Uleiul de Tămâie - Uleiul Adevărului

Autor: AstroCafe.ro - luni, 18 decembrie 2017, 28138 vizualizari

Uleiul de Tamaie dezvăluie adevăruri false. El îi invită pe indivizi să renunțe la vibrații joase, minciuni, înșelăciune și negativitate.

Acest ulei ajută la crearea unor noi perspective bazate pe lumină și adevăr.

Tămâia ne aminteste de înțelegerea spirituală, de darurile noastre divine, de înțelepciunea și cunoașterea pe care sufletul nostru le-a adus în lume. Este un dizolvant puternic al întunericului. Tamaia ajută la eliminarea perspectivelor negative, a barierelor mentale și a blocajelor din inimă.

Prin conectarea sufletului cu lumina divina, acest ulei dezvăluie adevărul. El sustine crearea unui atasament sanatos cu parintele tata. Ajută la trezirea spirituală și ajută un individ să simtă dragostea părintească a Divinului.

Când cineva s-a simțit abandonat sau uitat, Tămâia ii amintește că este iubit și protejat.

 

În timp ce acest ulei este incredibil de puternic, este de asemenea blând ca un tată iubitor care ghidează și protejează. El protejează corpul și sufletul de influențe negative și ajută sufletul în evoluția sa spirituală.

Îmbunăteste practicile de rugăciune și meditație deschizind canalele spirituale care ii permit unui individ să se conecteze cu Dumnezeu. Prin lumina și puterea sa, Tamaia promoveaza masculinitate sanatoasa/curata care onoreaza un individ, ne apropie mai mult de divinitate și de măreția Sinelui Superior.

Emoțiile si starile carora se adreseaza: abandon, spiritualitate, deconectare, îndepărtare de tată,  lipsa de protectie.

Uleiuri Companion: Mirul, Mușețelul Roman, Clary Sage, Melissa, amestec Anti-Aging (Immortelle), amestec de reparare DNA (DDR)

 

Sursa: Cartea "Emotii si uleiuri esentiale" (Emotions and essential oils)

Traducere: Kati Heppelman

 

Surse foto: pinterest si www.doaromaterrapie.eu 

Astro Shop

Cele mai noi articole