O forță transformatoare uriașă: Marte se întâlnește cu Pluton în Vărsător

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 10 februarie 2024, 7514 vizualizari

Marte intră în Vărsător pe 13 Februarie și va avea timp suficient până pe 23 Martie să își facă simțită prezența în inovatorul și revoluționarul Vărsător. Acest tranzit înseamnă o schimbare majoră de registru, pentru că, în Vărsător, Marte se întâlnește mai întâi cu Pluton cu care face conjuncție până pe 25 Februarie. 

Marte, lăsând la o parte că oricum n-are un renume prea bun, fiind considerat agresiv, violent, chiar malefic în astrologia tradițională, în combinație cu Pluton, octava lui superioară, creează o forță de proporții. 

Marte și Pluton împreună în Vărsător, într-adevăr, pot aduce un potențial transformator uriaș. Pe de o parte, poate fi despre progres prin acțiuni curajoase, dincolo de orice așteptare, dincolo de orice limită, cu o forță absolut extraordinară. 

Forța de acțiune va fi prin intermediul minții dar și prin intermediul comunității, al lui “împreună”, pentru că vorbim despre o întâlnire a celor două planete în semnul Vărsător, semnul umanității, al grupurilor. 

La extrema cealaltă, întâlnirea dintre Marte și Pluton poate avea un potențial distructiv uriaș, însă și distrugerea face parte din progres până la urmă. Este una din etapele evoluției. Uneori e nevoie să distrugi ca să poți crea altceva. Uneori e nevoie să arunci în aer o clădire, de exemplu, ca să poți să construiești altceva, pentru că alte mijloace nu ai și, de multe ori, distrugerea este singura soluție.

Cu Marte și Pluton în Vărsător orice este posibil. La nivel individual, este important să avem grijă în ce conflicte intrăm pentru că pot pot escalada și e important să fim atenți să nu trecem dintr-o extremă în alta. 

Comandă AICI Astrograma natală.

Conjuncția lui Marte cu Pluton în Vărsător (13 Februarie - 25 Februarie), poate reprezenta o forță distrugătoare a vechii paradigme. Însă este foarte posibil ca lucrurile să scape de sub control, mai ales la nivel colectiv. 

Cu Vărsătorul activat de Marte și Pluton putem asista la transformări profunde, la distrugeri colective, poate chiar violente.

Poate să fie vorba despre un șoc, poate să fie vorba despre un segment social/economic care colapsează, sau despre orice fel de surpriză care are impact colectiv. Probabil că această distrugere este necesară pentru a ne ajuta să reconstruim, sau ca să putem să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. 

Întâlnirea lui  Marte cu Pluton înseamnă o destructurare a vechii paradigme, în special de gândire. Este un tranzit care ne ajută să trecem peste propriile limitări și să ne deschidem larg orizonturile. 

Dacă știm unde avem Vărsătorul în harta natală, ne putem uita la ce urmează să se prăbușească, din ce era vechi, în viețile noastre. Unii dintre noi putem avea Vărsătorul în zona familiei, alții în zona relațiilor sau a banilor.

În funcție de zona în care se află Vărsătorul în harta natală, putem afla care este sectorul din viața noastră, în care va trebui să ne reinventăm de la zero.  

Comandă AICI
Astrograma natală.

Oricât ar fi de complicat, oricât ar fi de greu, va trebui să avem încredere în această energie adusă de întâlnirea dintre Marte și Pluton în Vărsător.

Suntem forțați să avem încredere că locul în care ajungem este mai potrivit pentru noi decât locul în care suntem. Să avem încredere în călătoria noastră, deși totul pare că se clatină. 

Dacă voința personală nu este în acord cu voința divină și vorbim doar despre Ego și nevoia de a fi în control, intervine Universul și face corecțiile necesare pentru a ne ajuta să ne aliniem. 

Marte mai este considerat și liberul arbitru. Este voința noastră. Pluton este voința divină. Acolo unde voința proprie este aliniată cu voința divină ne transformăm în adevărate forțe ale naturii și nimic nu ne stă în cale. Putem crea lucruri cu adevărat incredibile. 

Fie primit, tot ce are nevoie sufletul fiecăruia!

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole