Lună Plină și Eclipsă de Lună în Balanță (25 Martie 2024): Eliberarea unor tipare relaționale 

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 20 martie 2024, 16667 vizualizari

Eclipsa de Lună în Balanță deschide sezonul eclipselor din acest an. 

Eclipsa de Lună din 25 Martie va viza în special nativii zodiilor Berbec și Balanță pentru că Nodurile Lunare (Axa Destinului) se află în aceste două semne, însă noi toți vom avea de văzut și de eliberat ceva în sectorul de viață activat în harta natală.

Această axă Balanță - Berbec este extrem de importantă pentru că ne pune față în față cu lecțiile pe care le avem de învățat, cu experiențele noastre din trecut, cu tiparele arhaice relationale pe care le-am tot perpetuat și cu moștenirile transgeneraționale. 

APASĂ AICI PENTRU SERVCIUL AXA DESTINULUI (Nodurile Lunare) în BERBEC - BALANȚĂ (2023-2025)

Luna Plină în Balanță și Eclipsa de Lună din 25 Martie, este un moment important al acestui an, în primul rând pentru că se petrece pe axa aceasta Berbec - Balanță unde au loc multe evenimente în acest an și sunt activate aceste semne în mod special, iar în lunile de primăvară cu atât mai mult. Berbecul primește influxuri puternice pe măsură ce ne apropiem de luna Aprilie iar în Balanță se află Nodul Sud Lunar (karma). Practic vorbim despre un moment de eliberare karmică, un moment de închidere, de completare, de curățare și transmutare. 

Lecțiile noastre, odată cu această eclipsă, sunt legate de încheierea unor relații, poate chiar a unor cicluri karmice relaționale și a unor tipare pe care le-am tot perpetuat, le-am moștenit și le-am dus mai departe

Poate că relațiile noastre ne-au provocat tot felul de suferințe cărora e timpul să le punem capăt. Poate că e timpul să încheiem un anumit mod de a funcționa din punct de vedere relațional. Și când spun relații, mă refer în special la relațiile de cuplu, dar poate fi vorba despre absolut orice fel de relație.

Practic, această Eclipsă de Lună în Balanță este un moment care face parte dintr-o întreagă etapă mult mai lungă în care să ne uităm la relațiile noastre. Cum arată acestea, ce avem de înțeles din experiențele noastre și ce trebuie să lăsăm în urmă. 

Fiind vorba despre Nodul Sud în Balanță, este vorba despre ceea ce putem în sfârșit să lăsăm în urmă. Ce este necesar să facem ca să putem merge mai departe? La ce e nevoie să dăm drumul? 

Unii dintre noi vor încheia niște relații, alții vor încheia anumite tipare relaționale sau se vor uita în urmă la propriile relații cu alți ochi. Și vor putea, în sfârșit, să se împace cu situații din trecut pe care le-au trăit în relații, iar asta însemnă o mare eliberare. 

APASĂ AICI PENTRU SERVCIUL AXA DESTINULUI (Nodurile Lunare) în BERBEC - BALANȚĂ (2023-2025)

Exercițiu de eliberare la Eclipsa de Lună în Balanță

În preajma zilei de 25 Martie vă invit să faceți următorul exercițiu: 

Scrieți pe o foaie de hârtie numele persoanelor care au însemnat ceva pentru voi din punct de vedere afectiv sau relațional. Toate persoanele cu care ați avut relații au lăsat niște amprente energetice foarte puternice. Este important să treceți toate numele pe listă și să scrieți în dreptul fiecăruia/fiecăreia, lucrurile care v-au rănit dar și ce ați primit, ce ați învățat, ce a fost frumos și ce ați împărtășit în fiecare relație cu persoana respectivă.

Pe măsură ce scrieți, conștientizați unde vă aflați în prezent, față de tot ceea ce ați scris. Încercați să vă conectați cu fiecare nume scris pe listă și fiți atenți la ceea ce simțiți. 

Cum se simte pentru voi când vă uitați înapoi la toate aceste relații? Vedeți dacă puteți aduce mai multă liniște și acceptare în interiorul vostru când vă gândiți la acele persoane. Puteți chiar să le mulțumiți că au făcut parte din viața voastră la un moment dat. Mulțumiți-le pentru toate momentele frumoase, pentru tot ceea ce ați învățat în acele relații, onorați-i și dați-le un loc.Toate persoanele cu care am fost în relații există în conștiința noastră. După ce ați terminat de scris și ați onorat toate acele relații în care ați investit sentimente, ardeți lista. 

Luna Plină și Eclipsa de Lună în Balanță ne ajută să curățăm emoțiile păstrate la nivel subconștient și ne luminează calea spre un nou nivel de conștiință

E un moment bun să înțelegem ceva mai mult și mai detașat despre noi, să găsim căi mai pașnice și elegante de relaționare, să fim mai dispuși să cooperăm și să echilibrăm, să curățăm terenul și să ne ascultăm intuiția. 

Schimbările pe care le facem acum, direcțiile în care alegem să ne îndreptăm vor fi de durată. Tot procesul acesta de recalibrare și echilibrare este util, el curăță calea și ne permite să creăm o realitate diferită.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole