DDR prime- repararea ADN-ului si regenerare celulara cu ajutorul uleiurilor esentiale

Autor: AstroCafe.ro - joi, 02 august 2018, 29519 vizualizari

În urmă cu două luni am făcut din nou o verificare cu aparatul Zyto. DDR Prime apărea ca fiind pentru mine soluția pentru detoxifiere, imunitate, zona de dietă și nutriție + stres mental și emoțional. Așa că am început să îl folosesc. Și pentru că am tot citit testimoniale despre - realmente - minuni petrecute în sănătatea și în viețile oamenilor ca urmare a utilizării DDR Prime, am căutat să înțeleg cum funcționează. 

Am găsit un webinar cu Dr. Hill din care am reținut următoarele informații:

 1. Uleiurile esențiale sunt active biologic. Oamenii au diverse experiențe atunci când le folosesc.
 2. Uleiurile esențiale sunt active nu doar la suprafața celulei, ci anumite uleiuri sunt asociate cu funcțiile anumitor celule.
 3. Uleiurile fac diferența între diverse tipuri de celule, inclusiv între celule sănătoase și celule bolnave.

Orice boală este legată în mod fundamental de nevoile celulelor. Deci, dacă sprijini celula, dacă poți ajunge la nivelul ăsta de detaliu în privința ajutorului adus organismului, atunci poți avea un impact semnificativ și poți susține sănătatea într-un mod mult mai puternic decât până acum.

Să vedem deci care sunt nevoile celulei.

 1. Energie metabolică. Și aici vorbim de felul în care celulă produce cantitatea de energie de care are nevoie. Celulele își iau energia în primul rând din ceea ce mâncăm, deci este nevoie să fim atenți la ce mâncăm dar și să introducem suplimente pentru a completa nutriția (Life Long Vitality are printre principalele roluri acesta de a sprijini celula cu energia de care ea are nevoie).
 2. Protecție. Avem nevoie ca celulele să aibă un anumit tip de răspuns de imunitate. 
 3. Rezistență și mobilitate. Cât de dinamice reușesc celulele să rămână în fața unui climat în continuă schimbare. (Trebuie să luăm în considerare faptul că în permanență există factori de stres și poluare în viețile noastre).

Legat de nevoia numărul 3 a celulei, corpul creează un răspuns față de ADNul deteriorat.

Cu toții avem ADN deteriorat, cauzele fiind multiple:

 1. Nutriție deficitară
 2. Inflamații (stres oxidativ) cronice. Oxidarea este un proces intern normal dar este agravat de influențe externe (factori exogeni).
 3. Toxicitate: corpul are nevoie de un proces prin care să repare sau să elimine ADNul odată ce acesta este deteriorat.

Când ADNul este deteriorat, corpul are 2 opțiuni:

 1. Repararea ADNului: și pentru asta există câțiva co-factori implicați în proces: nutriție corectă, cantitatea potrivită de nutriție în formele ei bune, absorbabile. 
 2. Distrugerea celulei: dacă ADNul nu a fost reparat, atunci corpul are opțiunea de a elimina celula. Când o celulă este deteriorată, dacă nu este fie reparată, fie eliminată, atunci înlesnește apariția bolii în corp.

Când o celulă este deteriorată, ea trimite un semnal în corp că are nevoie de reparație. Dacă acest lucru nu se întâmplă într-un timp relativ scurt - există niște estimări care spun că ar fi vorba de undeva între 24-48 de ore - noul mesaj chimic pe care celula îl trimite este "trebuie să fiu distrusă, trebuie să fiu eliminată din corp pentru că nu voi fi reparată".

Acesta este mecanismul prin care corpul se protejează de celule și ADN deteriorat care îi pot face rău.

O parte foarte mare din felul în care ne abordăm corpul ar trebui să fie focusată pe prevenție și nu pe vindecare.

Ce facem?

Există acum studii, documentații clinice de la mai multe instituții, care arată cum uleiurile esențiale pot oferi protecție ADN-ului, altele demonstrează cum putem reface ADNul deteriorat.
Pe baza acestor studii, doTerra a formulat DDR Prime.

Oamenii de știință de la doTerra au luat în considerare cele 3 nevoi ale celulei și au ales astfel ingredientele acestui ulei.

DDR Prime (doTERRA)
Uleiurile esențiale conținute în DDR Prime au sarcini specializate, focusate. 
doTerra a creat o secvență de protecție care este specifică ADNului. Pentru cazul în care acesta nu poate fi reparat, uleiurile stimulează apoptoza - răspunsul natural al corpului de a omorî celulele deteriorate. Iar pentru a elimina sursele de stres intern și extern au fost adăugate uleiuri foarte puternic antioxidante.

 1. Uleiuri care previn și repară deteriorarea ADNului: Tămâie, Cimbru, Lemongrass
 2. Uleiuri care induc apoptoza: Lemongrass, Cuișoare, Niaouli
 3. Uleiuri care reduc oxidarea celulară: Cuișoare, Portocală, Summer Savory (din familia Melaleuca)

Pe lângă combinarea acestor uleiuri, doTerra a creat un Sistem de Asimilare a Lipidelor.

În tractul digestiv absorbim greu lipide. Acest sistem de asimilare a lipdelor, SAL, aduce uleiurilor abilitatea de a trece prin membrana apoasă. Astfel ele sunt fie absorbite în limfă fie direct în sânge, unde sunt separate de proteinele de care au fost "legate" în acest proces. 

Deci capsulele DDR Prime sunt acum într-o formă perfect asimilabilă pentru corp. 
Acest sistem, SAL, este unic și specific doTerra, fiind folosit în partea de nutriție dezvoltată de companie.

Extras din interviul cu Dr Hill

Traducere si adaptare: Smaranda Iliescu

 Pentru detalii si sprijin: https://www.mydoterra.com/nicoletasvarlefus/#/ sau scrieti la nico.svarlefus@gmail.com

Astro Shop

Cele mai noi articole