Ce facem, pentru o piele tânăra și sănătoasă?

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 20 martie 2019, 3580 vizualizari

 

Diferența dintre produsele dermato-cosmetice și cele cosmetice este că cele din prima categorie conțin o concentrație mare de ingredienti activi benefici pielii, iar cele cosmeticele obișnuite au concentrații mici de ingredienti activi, ele ne pot încânta simțurile fiind parfumate, dar nu au aceeași eficiență.

Rezultatele devin vizibile la nivelul pielii, după utilizarea dermato-cosmeticelor a minim 5-6 săptămâni.

Tratamentele medicale minim-invazive sunt soluția cea mai eficientă pentru o piele tânăra și sănătoasă. Colagenul este responsabil de fermitatea și elasticitatea pielii. Concentrația sa începe să scadă începând cu vârsta de 20 de ani, de aceea se recomandă a se efectua mereu tratamente pentru stimularea formării sale, pentru a menține sănătatea și tinerețea pielii. Doar tratamentele medicale estetice minim-invazive reușesc să acționeze în derm și să producă stimularea locală a producerii colagenului în piele: microneedling, prx-t33 (peeling biorevitalizare fără descuamare), mezoterapie, etc.

Un singur tratament efectuat sub supraveghere medicală, urmărind apariția și evoluția rezultatelor clinice, are multiple efecte benefice. De exemplu Prx-t33 este un tratamemt puternic de biorevitalizare ce stimulează colagenul, are efect de hidratare profundă, curățare, are efecte benefice în tratamentul cicatricilor, uniformizează culoarea pielii, este un tratament excelent pentru fotoimbatranire, oferă un aspect radiant, sănătos și de lifting, oferă rezultate remarcabile împotriva semnelor îmbătrânirii.

Tratamentele ce actionea la nivel celular, în straturile profunde ale pielii, ce abordează problemele pielii de la baza, sunt acum posibile. Activarea celulară specifică poate rezolva problema hiper-pigmentărilor, uniformizand culoarea pielii, activarea keratinocitelor îmbunătățește calitatea fibroblastilor ce duc la producerea colegenului, ce oferă pielii un aspect sănătos, hidratat, cu îmbunătățirea semnificativă a texturii și volumului. Tratează exact ceea ce acuză majoritatea persoanelor și oferă rezultatele dorite.

Efectuate cu regularitate, oferă pielii beneficiile de care are nevoie pentru a fi tânăra și sănătoasă, a preveni semnele de îmbătrânire prematură, pentru tratamentul semnelor de cronoimbatranire, îmbunătățesc semnificativ calitatea și aspectul pielii, eficiente în diverse patologii ale pielii, se personalizează în functile de necesitățile fiecărui tip de piele. 

Dr. Irina Arsene

Clinică UltraEstetic 

Astro Shop

Cele mai noi articole