Previziuni astro

Cu curaj, înainte! Marte în Săgetător (24 Noiembrie 2023- 4 Ianuarie 2024)

Marte în Săgetător acționează cu mult curaj și îndrăzneală și ne poate susține să trecem dincolo de granițe, dincolo de limite și de ceea ce cunoaștem în acest moment. Pe perioada tranzitului lui Marte în Săgetător, va fi extrem de prezent spiritul de aventură. Ca și cum ni se aprind călcâiele și apare o dorință și o nevoie acută de a explora și de a testa și altceva.
Citeste tot articolul

E timpul pentru explorarea de noi teritorii! Soare în Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie 2023)

Cu Soarele în Săgetător, avem tendința si dorința de a testa noi experiențe, noi relații și noi posibilități de expansiune în viața noastră. Cu alte cuvinte, ni se întețește pofta de NOU. Și ar fi bine să dăm curs acestei deschideri pe care cu toții o putem avea în sezonul Săgetătorului, de a ne aventura în necunoscut și poate de a găsi un sens mai înalt al existenței.
Citeste tot articolul

Saturn revine în mers direct în Pești, 4 Noiembrie 2023: E timpul să mergem mai departe

Pe 4 Noiembrie 2023, Saturn își reia mersul direct în Pești si va sta acolo până în 2026. Retrogradarea lui Saturn ne-a permis să privim în interior și să căutăm soluții pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții. Cu Saturn în mers direct vom avea un sentiment de reînnoire, cumva vom primi o a doua șansă legată de temele cu care ne-am luptat vara și toamna aceasta. Saturn în Pești este despre cum ne poziționăm noi în lume, este despre empatie și compasiune.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală a lunii NOIEMBRIE 2023: De la agonie la extaz!

Noiembrie este o lună controversată, pentru că prima sa parte favorizează introspecția, secretele, teoria conspirației(sezonul Scorpionului), iar a doua parte aduce cântec, joc și voie bună (sezonul Săgetătorului). Paleta de stări, trăiri, senzații și emoții pe care o experimentăm de-a lungul acestei luni, ne va răscoli mult sufletul, relațiile și situațiile în care suntem implicați.
Citeste tot articolul