Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2021. Fă un pas în spate!

Autor: Delia Muresan - sambata, 02 octombrie 2021, 17248 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna OCTOMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archangel Michael – Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel – Doreen VirtueRugăciuni către îngeri – Kyle GrayCărți de tarot cu îngeri – Radleigh Valentine și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În octombrie pășim alături de Arhanghelul Haniel – Marea Preoteasă –  care ne invită să avem răbdare, să ne ascultăm intuiția, să nu ne aruncăm, să nu fim impulsivi și să nu spunem lucruri pe care le putem regreta tot în relații. Dacă ai o foaie și o mototolești, după aceea nu o mai poți face la loc, cam aceasta va fi energia lunii octombrie – riscăm să spunem lucruri, să acționăm în feluri pe care ulterior nu le mai putem repara. De aceea este important să avem răbdare, cuvântul cheie în luna octombrie este răbdare, să lasăm lucrurile să se așeze, să ne conectăm cu intuiția, să stăm mai mult în noi și cu noi pentru că în octombrie există un risc foarte mare să punem ștampile legate de anumiți oameni (să spunem că o anumită persoană este într-un anumit fel, să emitem anumite judecăți, etc.) și să nu fie așa.

Să ne amintim că Arhanghelul Haniel a fost Arhanghelul anului 2020, așadar să ne aducem aminte de ce am învățat anul trecut, să cultivăm răbdarea și să ne urmăm intuiția. S-ar putea să reluăm niște lucruri pe care le-am lăsat suspendate în 2020 dar le vom face acum dintr-o cu totul altă energie. De asemenea, putem simți o chemare de a ne pune în valoare talentele, darurile, de a fi exemplu pentru cei aflați la început de drum.

Arhanghelul Mihail ne spune că această persoană este de încredere. Avem persoane în jurul nostru care cumva ne vor stârni, împunge într-un fel sau altul – dar ele doar vor să ne ridice și noi s-ar putea să avem niște reacții agresive, să ne supărăm, să dăm din picioare, să nu vrem să facem anumite lucruri, să ne împotrivim – vom avea tot felul de atitudini de acest gen și este bine să fim puțin atenți la modul în care vom gestiona această energie. Să nu uităm că și noi putem fi astfel de persoane pentru cei din jur. 

În această lună este esențial să avem credință, iar pentru că multe din acțiunile noastre se vor reflecta în relații este indicat să lucrăm și cu Arhanghelul Raguel înțelegând că totul se aranjează în ordine divină. 

Este bine să facem o pauză, un pas în spate, să ne ocupăm de noi, de sănătate, de relații, de spațiu, etc. Pentru cei care au de transmis un mesaj este o perioadă propice, mulți dintre noi având revelații legate de ce urmează să schimbăm în cariera noastră, ne deschidem spre noi oportunități, este clar o energie care, dacă o lăsăm să ne șlefuiască, ne va aduce acele schimbări pozitive pe care tot le căutăm. Să fim atenți la mesajele oamenilor din jurul nostru care acum devin mesagerii îngerilor. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 octombrie ne vom simți într-o energie a luptei, fiecare încearcă, în viziunea proprie, să își apere drepturile și convingerile. Însă putem face asta asistați și ajutați de Arhanghelii Haniel și Raguel, de pe o vibrație înaltă sau putem să ajugem să etichetăm, judecăm, încălcând liberul arbitru al persoanelor cu care noi interacționăm și preluând din lecțiile lor. Atenționarea îngerilor aici este cât se poate de clară: ai grijă să nu ajungi să fii exact ca ceea ce tu urăști. Pentru că atunci când ne ducem în energia aceasta a judecății ajungem să fim ca cei pe care îi etichetăm. Totuși acum avem șansa să facem un pas în spate, să ne privim viața, să ne iertăm și să practicăm cu adevărat iertarea, să cerem ajutor divin, să fim conectați cu intuiția noastră. Este o energie de foc care va arde, care va purifica, care va risipi multe din energiile vechi dar care are nevoie să își facă numărul. Să nu ne împotrivim focului, să cultivăm energia lui pentru a ne activa nouă încrederea, curajul, inteligența, căldura, independența, grația, creativitatea. Este un moment magic dacă îl privim dintr-o altă perspectivă. 

 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 20 octombrie vom avea timpul necesar să implementăm obiceiuri noi sau să șlefuim anumite abilități. Acum poate fi momentul în care ne decidem să facem un curs, înțelegând că pentru schimbarea în carieră pe care trebuie să o facem sau pentru un proiect nou avem nevoie de perfecționare. Poate este momentul să lucrăm să avem mai multă încredere în noi și să începem să avem un anumit ritual zilnic. Poate realizăm anumite aspecte din trecut pe care noi le-am creat și ne decidem să ne facem temele.  Tot ceea ce vom face pentru noi, având însă o viziune clară legată de viitorul nostru, ne va susține și ne va aduce bucurie, mulțumire și recunoștință. Este clar o cale pe care suntem susținuți să o parcurgem pentru evoluția noastră, iar tot ceea ce am experimentat si experimentăm este spre binele nostru cel mai înalt.

 

În ultima parte a lunii

Din 21 octombrie până la finalul lunii vom avea timp să punem tot felul de bucățele de puzzle la locul lor. Vom avea o imagine mai clară legată de ceea ce avem de făcut, vom avea nevoie de timp cu noi dar și de oameni de calitate alături. Va fi o perioadă care va abunda de idei, de creativitate, de noi perspective și vom avea nevoie să fim focusați. Este de asemenea important să ne căutăm mentori, să învățăm de la lideri adevărați, să vrem să creștem la un cu totul alt nivel. 

 

Așadar avem în față o lună octombrie pe care o putem privi ori ca pe o frână ori ca pe un dar divin, cel al credinței, pe care ni-l face acum Dumnezeu. Ni se dă o ocazie magică de a ne repoziționa, de a intra în interiorul nostru și de a recunoaște schimbările pe care le avem de făcut. Este momentul în care ne unim prin credință atrăgând oameni în jurul nostru care ne vor ajuta să evoluăm.

 

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajută!

Delia Mureșan, www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole