MESAJUL ÎNGERILOR pentru ANUL 2022

Autor: Delia Muresan - joi, 30 decembrie 2021, 19729 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru anul 2022 cu ajutorul cărților oracol. 

 

Am folosit 2 seturi de cărți oracol: Cărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine (acum și în limba română) și mesaj de completare și clarificare din cărțile oracol ale Arhanghelului Mihail.

Îngerii ne transmit mesaje conectându-se la POTENȚIALUL pe care îl avem, la ce putem face, ei ne confirmă ceva ce în adâncul sufletului știm deja însă ne este teamă să acționăm sau nu avem suficientă credință. Îngerii doar ne îndrumă, ei ne arată prognoza, ne arată DOAR aspectele pozitive, ne arată “unde” avem treabă. De asemenea, ei ne respectă liberul arbitru așa că unele lucruri s-ar putea să nu se întâmple pentru că NOI am ales altceva. Ei ne pregătesc ca să ne fie mai ușor și ne oferă instrumentele de care avem nevoie. Spre exemplu, dacă știm că vine iarna ne pregătim cu cizme, haine groase, etc.

Cărțile de tarot cu îngeri au ca și arcane majore cei 15 Arhangheli iar ca și arcane minore cele 4 elemente: aer, foc, apă și pământ, am extras câte o carte din acest set plus o carte de completare de la Arhanghelul Mihail pentru fiecare lună în parte.  

ATMOSFERA GENERALĂ/PROVOCAREA

Adaptarea la lumea NOUĂ

Lumea aceasta veche se dărâmă, adică nu mai putem să ne ancorăm în lucrurile pe care noi odată le știam și astfel avem nevoie de susținere. Arhanghelul Gabriel ne este alături, este atât blând cât și ferm, vine cu trezirea/goarna, ne pune pe calea misiunii dar ne și susține pentru vindecarea copilului interior. 

Unul dintre mesajele pe care mi le-a dat acum la final de an 2021 a fost o sugestie – să ne gândim fiecare unde anume sunt punctele noastre slabe, pentru că acolo este important să ne aducem atenția și să conștientizăm ce putem schimba și nu să fugim sau să ne ascundem. Arhanghelul Gabriel vine cu foarte multe daruri și cu extrem de multă susținere dar nu putem să negociem nimic cu el.

Legat de materializare, 2022 este un an care are trei de doi. O să vedeți că și în mesajele legate de simbolul anului se regăsește foarte mult din energia acestor trei de doi și este vorba despre dualitate, oameni care aleg și oameni care nu vor să aleagă, feminin-masculin, energia veche și energia nouă, a întunericului și a luminii, etc.  

Indiferent de ce se întâmplă: 1. Nu sunteți singuri; 2. În momentul în care trebuie să decizi și să îți asumi decizia vei ști ce ai de făcut, dar nu înainte. 3. Trăirea în prezent este importantă și este important să stăm conectați la energia aceasta pentru a putea vedea cu adevărat dincolo de văl.

 

IANUARIE 2022

În luna ianuarie îl avem alături pe Arhanghelul Rafael. Cartea aceasta ne vorbește foarte mult de tot ceea ce reprezintă relațiile, despre decizii importante. Trebuie să fim atenți la sănătate. Numărul cărții în tarot este șase deci o să fim destul de provocați prin frică și vom avea foarte multe momente în care ne vom îngrijora. Este bine să nu intrăm în stări de frică (înlocuim frica cu credința). Nu este întâmplător că șase este și vibrația anului.

Luna ianuarie ne va lucra pe toate tipurile de parteneriate. Toate relațiile apropiate încep să fie testate. Aceste relații vor trebui să treacă pe o altă energie, să se transforme, să evolueze. Compromisurile în relații nu vor mai putea fi susținute. Arhanghelul Rafael ne spune că avem nevoie de relații sănătoase, nu mai putem permite relațiilor toxice și nesănătoase să fie în viața noastră. 

Arhanghelul Rafael ne roagă ca în cazul în care somatizăm din cauza relațiilor să lucrăm cu noi și să ne repoziționăm. Nu este celălalt de vină și această strategie de victimizare nu o să mai funcționeze. Ne putem pune intenția de a ne realinia cu ceea ce este cel mai bine pentru noi.  

De asemenea Arhanghelul Rafael ne pune să ne gândim de ce avem anumite provocări pe sănătate, de ce somatizăm, el setează și resetează tot ceea ce înseamnă sănătate sau chiar vindecare. El ne susține să înțelegem corpul nostru, energia noastră și să trecem la un alt nivel din punctul acesta de vedere. Arhanghelul Rafael ne conectează la tot ceea ce înseamnă vindecare și modalități noi de vindecare. Pentru cei care au misiunea de a îi ajuta pe oameni pe calea lor de vindecare va fi important să își asume misiunea. Nu se mai pot ascunde. 

Ni se repetă mesajul și trebuie să știm că nu mai sunt acceptate compromisurile și să admitem care sunt situațiile care ne trag în jos. Chiar nu mai este loc de amânare sau de scuze. 

Arhanghelul Mihail ne spune că toate lucrurile se aliniază spre binele nostru cel mai înalt și există un rezultat favorabil, chiar dacă ne este greu să îl vedem. Trebuie să renunțăm la control și să facem ce simțim că este bine pentru noi, astfel lucrurile se vor așeza și se vor echilibra. Și Arhanghelul Mihail ne atrage atenția legat de relațiile toxice, este important să acționăm și să ieșim din ele. Arhanghelul Mihail ne transmite să avem încredere și credință.

 

FEBRUARIE 2022

În luna februarie 2022 avem o carte de foc (nouă de foc), care legată de misiune. Avem clar nevoie de o schimbare dacă încă facem compromisuri legate de locul de muncă, loc în care nu ne mai regăsim, dacă avem așteptări exagerate sau încă sperăm ca unele situații să se rezolve. Acest mesaj este o chemare la tot ce înseamnă a ne pune în slujba lui Dumnezeu și a fi acolo unde ne vrea Dumnezeu. 

În luna februarie este bine să ne punem intenția să fim pe misiune, să înțelegem ce avem de făcut din punct de vedere profesional. Tot ceea ce am facut până acum ne va ajuta și ne va susține. 

Posibil să avem parte de opoziția celorlalți, poate de ridiculizare, poate de oameni care să ne dezamăgească, important este să avem încredere și curaj să mergem înainte. Nu o să putem ignora această chemare așa că ar fi bine să nu mai opunem rezistență și să ne lăsăm conduși acolo unde este nevoie de noi.

Pentru cei care suntem deja pe misiune, o să fie foarte multă treabă, dar va fi nevoie să ne punem mai mult la dispoziția celorlalți și va fi nevoie să venim poate cu soluții noi sau repoziționări, metode noi, instrumente noi, pentru a susține toată această energie.

Arhaghelul Mihail ne transmite ca și completare că nu am greșit cu nimic, ceea ce confirmă din nou faptul că vom dezamăgi anumiți oameni și anumiți oameni ne vor dezamăgi pe noi. Putem trece prin diverse situații: poate este necesar să plecăm dintr-un loc de muncă, poate va trebui să îi spunem cuiva că nu mai vrem ceva anume și poate acea persoană se baza pe noi sau poate va trebui să spunem anumitor persoane dragi că vrem un timp pentru noi sau poate că nu vom câștiga suficient într-o anumită perioadă și avem nevoie de susținere sau poate vom primi reproșuri. Ni se spune totuși că nu am greșit cu nimic.

Ni se reîntărește ca și în ianuarie ideea că nu este cazul să ne întoarcem la relațiile toxice chiar dacă am vrea să revenim în zona noastră de confort. Este momentul să mergem mai departe. 

 

MARTIE 2022 

Arhanghelul Mihail vine alături de noi în această lună, cartea este Împăratul (numărul patru) – organizare, logică și structură, disciplină, leadership. Vom avea nevoie să fim centrați, să fim pe poziții, indiferent de ce se întâmplă în exteriorul nostru. Ne putem spune această afirmație (ca o mantră pe care să o repetăm la nesfârșit): Știu ce am de făcut. Ne vom simți ca și când am fost băgați în mașina de spălat. 

Va fi nevoie să ne adunăm, va fi nevoie să înțelegem lucrurile și să avem acea conexiune cu intuiția pentru a ne fi clar măcar primul pas pe care îl avem de făcut. Va fi nevoie să ne asumăm deciziile și responsabilitatea.

Arhanghelul Mihail ca și completare ne spune să ieșim din acea situație nesănătoasă. În luna martie va trebui să acționăm ca să fie lucrurile când mai clare și să ieșim din orice situație nesănătoasă, să avem curajul să facem acele schimbări necesare. Luna martie poate veni ca o încununare a tot ceea ce am făcut în 2021 dar și în primele două luni ale acestui an. Acum se trage linia, se face socoteala și dăm cu subsemnatul. Acțiunea este extrem de importantă în această lună.

 

APRILIE 2022

În luna aprilie avem o carte de pământ (trei de pământ) și o vom simți ca un moment de respiro, de răgaz. Această lună vine cu nevoia de creativitate, exprimă puterea creativității în munca în echipă. În luna aprilie primim semne foarte clare dacă acțiunile noastre au dat roade sau nu, așadar dacă am acționat acum putem primi recunoaștere, putem primi confirmările pe care le așteptam. În luna aprilie dacă vrem să creăm niște proiecte sau să dăm naștere unor lucruri, sau să colaborăm cu cineva este luna perfectă pentru a face aceste lucruri. 

Fiind energia lui trei, echipa poate să fie formată din trei persoane sau pot fi trei persoane ca și energie care să înceapă un proiect. Vom înțelege ce am făcut bine și ce nu, dar este o energie care ne susține, nu este o energie pe care să o simțim că ne dă în cap. Putem respira ușurați că am aflat ce merge și ce nu și știm și mai clar ce avem de făcut.  

Arhanghelul Mihail ca și completare ne transmite că persoanele pe care le întâlnim și mai ales una dintre ele, poate cea cu care începem acea colaborare, este o persoană de încredere. Această persoană este cea care ne poate ajuta sau susține sau putem să întâlnim o anumită persoană care să ne inspire sau care să ne transmită un mesaj important. Datorită acestei persoane o să ne putem repoziționa și o să înțelegem ce avem de făcut. Așadar să fim atenți la persoanele pe care le întâlnim în această lună.

 

MAI 2022

În luna mai avem o carte de apă (zece de apă) iar accentul luna aceasta este legat de tot ce înseamnă familie și de nevoile pe care le are familia, nevoile emoționale și materiale. Aș spune că în luna mai accentul va fi foarte mult pe relațiile de familie (părinți-copii, strămoși), nu pe cele profesionale ca în lunile anterioare. Moștenirile, de pe neam, secretele de familie, disputele de orice fel pot să iasă la suprafață. Intenția pe care noi ar trebui să ne-o punem în luna aceasta este să avem o viață de familie fericită și împlinită, adică să mă regăsesc în acel “acasă” alături de cei dragi. 

De asemenea, observ nevoia de a lucra și vindeca copilul nostru interior, poate anumite traume din familie ne vor zgândări și vom înțelege că noi suntem responsabili de anumite lucruri pe care le creăm și pe care le ducem mai departe (putem să le dăm copiilor noștri). Cumva conștientizăm că nu este vina părinților noștri, că este de fapt responsabilitatea noastră să ne vindecăm. 

Calitatea relațiilor noastre depinde și de bagajul pe care îl aducem cu noi. Așa că dacă vrem relații de încredere, armonioase să vindecăm trecutul și să ne onorăm părinții, strămoșii. Dacă avem la rândul nostru copiii este esențial să ne concentrăm pe relația cu ei, să nu le mai facem reproșuri și să nu le mai punem în cârcă problemele noastre. Să fim alături de ei așa cum au ei nevoie nu așa cum credem noi. 

Arhanghelul Mihail, în completare, ne transmite – călăuzirea primită este reală și de încredere, adică trebuie să ne conectăm cu intuiția noastră, să dăm ego-ul deoparte și să nu mai dăm vina pe ceilalți. Spre exemplu putem să le impunem altora spunând: eu știm mai bine, am mai trecut prin asta, fă cum zic eu… când de fapt nu este cazul să intervenim. În ceea ce privește a da vina nu mai putem spune: sunt așa sau reacționez așa pentru că am avut o copilărie nefericită. Trebuie să ne asumăm că singurii responsabili de modul în care ne trăim viața suntem noi. 

 

IUNIE 2022

În luna iunie avem o carte de foc (patru de foc), aceasta vine ca și o încununare. Dacă am simțit că nu suntem stabili sau că nu merg anumite lucruri, în luna aceasta iunie putem să avem sentimentul că lucrurile încep să se stabilizeze. Este recomandat să practicăm recunoștința, mulțumirea, pentru că s-ar putea să vrem mai mult sau să forțăm lucrurile. Să nu încercăm să profităm de această energie pentru că nu este vorba despre asta acum. Posibil să ne vină și niște resurse pe zona financiară, dar este posibil ca acestea să fie investite în zona familiei. Chiar dacă ne stabilizăm nu vom putea folosi resursele (inclusiv timpul, energia, banii) așa cum vrem ci așa cum o să ne dicteze Dumnezeu. Va fi nevoie să mulțumim că se asează lucrurile și nu să fim supărați că nu putem face ce vrem. 

Luna iunie poate să vină cu renovări, reașezări, relocări, reamenajări, cu finalizarea unor proiecte, pentru că avem nevoie să aducem o energie proaspătă în viața noastră.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune că ceea ce am visat la un moment dat se poate împlini acum. Nu este însă cazul să forțăm sau să împingem lucrurile mai mult decât este cazul. Arhanghelul Mihail prin acest mesaj ne transmite să înlocuim frica cu credința, să avem curaj, încredere și putere de-a ne bucura de tot ceea ce noi manifestăm. 

 

IULIE 2022

În luna iulie avem o carte de foc (Regina de foc) – avem această susținere a unei energii feminine:  încrezătoare, caldă, inteligentă și grațioasă, este o energie care ne ajută pe noi să ne întindem aripile și să ne asumăm mai mult, să facem ceea ce nu am crezut că suntem în stare să facem, ne dă mai multă independență și creativitate. Deci ar fi bine să ne cultivăm aceste abilități: să fim mai încrezători, empatici, să acționăm inteligent și cu ușurință. Să fim atenți și la interacțiunile cu persoanele cu energie feminină care au aceste calități, o să avem multe de învățat de la ele.  

În luna iulie avem nevoie să facem ce ne este frică, avem nevoie să spunem DA în situațiile de care fugim pentru că vom reuși. Spre exemplu să ne asumăm să facem ceva pe cont propriu. Vom avea nevoie să ne asumăm independența și ar fi bine să ne desprindem corzile energetice în cazul în care sunt situații în care nu ne simțim bine și mai ales ne simțim constrânși. Din punct de vedere profesional poate ar fi bine să ne reevaluăm relațiile și să ne impunem cu multă căldură, lejeritate, inteligență, nu cu dramă. Știm foarte clar care este acum poziția noastră și ne-o asumăm. 

Arhanghelul Mihail ne transmite prin cartea completare să nu uităm să avem simțul umorului. Este clar că o să ieșim din zona de confort, dar trebuie să privim fiecare experiență intr-o nouă lumină pentru a putea atrage iubire și energie vindecătoare. El ne transmite că ne susține, să ne dăm drumul și ne va însoți la fiecare pas. Toate acțiunile pe care le facem în această lună să le facem cu detașare și să nu luăm lucrurile personal. Să ne spunem: hai să vedem ce o să iasă din tot ceea ce îmi propun acum.

 

AUGUST 2022

În luna august vine alături de noi Arhanghelul Uriel, cartea se numește soarele. El ne transmite că deja avem rezultate, totul este bine. Ideile care ne vin în luna august pot să aibă bătaie lungă, sunt idei care ne pot duce spre succes, spre o nouă etapă. Este o infuzie foarte puternică de tot ceea ce înseamnă încredere, împuternicire, activarea puterii interioare. Arhanghelul Uriel activează în noi o forță și putem simți că nimic nu ne poate sta în cale legat de ceea ce ne-am propus. 

Este important să fim atenți în jurul datei de 19 august pentru că atunci putem să avem anumite revelații și chiar v-aș recomanda în luna aceasta să aveți tot timpul cu voi un carnețel, să vă notați ce idei aveți pentru că acestea pot să facă diferența pe mai departe.

De asemenea, soarele (cartea) ne spune să ieșim mai mult în față, să ne asumăm lumina, chiar dacă pe unii o să îi deranjeze și să înțelegem și mult mai mult ce avem de făcut. Pe scena vieții ne asumăm acum rolul principal și vedem cum este primit acest rol de către cei din jur dar și cum ne simțim noi în acest rol. 

Arhanghelul Mihail ne transmite foarte clar – ai încredere și onorează-ți sentimentele. Așadar să recunoaștem ce simțim, că sunt emoții pozitive sau negative, este important să le conștientizăm. Doar așa vom prinde încredere, ne vom învinge fricile și vom face ce avem de făcut. Să nu ne prefacem că totul este bine dacă nu este ci să gestionăm cu iubire tot ce iese acum la suprafață. 

 

SEPTEMBRIE 2022

În luna septembrie avem tot o carte de foc (șase de foc) care vine cu vești bune, cu recunoaștere, cu premii, cu o energie care ne face pe noi să ne simțim răsplătiți dar, de asemenea, vine și cu foarte multă oboseală, epuizare, agitație, cu foarte multe gânduri. Am tras mult de noi și acum ne putem resimți. Este acea senzație de reușită dar după mult efort, multă zbatere. 

Provovarea în această lună este să ne bucurăm, să ne așezăm, să integrăm cât mai mult din tot ceea ce noi am reușit să facem până în acest moment. Chiar dacă este o carte care ne aduce vești bune putem simți nevoia să renunțăm, putem să ne spunem că a fost prea greu, că nu mai avem chef de nimic sau ce rost are să mergem mai departe. Nu este cazul să ne facem planuri ci doar să ne acordăm timp pentru integrare și odihnă. Să ne putem atenția să se dizolve acea agitație interioară de care ne mai putem agăța.  

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune să ne rugăm, să ne așezăm, să aducem recunoștință în această situație și să lasăm lucrurile să se așeze cum este mai bine. Rugăciunea ne va conecta la momentul prezent și nu ne va lăsa să mergem în trecut sau în viitor. Ne vom centra în inimă și vom reuși să ne simțim inima plina. Chiar avem multe motive de recunoștință. 

 

OCTOMBRIE 2022

În luna octombrie avem o carte de pământ (șapte de pământ), nu este o lună în care să se întâmple prea multe lucruri. Punem semințe, putem să ne gândim legat de ceea ce este important pentru noi, ne putem sfătui cu alți oameni, dar o să avem senzația că nu se leagă nimic. Chiar dacă acționăm: dăm un telefon, întrebăm pe cineva cum a făcut un anumit lucru, ne documentăm, pare totul în zadar însă nu este deloc așa. Ceea ce facem acum este să mișcăm energia. Semințele, din momentul în care sunt plantate, au nevoie de timp, nu este cazul să ne îngrijorăm. Așadar să nu încercăm să distrugem acesste semințe, scormonind după ele și stricându-le rădăcinile. În luna octombrie putem să facem foarte multe lucruri, să inițiem diverse proiecte, chiar dacă nu vor ieși toate, nu este cazul să ne facem griji sau să intrăm în panică. Important este să facem cât mai multe acțiuni pe calea pe care vrem să mergem. Să avem așadar inițiativă și să facem totul detașat.  

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune să ne protejăm. Acest mesaj vine de obicei atunci când noi avem tendința să dezvăluim altora mult mai mult decât este cazul și să fim atenți să nu comunicăm prea mult din proiectele noastre, din planurile noastre pentru că s-ar putea ca alții să le acceseze și să le implementeze. Așadar atenție la persoanele din jurul nostru, să vedem pe cine ne putem baza și pe cine nu.  Cel mai important este să nu dăm din casă și de fiecare dată când ne întâlnim cu cineva să nu uităm să ne protejăm. În felul acesta vom putea acționa fix cât este nevoie și ne vom proteja astfel ideile și proiectele. 

 

NOIEMBRIE 2022

În luna aceasta noiembrie avem o carte de pământ (asul de pământ), vine cu abundență, asocieri, contracte, documente, încep să dea roade toate semințele acestea pe care le-am pus în octombrie și este ca o ieșire din tunel. Foarte multe lucruri pe care noi le-am făcut în februarie sau aprilie pot să aibă rezultate în luna aceasta noiembrie.

Sunt aspecte importante care se vor lega pe finalul anului așa că pot să vină situații care să ne scoată din zona de confort, pe tot parcursul anului, dar avem apoi această șansă în noiembrie de a semna un contract, de a atrage niște bani, sau de a avea niște bani pentru a face niște investiții.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne asumăm angajamentul față de noi, față de viața noastră și față de scopul nostru în această viață. Va trebui ca acest angajament pe care ni-l asumăm în noiembrie să fie în directă legătură cu susținerea misiunii noastre și o să primim ceea ce avem nevoie, chiar dacă nu ne așteptam. Dacă de exemplu ai nevoie de o mașină să te susțină în misiunea ta acest lucru se poate materializa, dar dacă vrei o mașină așa ca să te poți plimba nu se va întâmpla acest lucru. Deci tot ceea ce se materializează ne va susține să ne facem misiunea și așa trebuie să ne punem și intențiile. 

 

DECEMBRIE 2022

Încheiem anul cu Arhanghelul Sandalfon în decembrie 2022, avem cartea cu numărul cinci care se numește: Unitate. Să fim uniți este de fapt o provocare pe care o vom avea tot anul, de fapt ne-a testat începând cu 2020. Va fi nevoie să facem schimbări astfel încât să fim uniți, să ne înțelegem chiar dacă avem păreri diferite, este vorba despre o unitate la nivel de învățături spirituale cu același scop și aceeași intenție de a îi ajuta pe ceilalți. Nu este nevoie să gândim la fel, ci să transcedem mintea, interesele mici și să ne unim inimile, să ne unim în simțire. Asta este mesajul Arhangelului Sandalfon.  

Noi toți avem această misiune de a găsi acea cale de a ne ajuta unii pe alții prin tot ceea ce noi am descoperit, fără a compara, fără a zice ce este cel mai bine. O să funcționeze exact ceea ce este potrivit pentru fiecare și asta nu înseamnă că o metodă este mai bună decât alta, un învățător mai bun decât altul. Provocarea este să rămânem uniți spre binele celorlalți. Mai concret o să fim provocați pe ego-ul spiritual așa că am face bine să îl recunoaștem și să știm cum să îl punem la punct. 

Va fi și o reconfigurare, restructurare din punct de vedere spiritual, ceea ce am știut noi despre spiritualitate o să dispară și va fi cu totul și cu totul altceva, o altă energie pe care nu o pot descrie acum.

Arhanghelul Mihail ne spune că avem de renunțat la tot felul de atașamente legate de rezultat. Spre exemplu, nu putem să ajutăm pe cineva dacă persoana respectivă nu se lasă ajutată oricât de multe știm sau oricât de mult vrem să ajutăm persoana respectivă. Deci și Arhanghelul Mihail ne subliniează că va fi nevoie să lăsăm partea asta egotică deoparte, ceea ce va fi dificil pentru că așa ne-am trăit viața până acum. 

Nu este vorba aici doar de rolul învățătorilor spirituali ci este vorba de rolul fiecărei persoane în parte pentru că modul în care ne comportăm cu prietenii, cu familia, spune multe despre modul în care ducem lumina mai departe.  

În concluzie anul 2022 este anul în care integrăm cam tot ceea ce am învățat până acum. Dupa un an 2021 care ne-a dat probe practice, an în care am fost puși la zid si a fost nevoie să aflăm fiecare în ce credem și care ne sunt valorile, vine acest an 2022 care răstoarnă tot ceea ce am știut noi că știm. Nu avem în acest an nicio carte de aer, așadar orice vom încerca să înțelegem cu mintea va fi un eșec. Vom avea nevoie de multă înțelepciune pentru că multe nu vor face sens sau nu vor avea nicio logică. Pe lângă Arhanghelul Gabriel, arhanghelul anului, îi avem alături pe Arhanghelii Rafael, Mihail, Uriel si Sandalfon. Toți ne îndrumă spre tot ce înseamna responsabilitate, asumare, sens, lumina, relații sănătoase, găsirea tribului și a acelui acasă din sufletul nostru. Avem doar o carte de apă care ne asistă în tot ceea ce înseamnă familie, legat de nevoile noastre emoționale și materiale. Nu prea suntem lăsați să ne plângem de milă sau să facem pe victimele, nu este cazul. Avem trei cărți de pământ care ne vor arată că ceea ce ne dorim se poate realiza, dacă să ne prezentăm la datorie și să facem acele schimbările necesare. Dacă suntem aliniați cu misiunea noastră totul este posibil. Avem patru cărți de foc, acest lucru înseamnă că în acest an se pune accent nu doar pe partea profesională ci mai ales pe misiune. Dacă până acum am tot am cochetat cu urmarea misiunii acum sună goarna si trebuie să ne prezentăm, fără a mai găsi scuze. Nu mai este vreme de negociere, citația a fost primită, acum este momentul să ne punem pe treaba. Deci la datorie cu fiecare dintre noi. Dacă suntem la datorie să ne așteptăm la multa treabă în acest an ceea ce ar trebui să ne onoreze. 

Anul 2022 care este o continuare a acțiunilor din 2021, pentru că dacă în 2021 am stagnat o să ne simțim mult mai presați în acest an, dacă însă ne-am făcut treaba in 2021, acest an vine ca o continuare firească a lucrurilor. Nu întâmplător simbolul anului 2021 (copacul vieții) și cel din 2022 (ying si yang) se găsesc de multe ori împreună în multe reprezentări. 

 

La fel ca în fiecare an primim câteva repere (ancore) care să ne călăuzească la tot pasul.  

Arhanghelul anului: Arhanghelul Gabriel 

Culorile anului: alb și auriu 

Cristal: lapis-lazuli

Simbolul anului: Ying si Yang

Melodia anului 2022: Sade, Flower of the Universe

Film recomandat cu multe mesaje care ne vor sustine in 2022: A wrinkle in time

Afirmatia anului:

Cred în rezolvări magice!

Nu uita că poți achiziționa evenimentul Angels Day – editia a 6-a unde ne-am pregătit pentru acest an 2022. 

Doamne ajuta!

Delia Mureșan - Ghidul tău în lumea îngerilor

www.deliamuresan.ro 

 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole