Previziuni astro

LUNA NOUA IN SAGETATOR, 7 DECEMBRIE 2018: “VOIA LUI DUMNEZEU SI NU VOIA MEA”

Faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acum, nunta cosmica (Luna Noua) are loc in Sagetator pe gradul 15 :07, lumina (Soarele) se uneste cu intunericul (Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 7 din orice semn zodiacal.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2018: Granița dintre trecut și viitor

Atmosfera lunii Decembrie este liniștită în aparență, o perioadă în care pe de o parte revizuim ceea ce avem de revizuit atât în mentalitatea noastră, cât și în relațiile cu ceilalți. Însă, pe de altă parte este nevoie să ne pregătim pentru următorul an care se așterne înainte noastră la finele acestei perioade.
Citeste tot articolul

Luna plina in Gemeni, 23 noiembrie 2018. Cand nu mai intelegi nimic

Vorbim de doua semne astrologice care reprezinta convingerile, modul de gandire, logica, ratiunea, filozofia de viata, credintele, perceptia asupra realitatii si modul in care o interpretam. Casele astrologice ocupate de cele doua luminarii sunt casele VI-XII, ceea ce inseamna ca esentiale acum sunt activitatile profesionale, relatiile de la locul de munca, metodele de lucru, rutina, serviciul cu tot ce presupune asta, capacitatea de a fi de folos, dar si sanatatea, stilul de viata, igiena alimentatiei si tot setul de obiceiuri pe care le avem in prezent si pot influenta starea noastra, echilibrul fizic si psihic.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Sagetator (17 noiembrie - 6 decembrie). Renovarea si restaurarea credintelor

Mercur e retrograd pentru ultima data in acest an, in Sagetator, din 17 noiembrie pana pe 6 decembrie. Nici nu si-a reluat bine mersul direct Venus (a fost retrograda pana pe 16 noiembrie) ca imediat intram in faza a doua de revizuire si reconstructie: Mercur retrograd. E clar ca nu e momentul sa ne grabim sau sa fortam lucrurile sa inainteze cu viteza, pentru ca e o perioada a incetinirii pe toate planurile, care ne ajuta sa vedem ce ne-a scapat, sa intelegem ce nu am inteles, sa observam detalii care ne ajuta sa revizuim sau sa imbunatatim niste alegeri ori o atitudine sau abordare.
Citeste tot articolul

Marte in Pesti (15 noiembrie- 31 decembrie). Nimic nu e sub control

Cu Marte in Pesti, ar trebui sa mizam pe intuitie, nu pe logica. Pe creativitate si inspiratie. Pe geniul din noi. Pe capacitatea de a crea bazandu-ne pe legile Universului si cu respect pentru ele si pentru sacru. Pe adevar, pe ceea ce ne dorim si nu pe ceea ce vor altii sa implinim sau pe fantezii copilaresti.
Citeste tot articolul

Jupiter in Sagetator, 8 noiembrie 2018- 2 decembrie 2019. Cand usa inchisorii se deschide

„Te voi imbogati in masura credintelor tale”, spune Jupiter in Sagetator.
Citeste tot articolul

Luna noua in Scorpion, 7 noiembrie 2018. Imputernicire prin cunoastere, renuntare si regenerare

Luna noua e un moment al inceputului, iar fiind vorba de Scorpion, e ca si cum ne-am incepe pe noi, ca si cum am concepe un nou sine, un nou model de functionare in forul interior si in lume.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2018: Spectacol la superlativ!

Foarte interesantă și dinamică este atmosfera astrală a lunii Noiembrie 2018! Atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv, multe din cele existente, știute, considerate rezolvate, sigure sau de viitor, se vor răsturna în chip spectaculos, când și cum ne așteptăm mai puțin.
Citeste tot articolul

Luna plina in Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce pretuim

Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viața, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant să ne uităm cum anume stilul de viață si relatiile pe care le avem contribuie sau nu la bunăstarea și prosperitatea noastră. La echilibrul si stabilitatea noastra. La ceea ce putem numi implinire.
Citeste tot articolul

Mercur in Scorpion (10-31 octombrie). Raspunsuri din interior

Vom avea revelatii, vom primi raspunsuri din interior, dar e necesar sa avem incredere in ele, in noi, pentru a le recunoaste si a le urma. Vom sti ce este potrivit sa facem intr-o anumita imprejurare, dar prin ceea ce simtim si nu din ce gandim si analizam. Prin urmare, e nevoie de atentie si ascultare, de receptivitate, de incredere in sentimentele noastre. Lucrurile vor deveni din ce in ce mai clare.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultima