Previziuni astro

Marte în Capricorn, 17 februarie-30 martie. Gata cu joaca!

Marte este în Capricorn și de aici, din semnul structurii, al cadrului clar de acțiune și manifestare, al disciplinei, responsabilității și obiectivelor realiste, ne sprijină să atingem niște piscuri ale succesului in diverse arii de viață. Avem și termen de execuție a "lucrării" propuse: doi ani. Atât îi ia lui Marte să facă un tur de zodiac și să revină din nou într-un semn.
Citeste tot articolul

Luna Plina in Leu, 9 februarie 2020. Toate drumurile duc la IUBIRE

Luna plina in Leu este un privilegiu, permitandu-ne sa ne deschidem catre o perspectiva mai optimista, sa adoptam o atitudine mai senina si chiar joviala in fata vietii si in relatiile noastre. Ascendentul momentului este in Berbec si amplifica dorinta, nevoia imperioasa de a ne decupla de la tot ceea ce ne-a tinut captivi in propriile umbre, in noptile mintii pline de povesti si in profunzimea emotiilor si gandurilor mohorate. E timpul sa iesim si sa radem la Soare, sa imbratisam viata, sa imprumutam din seninatatea copilului si din bucuria sa de a trai. E timpul pentru un start nou, e timpul sa traim o primavara interioara, o noua atitudine, noi alegeri.
Citeste tot articolul

Mercur in Pesti: 3 Februarie- 11 Aprilie. Logica sufletului

Mercur in Pesti, incepand din 3 Februarie (urmeaza sa intre si in miscare aparent retrograda din 17 Februarie, facand o intoarcere si in Varsator intre 5 si 17 Martie) mixeaza gandurile, rastoarna logica si redefineste prioritatile. Atat de intens si atat timp cat e nevoie, pentru a renunta la a ne bate capul cu orice detaliu si la pretentia de a intelege si a judeca tot ce misca.
Citeste tot articolul

2020, Anul Vibrantului Sobolan de Metal

In astrologia chineza, fiecare an este definit de o manifestare tip yin sau yang si un element. In 2020, Sobolanul intra sub manifestarea yang si sub elementul metal. Calitatea yang a Sobolanului inseamna ca avem o vibratie masculina cu care sa lucram in 2020. Energia yang este puternica si cu forta. Este despre a ne ridica si a deveni conducatorii propriei noastre vieti. Este despre a marsalui inainte spre a ne lupta cu fricile, ca sa putem fi victoriosi.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală FEBRUARIE 2020: La bal!

Balul astral al anului 2020 a debutat luna trecută cu eclipsa de Lună din Semnul Racului. Evenimentele petrecute deja, fie în la nivel individual, fie la nivel colectiv și-au lăsat amprenta asupra tuturor și mai departe ecourile lor le vom simți, resimți și discuta multă vreme de acum încolo.
Citeste tot articolul