JUPITER în TAUR, 16 Mai 2023 - 25 Mai 2024

JUPITER în TAUR, 16 Mai 2023 - 25 Mai 2024

226.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Este o analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter  in semn (TAUR) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Prin aceasta interpretare personalizata, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada Mai 2023 - Mai 2024, care este atitudinea potrivita, la ce sa fii atent/a.

Afla care sunt oportunitățile de crestere, cum se va schimba energia in zona financiară si profesionala și in ce priveste transformarile interioare. Descoperi care sunt zonele de viata predispuse la expansiune si dezvoltare, unde capeti mai mult curaj si posibilitati de ascensiune. Cum iti poti folosi resursele interioare in cel mai eficient mod cu putinta si cum poti valorifica talentele personale.

Jupiter in Taur domoleste actiunile noastre si ne sprijina sa gasim tihna si bucuria din lucruri simple. Este un tranzit excelent pentru toti aceia care vor sa-si creasca nivelul de confort, bucurie de viata, liniste si prosperitate. Afla cum poti face asta.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

226.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
jupiter, taur, astrologie, astroshop, horoscop, previziuni, servicii astrologie

Astro Shop