Articole

Oracolscop 17 - 23 decembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 


Citeste tot articolul

Practicarea lucidităţii critice

Practicarea lucidităţii critice se referă la verificarea realităţii mesajelor şi aşteptărilor noastre care stârnesc demonii mentali ce ne fac să credem că „nu suntem suficient de buni”. De când ne trezim dimineaţa şi până când ne culcăm seara, noi suntem bombardaţi cu mii de mesaje şi aşteptări referitoare la fiecare aspect al vieţii noastre.
Citeste tot articolul

Imaginaţia

Controlându-ne imaginaţia putem realiza orice. Voinţa nu va putea face orice şi ne va provoca nevroze. Înainte de toate trebuie să ne convingem că nimic nu este imposibil. Imposibilul, nu există.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Oracolscop 10 - 16 decembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

LUNA NOUA IN SAGETATOR, 7 DECEMBRIE 2018: “VOIA LUI DUMNEZEU SI NU VOIA MEA”

Faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acum, nunta cosmica (Luna Noua) are loc in Sagetator pe gradul 15 :07, lumina (Soarele) se uneste cu intunericul (Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 7 din orice semn zodiacal.
Citeste tot articolul

Ia ceea ce ai și fă ceea ce vrei

Nu-ți croi traiul după prejudecăți. Lărgește-ți orizontul pentru a cuprinde tot ceea ce-ți oferă viața.
Citeste tot articolul

Subconştientul colectiv

Coaliţia dintre „eu‚ şi „noi‚ nu este deloc una comodă. Mintea conştientă nu poate răspunde integral (şi de multe ori nu poate răspunde deloc) la astfel de întrebări. Sub suprafaţa conştiinţei roiesc impulsuri, prejudecăţi, frustrări, dorinţe, temeri şi amintiri colective care fac parte integrantă din noi pentru simplul motiv că „noi‚ reprezintă identitatea noastră în egală măsură cu „eu".
Citeste tot articolul

Oracolscop 03 - 09 decembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna DECEMBRIE. Drumul catre compasiune si iubire

Incheiem anul cu o energie intensa dar care nu face altceva decat sa ne ajute sa intelegem toate experientele trecute. Se incheie un ciclu si suntem multumiti de cum ne-am descurcat. Este o perioada in care facem bilanturi, ne uitam in urma si intelegem cu intelepciune tot ce am trait. Stim ca am facut tot ceea ce a tinut de noi. Sentimentul la care vom lucra in aceasta luna este acela de intregire: „avem tot ce avem nevoie! nu ne lipseste nimic!” Acesta ar trebui sa il traim in luna decembrie. Iar daca sunt aspecte, situatii pe care le putem corecta, ni se da aceasta ocazie.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2018: Granița dintre trecut și viitor

Atmosfera lunii Decembrie este liniștită în aparență, o perioadă în care pe de o parte revizuim ceea ce avem de revizuit atât în mentalitatea noastră, cât și în relațiile cu ceilalți. Însă, pe de altă parte este nevoie să ne pregătim pentru următorul an care se așterne înainte noastră la finele acestei perioade.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte Ultima