Articole

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2018: Spectacol la superlativ!

Foarte interesantă și dinamică este atmosfera astrală a lunii Noiembrie 2018! Atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv, multe din cele existente, știute, considerate rezolvate, sigure sau de viitor, se vor răsturna în chip spectaculos, când și cum ne așteptăm mai puțin.
Citeste tot articolul

Indiferent dacă ţi le doreşti sau nu… temerile îţi aparţin

Nimic nu este mai neplăcut decât să te percepi pe tine însuţi ca fiind cel mai mare duşman al tău. Adevărul este însă că această realizare este cea mai mare binecuvân­tare din viaţa ta. Dacă înţelegi că tu eşti cel care îşi cre­ează singur propria suferinţă, devine evident că tot tu eşti cel care îşi poate crea şi propria bucurie.
Citeste tot articolul

Oracolscop 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Astro Shop

Suparare

Sa ramai suparat pe ceva ce a fost demult, iti ofera o scuza buna sa nu faci acum alegerile care ar schimba lucrurile. (Nicoleta Svarlefus)
Citeste tot articolul

Îți impui un standard imposibil?

Perfecțiunea nu este o treaptă pe care s-o atingi, ci adevărul pe care să-l recunoști. Găsește perfecțiunea în ceea ce ești și vei scăpa de teroarea bolii de a plăcea.
Citeste tot articolul

Luna plina in Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce pretuim

Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viața, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant să ne uităm cum anume stilul de viață si relatiile pe care le avem contribuie sau nu la bunăstarea și prosperitatea noastră. La echilibrul si stabilitatea noastra. La ceea ce putem numi implinire.
Citeste tot articolul

Cultivarea activităţilor care contează pentru tine

Majoritatea oamenilor care caută conexiuni spirituale işi petrec prea mult timp privind cerul şi intrebandu-se de ce locuieşte Dumnezeu atat de departe de ei. Adevărul este că Dumnezeu trăieşte in interiorul nostru, nu deasupra noastră. Impărtăşirea darurilor şi talentelor cu care am venit inzestraţi cu restul lumii este cea mai puternică sursă de conectare cu Dumnezeu.
Citeste tot articolul

Oracolscop 22 - 28 octombrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Obiectivul oricărei relaţii sentimentale

La drept vorbind, relaţiile de cuplu, fie ele de lungă durată sau vremelnice, depind de modul in care fiecare dintre parteneri reuşeşte să-l mulţumească pe celălalt. Oamenilor nu le place să facă sacrificii total dezinteresate; ei se aşteaptă intotdeauna la anumite recompense. Problema este: "La ce recompensă avem dreptul să ne aşteptăm?"
Citeste tot articolul

Frica

Frica naste nevoia de control. Dar si nevoia de a controla da nastere la frica. Nu stiu daca putem pur si simplu renunta la frica. Dar stiu ca in fiecare moment in care renuntam la control, dispare frica. (Nicoleta Svarlefus)
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Inainte Ultima