Medicină Estetică

Medicina estetică și frumusețea (interioară)

Frumusețea exterioară, modul nostru de a ne exprima personalitatea prin felul în care arătăm, ne îmbrăcăm, comunicăm, sunt semne externe ale nevoii noastre interioare de a ne exprima și a ne defini. Acestea sunt instrumente stilistice ce ne ajută să ne arătăm personalitatea și felul în care dorim să fim percepuți de cei din jur, și până la să ne simțim mai împliniți. Iar dacă avem instrumentele ce ne pot face viața mai ușoară, mai frumoasă, mai bună , de ce să nu apelăm la ele?
Citeste tot articolul

Ce sunt cearcănele și cum le poți trata eficient?

Una din cele mai frecvente probleme estetice la nivelul fetei este reprezentata de santurile suboculare (cearcanele). Studiile arata ca pentru 80% din populatie cearcanele incep sa apara in jurul varstei de 28-30 ani si, daca nu se intervine asupra lor, se accentueaza in timp. Lipsa de volum, ce incepe la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, este uneori si mai accentuata de pigmenatarea zonei, ceea ce confera un aspect trist, obosit, imbatranit si, de cele mai multe ori, in total dezacord fata de starea reala a persoanei.
Citeste tot articolul

Ce este medicina estetica minim invaziva?

Medicina estetica minim invaziva sau non-chirurgicala este un termen pentru specialitatile ce au ca scop imbunatatirea aspectului exterior, al unor conditii ca riduri, piele laxa, lipsa volumului facial, cicatrici, piele cronoimbatranita, fotoimbatranire, topirea excesului de tesut adipos, celulita, pete cutanate, cu ajutorul tratamentelor minim invazive: injectii cu acid hialuronic, toxina botulinica, lipoliza, microneedling, lasere, IPL etc.
Citeste tot articolul