Mesajul Ingerilor pentru luna MARTIE 2022

Autor: Delia Muresan - joi, 03 martie 2022, 14731 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MARTIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron Reid, Magical Times  – Jody Bergsma, Oracle of 7 Energies – Colette Baron-Reid și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Arhanghelul Mihail vine alături de noi în această lună, cartea este Împăratul (numărul patru) ne îndeamnă la organizare, logică și structură, disciplină, leadership. Vom avea nevoie să fim centrați, să fim pe poziții, indiferent de ce se întâmplă în exteriorul nostru. Putem spune această afirmație (ca o mantră pe care să o repetăm la nesfârșit): Știu ce am de făcut. Ne vom simți ca și când am fost băgați în mașina de spălat. 

Va fi nevoie să ne adunăm, va fi nevoie să înțelegem lucrurile și să avem acea conexiune cu intuiția pentru a ne fi clar măcar primul pas pe care îl avem de făcut. Este necesar să ne asumăm deciziile și responsabilitatea.

Arhanghelul Mihail, în mesajul completare, ne spune să ieșim din această situație nesănătoasă. În luna martie va trebui să acționăm ca să fie lucrurile cât mai clare și să ieșim din orice situație nesănătoasă, să avem curajul să facem acele schimbări necesare. Luna martie poate veni ca o încununare a tot ceea ce am făcut în 2021 dar și în primele două luni ale acestui an. Acum se trage linia, se face socoteala și dăm cu subsemnatul. Acțiunea este extrem de importantă în această lună. 

Este foarte clar că suntem în momentul în care s-a umplut paharul. Am evitat multe lucruri, ne-am făcut că nu știm, că nu este vorba despre noi, am crezut că pe noi nu ne vede nimeni, nouă nu ni se poate întâmpla și uite așa vom putea avea surprize de proporții. 

Suntem destul de expuși energiilor din exterior care nu fac decât să ne trezească la realitate. Avem de ales, ori activăm războinicul luminii din noi, ori alegem partea întunericului care ne poate domina. Asta se va întâmpla ACUM. Acesta este momentul ca acele situații nesănătoase pe care le-am hrănit să fie eliminate, să se disipe în lumină și iubire. 

Va fi de asemenea nevoie să ne ferim de oamenii care reacționează din frică, din frustrări, din disperare. Aceștia nu vor face decât să ne arate modul în care gestionăm ego-ul nostru. 

Este esențial să fim integri, demni și să ne onorăm toate alegerile. Onorăm chiar și alegerile din trecut pe care acum le putem regreta. Ne iertăm și pe noi cei din trecut care am acționat așa cum am știut atunci. A fost o experiență din care am învățat și punem accent pe ce am înțeles din tot ceea ce ni s-a întâmplat. Nu mai putem da vina pe nimeni și pe nimic, s-au terminat scuzele. Avem toate resursele să facem ceea ce este de făcut. Să nu uităm că suntem copiii lui Dumnezeu și el ne ține de mână la fiecare pas. S-a ridicat un văl și cum vom fi dispuși să privim ce este real acolo, să nu ne mai ascundem, cu atât vom hrăni capacitatea noastră de a renaște. Este și un timp al iertării și al eliberării.

Este clar că suntem într-un moment important, între cele 2 lumi, o lume veche, o varianta a noastră veche, care era axată mult pe ego, pe material și o lume nouă, care promite să ne centreze în iubire și armonie. Suntem în plin proces de schimbare, încă n-am ajuns acolo, așa că putem experimenta multe stări care ne scot din zona de confort. În devenirea noastră este necesar să trecem și prin acest proces, prin această metamorfoză. Așa că suntem în grafic. Lecții importante pe care le putem învăța în cadrul acestui proces sunt gestionarea fricii, îmblânzirea întunericului și activarea luminii. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 10 martie suntem puși față în față cu toate acele situații care este cazul să se încheie. Este timpul. Poate fi vorba de anumite relații, anumite contexte profesionale, poate fi vorba de anumite convingeri sau obiceiuri. Dar este clar nu mai putem să ne ascundem, trebuie să admitem adevărul și să ne asumăm responsabilitatea. Suntem la momentul în care la fel ca la Alcolicii Anonimi admitem clar ce suntem, în ce punct suntem și decidem să facem ceva concret, decidem să acționăm spre binele nostru cel mai înalt. Chiar dacă această situație ni se pare grea este fix de ce avem nevoie. Este ca o rană care trebuie curățată ca ea să se închidă și să se vindece. Să nu rămânem blocați în tot ce se întâmplă să ne facem planuri, să ne proiectăm în viitor când lucrurile se vor îmbunătăți și noi vom înțelege că a fost necesar să avem această experiență. Cum ar fi să o binecuvântăm încă de pe acum?! Vom face loc binecuvântarilor. Sugestia îngerilor este că indiferent cât de greu ni se pare acest moment să nu uităm să practicăm recunoștința și să avem încredere în planului lui Dumnezeu. 

Este o perioadă intensă în care vom afla multe lucruri despre noi, vom afla dacă am fost manipulați și noi am permis acest lucru, vom afla minciunile pe care ni le spuneam, vom face cunoștință cu întunericul din noi pe care trebuie să îl onorăm și stăpânim. 

 

În partea a doua a lunii

Din 11 până pe 22 martie începem să primim asigurări că suntem pe drumul cel bun. Este însă important să găsim momente de bucurie în lucrurile simple, este esențial să fim ancorați în prezent. Ni se trasmite clar că suntem în siguranță, tot ce avem de făcut însă este să mergem înainte, să ne asumăm și să fim sinceri cu noi. Vom fi nevoiți să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, să găsim alte soluții pentru a atrage în viața noastră nu ceea ce vrem ci ceea ce suntem. Se alinează multe în această perioadă însă trebuie să le dăm voie. Avem nevoie de mult curaj să pășim în această nouă lume, avem nevoie de perseverență să mergem înainte, avem nevoie ca puterea să rămână la noi, avem nevoie să rămânem centrați chiar dacă afară este furtună. Va fi important să înțelegem că nimic din afară nu ne poate tulbura dacă noi suntem ancorați bine în ceea ce suntem. 

 

În ultima parte a lunii

Din 23 martie până la finalul lunii vom fi nevoiți să integrăm tot ceea ce am experimentat. Am avut parte de trăiri și experiențe intense dar care ne-au ajutat să evoluăm. Tot ceea ce am trăit în această lună ne-a ajutat să ne unim, să clădim punți între suflete, să ne aliniem atât cu cine suntem noi dar și cu oameni pe aceeasi rezonanță. Am înțeles că suntem conectați și dacă unul din noi este bine își aduce contribuția la evoluția noastră a tuturor. Așadar faptul că ne facem fiecare bine temele în această lună va susține energia întregii planete. Fiecare contribuim la creșterea vibrației și crearea acestei lumi noi. 

Acum pe final de lună este important să ne ducem atenția și la corpul nostru. Să ne conectăm cu el, să vedem ce ne transmite, să facem exerciții fizice, să ne schimbăm dieta sau să îmbunătățim relația pe care o avem cu el. Vom putea avea câteva somatizări pe corpul fizic, să fim atenți ce mesaje ne transmit. Ni se cere să comunicăm cu persoane ca și noi, să cerem ajutorul, să practicăm meditația și tot ceea ce ne susține pe noi și rezonează cu noi. Este evident că răspunsurile le vom găsi prin diferite practici spirituale. 

Așadar avem în față o luna martie cu o energie puternică de acțiune și curățare. Avem nevoie de această purificare, dar multe bube se vor sparge, va curge mult puroi, doar așa facem loc vindecării. Este o lună care pare că ne aduce mai mult rău decât bine, aduce însă mult haos și nesiguranță însă putem avea capacitatea de a vedea dincolo de aparențe. De pregătit suntem cu siguranță pregătiți. Am ales să trăim aceste momente așa că putem le binecuvântăm și să ne aducem contribuția, fiecare în viața personală, apoi acest lucru se va vedea la nivel global. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole