exemplu.

Este cât se poate de evident că nu mai putem sta în “locuri de muncă” doar pentru un salariu sau anumite facilități. Vremurile acestea au apus, acum contează mai mult să simțim că acolo este locul nostru, să avem aceleași valori și să rezonăm cu persoanele cu care colaborăm. Va fi o aruncare în necunoscut dar este atât de necesar ca fiecare să fim acolo unde ne vrea Dumnezeu. Puzzle-ul va începe să se completeze.

Cred în rezolvări magice! Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole