PRX-T33 -Tratament unic pentru biorevitarea pielii

Autor: AstroCafe.ro - joi, 07 februarie 2019, 7292 vizualizari

Pielea este cel mai mare organ al nostru, deasemenea pielea este cea care ne protejeaza de mediul inconjurator. Este interfata prin care avem contact cu exteriorul.

Are nevoie de ingrijire permanenta, de o ingrijire specifica in fiecare anotimp, la diferite varste, mai ales cand apar semne ale imbatranirii, diverse patologii cutanate, deshidratare indiferent de cat de bine va hidratati, etc.

Una din cele mai eficiente solutii de a ajuta pielea sa se mentina tanara si sanatoasa, mai ales in zonele cele mai expuse - fata, gatul decolteul, mainile - sunt tratamentele de medicina estetica minim-invazive efectuate localizat si dedicate acestor zone expuse procesului de imbatranire prematura.

Tratamentele de estetica medicala, au capacitatea de a patrunde pana in straturile profunde ale pielii, in special in derm, unde stimuleaza producerea naturala de colagen si elastina in piele – elemente cheie pentru o piele tanara si sanatoasa.

Va propun un tratament unic,  PRX-T33 peeling biorevitalizare sau biorevitalizare fara ace.

Ce este PRX-T33?

Este un dispozitiv medical patentat de biorevitalizare ce stimuleaza producerea colagenului nou in piele (colagenul este supranumit secretul tineretii pielii) si hidratare profunda, fara a produce leziuni ce necesita perioada de refacere. 

PRX-T33 este o metoda inovatoare unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare ca in cazul peelingului clasic, fara perioada de recuperare, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat.

Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.

Este un tratament versatil ce poate fi efectuat singur sau in asociere cu tratamentele clasice injectabile pentru a le potenta rezultatele. 

Tratamentul are ca principale actiuni la nivelul pielii:

 

Efectul este vizibil imediat dupa prima sedinta, pielea capata un aspect luminos, radiant, proaspat, sanatos, ferm, efect lifting imediat, imperfectiunile sunt diminuate. 

Indicatii

Tratamentul se adreseaza persoanelor de orice varsta si sex, se poate aplica in zona fetei, gatului, decolteului, mainilor.

 

In urma testelor efectuate s-a ajuns la concluzia ca rezultatul oferit de efectuarea unui protocol de 5 sedinte de PRX-T33 (plus utilizarea produselor dermocosmetice WIQO de mentenanta acasa) sunt similare cu cele oferite de efectuarea a 3 sedinte de laser. Avantajele in cazul tratamentului cu PRX-T33 este ca nu exista perioada de recuperare, fara durere, fara efecte secundare, va puteti relua activitatile imediat.

Oferta speciala pentru cititorii www.astrocafe.ro

1. Protocol de 5 sedinte- primiti cadou produsele specifice de mentenanta acasa in valoare de 520 Lei

 

2. Protocol de 3 sedinte- primiti cadou un produs de mentenanta acasa, din cele de mai sus, in valoare de 280 Lei.

Daca doriti sa beneficiati de acest tratament unic, va asteptam la Clinica UltraEstetic.

Dr. Irina Arsene

Clinica UltraEstetic

 

Astro Shop

Cele mai noi articole