Previziuni astro

Mercur în Taur (3 Aprilie - 11 Iunie 2023). Totul are un preț 

Luna Aprilie ne oferă din plin lecții din zona relației cu planul material și cu banii. Mercur intră în Taur pe 3 Aprilie și va avea o lungă ședere aici pentru că urmează să și retrogradeze începând cu 21 Aprilie. O găsește și pe Venus acolo, iar Uranus și Destinul instalate comod de mult timp, abia așteaptă să mai trezească în noi ceva locuri neexplorate și să ne ducă la un nou nivel de conștientizare prin lecțiile oferite.
Citeste tot articolul

Marte în Rac (25 Martie - 20 Mai 2023). Muncă interioară de împuternicire

Odată cu intrarea lui Marte în Rac (25 Martie), ne adunăm oștile, ordonăm retragerea lor din câmpul bătăliei. Dacă în ultimele săptămâni energia accentuată a Gemenilor ne-a pus pe drumuri, pe căutat, învățat, cercetat, aflat, explorat posibilități, iar uneori pe risipă de timp, atenție și alte resurse, acum această energie este înlocuită treptat cu una ceva mai conservatoare și prudentă, dar receptivă și vigilenta, a Racului.
Citeste tot articolul

Echinocțiul de primăvară, 20 Martie 2023. Ori acționezi, ori dă-te din drum!

Pe 20 martie, la ora 23:24, Soarele intră în Berbec. Berbecul spune: "Fă o mișcare! Ori acționezi, ori ieși din drum." Când Soarele se mută în acest semn de foc, ai nevoie să te concentrezi pe luarea de măsuri. Cu toate acestea, asigură-te ca acțiunile tale sunt strategice, astfel încât acestea să poată să ajute dinamic propulsarea creațiilor tale înainte. Utilizează acest combustibil al Berbecului.
Citeste tot articolul

VENUS în TAUR, 17 Martie - 11 Aprilie 2023. În căutarea plăcerilor pierdute

Între 17 Martie și 11 Aprilie, ne amintim că o viață avem și nu merită să ne hărțuim continuu ori să ne refuzăm mici plăceri. De asemenea, e o perioadă în care ne putem acorda mai ușor cu mediul exterior, cu tot ce am așezat sau acceptat în viața noastră. Ne mai place ce avem, ne mai aduc bucurie obiectele de care ne-am înconjurat sau gândul la cele pe care încă așteptăm să le avem? Dar relațiile noastre? Ne mai aduc bucurie?
Citeste tot articolul

Saturn în Pești (2023-2026). Ce criză ne mai așteaptă?

Preambul: dacă urmează să scriu despre un eveniment astrologic, eu niciodată nu citesc la alții înainte de a scrie, cel mult scanez, eventual accidental; știu sigur că v-ați fi așteptat să primiți altceva, de aceea vă și livrez altceva; altceva decât, probabil, ați fi așteptat de la o interpretare astrologică: o viziune despre lume motivată astrologic. Pregătit să dați cu pietre!)
Citeste tot articolul