Previziuni astro

Echinocțiul de primăvară, 20 Martie 2023. Ori acționezi, ori dă-te din drum!

Pe 20 martie, la ora 23:24, Soarele intră în Berbec. Berbecul spune: "Fă o mișcare! Ori acționezi, ori ieși din drum." Când Soarele se mută în acest semn de foc, ai nevoie să te concentrezi pe luarea de măsuri. Cu toate acestea, asigură-te ca acțiunile tale sunt strategice, astfel încât acestea să poată să ajute dinamic propulsarea creațiilor tale înainte. Utilizează acest combustibil al Berbecului.
Citeste tot articolul

VENUS în TAUR, 17 Martie - 11 Aprilie 2023. În căutarea plăcerilor pierdute

Între 17 Martie și 11 Aprilie, ne amintim că o viață avem și nu merită să ne hărțuim continuu ori să ne refuzăm mici plăceri. De asemenea, e o perioadă în care ne putem acorda mai ușor cu mediul exterior, cu tot ce am așezat sau acceptat în viața noastră. Ne mai place ce avem, ne mai aduc bucurie obiectele de care ne-am înconjurat sau gândul la cele pe care încă așteptăm să le avem? Dar relațiile noastre? Ne mai aduc bucurie?
Citeste tot articolul

Saturn în Pești (2023-2026). Ce criză ne mai așteaptă?

Preambul: dacă urmează să scriu despre un eveniment astrologic, eu niciodată nu citesc la alții înainte de a scrie, cel mult scanez, eventual accidental; știu sigur că v-ați fi așteptat să primiți altceva, de aceea vă și livrez altceva; altceva decât, probabil, ați fi așteptat de la o interpretare astrologică: o viziune despre lume motivată astrologic. Pregătit să dați cu pietre!)
Citeste tot articolul

Chiron în Berbec - cum ne vindecăm de rana de identitate?

Scopul lui Chiron în Berbec este să ne ajute să rezolvăm și să ne vindecăm cea mai mare rană dintre toate - rana identității. Rana identității este atunci când simțim că nu avem dreptul de a exista. Aceasta este rana cea mai dureroasă pentru că este înrădăcinată în cine suntem noi, ca ființe umane.
Citeste tot articolul

Lună plină în Fecioară, 7 Martie 2023. Schimbări necesare

Luna plină în Fecioara (7 Martie) pune accentul pe funcționalitate, indiferent din ce unghi ne privim viața și pe noi înșine. Este un moment cu o energie care ne împuternicește să echilibrăm voia inimii cu cea a minții, să abordăm viața și experiențele ei din perspectiva simțului practic, eficienței și clarității.
Citeste tot articolul