Nunta Cosmică (9 - 11 Aprilie): Potențial uriaş de manifestare a intențiilor potrivite!

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 10 aprilie 2024, 6154 vizualizari

În intervalul 9 - 11 Aprilie este Nunta Cosmică, un eveniment astrologic anual care merită toată atenția noastră. Nunta Cosmică este acea perioadă din an, când Luna se află în Taur, semnul ei de exaltare și Soarele în Berbec, semnul lui de exaltare. 

Fenomenul de Nuntă Cosmică a început în 9 Aprilie la ora 14:23 și se va încheia în 11 Aprilie în jurul orei 16:00. În fiecare an avem această Nuntă Cosmică și beneficiem practic de o energie specială creată de un context energetic special.

Aceste două Luminarii (Soarele și Luna), așezate în semnele lor de exaltare, ne oferă ocazia de a ne lansa intențiile, oferindu-ne un puternic spațiu de materializare. Așadar, e important ce teren păstrăm în interiorul nostru, în mintea noastră și prin cuvintele pe care le rostim.

Tu ce vrei să manifești în viața ta? Apasă AICI pentru detalii despre programul MANIFEST

În aceste zile este important cum ne păstrăm grădina interioară și spațiul dintre noi și ceilalți. În funcție de cum ne îngrijim de spațiul personal, reușim să materializăm intenții care sunt aliniate cu cine suntem noi în acest moment, cu nevoile noastre și cu ceea ce este potrivit pentru sufletul nostru. Practic, vorbim despre o mai mare fluiditate în a manifesta și a aduce în realitate acele lucruri, acele experiențe care ni se potrivesc și de care avem nevoie în realitatea noastră.

Cu cât avem grădina interioară mai curată, cu atât mai repede putem materializa intențiile în aceste zile. Atât în intervalul 9 - 11 Aprilie cât și în perioada următoare este important ceea ce plantăm.

Tu ce vrei să manifești în viața ta? Apasă AICI pentru detalii despre programul MANIFEST

Nunta Cosmică din acest an o putem corela și cu Conjuncția Jupiter - Uranus din 21 Aprilie, un eveniment extrem de important care se va petrece în același semn în care se află acum Luna, respectiv semnul Taur.

Pe 10 Aprilie, Luna se întâlnește în Taur cu Uranus și cu Jupiter și cumva vor face un pact împreună, astfel încât să ne deschidă un culoar de manifestare, de expansiune și de schimbare de paradigmă din punct de vedere al planului material și nu numai. Așa că, e important să fim foarte prezenți în aceste zile în viețile noastră, să fim atenți la cuvintele pe care le rostim, la gândurile pe care le avem și la ce intenții lansăm.

Poate ajuta mult, folosirea unui jurnal în care să ne scriem intențiile. Formularea intențiilor poate fi una simplă și clară. Iar după ce le-am notat, le lăsăm în pace. E important să nu ne agățăm de intențiile noastre, să le scriem, să le conștientizăm și să fim atenți la nevoile noastre autentice. Să ne deschidem către acele oportunități de care avem nevoie și să lăsăm să se manifeste ceea ce este potrivit pentru noi. 

Tu ce vrei să manifești în viața ta? Apasă AICI pentru detalii despre programul MANIFEST

Contează din ce energie lansăm intențiile, din ce spațiu și de la ce nivel de conștiință facem acest lucru. Putem chiar să formulăm următoarea întrebare: “Ce energie, spațiu și conștiință pot fi pentru a crea acest lucru în viața mea?”

Perioada 9 - 11 Aprilie cât timp avem fenomenul de Nuntă Cosmică, este o perioadă cu potențial uriaș de manifestare. Sunt zile în care beneficiem de un spațiu fertil și roditor pentru intențiile noastre autentice, aliniate cu sufletul nostru. În următoare perioadă, pentru aproximativ o lună de acum înainte, e important să fim atenți la ceea ce se întâmplă în viețile noastre și la etapele pe care va trebui să le parcurgem în acest proces de expansiune și de schimbare a realității noastre, mai ales din punct de vedere material, dar și din perspectiva individualității și a maturizării noastre.

Fie că-ți doresti o relație împlinită, mai mulți bani, succes sau pur și simplu mai multă pace și bucurie în viața ta, programul MANIFEST te va ajuta să ajungi mai ușor acolo unde îți dorești. Cei mai mulți participanți în acest program au avut parte de mișcări ale sufletului care s-au concretizat în schimbări minunate ale realității lor.

Apasă AICI pentru detalii.

Nicoleta Svârlefus 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole