Ce sunt cearcănele și cum le poți trata eficient?

Autor: AstroCafe.ro - luni, 12 decembrie 2016, 9356 vizualizari

Una din cele mai frecvente probleme estetice la nivelul fetei este reprezentata de santurile suboculare (cearcanele). Studiile arata ca pentru 80% din populatie cearcanele incep sa apara in jurul varstei de 28-30 ani si, daca nu se intervine asupra lor, se accentueaza in timp. Lipsa de volum, ce incepe la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, este uneori si mai accentuata de pigmenatarea zonei, ceea ce confera un aspect trist, obosit, imbatranit si, de cele mai multe ori, in total dezacord fata de starea reala a persoanei.

Aparitia cearcanelor poate fi cauzata de oboseala, microcirculatie deficitara sau o predispozitie genetica, dar si de pierderea fermitatii pielii, a atrofiei musculare si a diminuarii tesutului adipos produse de inaintarea in varsta.

Desi de-a lungul timpului au fost propuse numeroase solutii pentru aceasta problema estetica, tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic se distinge prin rezultate imediate, naturale si pe termen lung (aproximativ 9-12 luni), disconfort minim si o siguranta deosebita atunci cand injectarea este efectuata de un medic experimentat. Cremele NU trateaza lipsa de volum din zona suboculara avand efect doar asupra stratului superficial al pielii.

Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului, cu rol de mentinere a hidratarii, de lubrifiere a articulatiilor.  Preparatele cu acid hialuronic existente la ora actuala sunt aproape identice cu acidul hialuronic existent in piele, au efect temporar, ele sunt metabolizate de organismul uman in aproximativ 9-12 luni in functie de stilul de viata al fiecarei persoane, de aceea se recomanda repetarea procedurii.

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic se adreseaza, in principal, lipsei de volum dar este considerat si un bun tratament pentru albirea pielii pigmentate de sub ochi. 

 

 

In urma tratamentului aspectul general al fetei devine mai luminos, odihnit si intinerit ceea ce imbunatateste semnificativ tonusul psihic al pacientului, increderea in sine si relationarea cu ceilalti. De altfel, umplerea cearcanelor cu acid hialuronic este una din interventiile estetice cu cele mai inalte grade de satisfactie pentru pacienti, conform site-urilor internationale de profil, si cu o rata de repetare a tratamentului  de peste 90%.

Dr. Irina Arsene, Clinica Ultraestetic

Programări si detalii: 0720 790 098/ info@ultraestetic.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole