Tratamentul ridurilor nazogeniene- reducere 10% in luna ianuarie

Autor: AstroCafe.ro - luni, 23 ianuarie 2017, 5014 vizualizari

Ridurile nazogeniene sunt reprezentate de pliurile cutanate dintre nas si coltul gurii si pot reprezenta o problema estetica a fetei  devenind vizibile si influentand major aspectul fetei. Prin adancirea lor aspectul fetei pare trist, obosit.

Ridurile nazogeniene  apar si se adancesc odata cu trecerea timpului , prin expunerea la diversi factori interni si externi cum ar fi expunerea excesiva  la soare, pierderea in greutate, scaderea secretiei de acid hialuronic in organism,  fumat etc.

Tratamentul ridurilor nazogeniene cu acid hialuronic este unul dintre cele mai cerute tratamente estetice. In doar 1-2 sedinte se pot „sterge” ani de pe chip, este inlaturat aspectul  trist, obosit si intreaga fata capata un aspect intinerit si proaspat.  Acest tip de riduri (pliuri cutanate) nu pot fi inlaturate cu ajutorul cremelor antirid ci doar cu substante de umplere,  cel mai recomandat fiind acidul hialuronic.

Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organismul uman iar preparatele injectabile existente la ora actuala contin acid hialuronic asemanator. Acesta odata injectat, va miscora semnificativ ridurile, hidrateaza si mentine pielea hidratata in profunzime. Tratamentele sunt sigure, eficiente si de durata.

Până la 31 ianuarie inclusiv, cititorii Astrocafe.ro beneficiaza de reducere 10% pentru acest tratament, in cadrul Clinicii Ultraestetic. Cei care se programeaza in cadrul acestei campanii e necesar sa solicite reducerea in momentul efectuarii programarii si sa mentioneze ca au aflat de pe site-ul Astrocafe.ro despre aceasta.

Irina Arsene

Medic specialist estetician

www.ultraestetic.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole