Soare în Taur (19 Aprilie - 20 Mai): O oază de liniște în haos

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 09 aprilie 2024, 4036 vizualizari

În a doua parte a lunii Aprilie, mai exact de pe data de 19, Soarele intră în semnul Taur, unde va sta până pe 20 Mai. Cumva, vom avea parte de ceva mai multă liniște, însă nu sunt excluse noutățile legate de bani, bunuri de valoare, bunuri de larg consum și tot ceea ce înseamnă confort și siguranță materială, fiind vorba despre Taur. 

Cu Soarele aflat pe teritoriul Taurului, tendința este aceea de a ne mai așeza și de a ne mai liniști după o perioadă intensă. 

Când energia Taurului este activată și stimulată, este un moment bun să ne mai tragem puțin sufletul. Fie că vrem sau nu vrem, contextul astrologic generat de migrația planetelor în Taur ne obligă să încetinim ritmul, să mai oprim din turația motoarelor și să mergem la pas. 

Cu Soarele în semnul Taur, atenția noastră se mută spre confort, stabilitate, liniște și spre lucrurile făcute pe îndelete.

Ne dorim să simțim mai mult din savoarea vieții, să ne bucurăm de lucrurile simple. Sunt recomandate plimbările în natură, ieșirile la iarbă vedere, conexiunea cu păsările și cu animalele. Lucrurile simple ne ajută să ne reconectăm cu noi și cu natura.

În sezonul Taurului, se recomandă conexiunea cu natura pentru că ne ajută să ne reconectăm cu propriul suflet și cu noi înșine în general. Efectele conexiunii cu natura pot fi de-a dreptul vindecătoare. În trecut, oamenii erau conștienți de efectele binefăcătoare ale naturii, iar când cineva se îmbolnăvea era scos în natură și așezat pe pământ, indiferent de anotimp.

Sezonul Taurului ne îndeamnă să fim mai atenți și mai prezenți în viețile noastre, să ne bucurăm de tot ceea ce ne înconjoară. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole